- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Evt canim teori tutuyo seninki kiz olunca artik bizimkide kiz diyorum soranlara . Bide kesinlestimi alisverise baslariz artik. Ilk bebis nasil olsa bida dogurmaycam mi saglikli olsunda ben cok suslu pusluyum onuda suslerim :)) artik esimde kizim diye seviyo . Insallah en azjndan netlesir..Ya mervecim sen biliyom erkek istiyon ama benim içimden bu bebiş kız diye geçiyo cnm ama süprizde olabilir
Doğru tatlımya ha şöyle süsler püsleriz prensesleri inşallah doğduktan sonrada söz verelim bir birimize resimlerini atalım buraya pamuklarımızınEvt canim teori tutuyo seninki kiz olunca artik bizimkide kiz diyorum soranlara . Bide kesinlestimi alisverise baslariz artik. Ilk bebis nasil olsa bida dogurmaycam mi saglikli olsunda ben cok suslu pusluyum onuda suslerim :)) artik esimde kizim diye seviyo . Insallah en azjndan netlesir..
Benimki sagdaydi sola gecti :)))Ne tatlı yatıyorlar ya :)) kızlar siz bebeği hangi tarafınızda hissediyorsunuz? Ben ta en başından beri solda hissediyorum,zaten sol yumurtam çatlamış gebe kalmıştım ondan mı bilmiyorum ama :)
Okk atalim :))farkinda olmadan karnimi kizim diye tutuyorum bazen.. heralde kiz ya ana genede bi soru isareti var bi netlesse.Doğru tatlımya ha şöyle süsler püsleriz prensesleri inşallah doğduktan sonrada söz verelim bir birimize resimlerini atalım buraya pamuklarımızın
İnşallah netleşsinde sende artık rahatlayaaaOkk atalim :))farkinda olmadan karnimi kizim diye tutuyorum bazen.. heralde kiz ya ana genede bi soru isareti var bi netlesse.
Bende sok yumurtamla hamile kalmıştım o yüzden hep solda hissediyordum. 15. Haftamdan beri tam ortada hissediyorum.Ne tatlı yatıyorlar ya :)) kızlar siz bebeği hangi tarafınızda hissediyorsunuz? Ben ta en başından beri solda hissediyorum,zaten sol yumurtam çatlamış gebe kalmıştım ondan mı bilmiyorum ama :)
Canim nubu paralel kiz gibi ... kac haftalik ?kızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?
normalde 11+2 yız ama bugun 11+4 çıktık:) teyzesiCanim nubu paralel kiz gibi ... kac haftalik ?
Erkeğe eğimli nuba benzettim ben o nedenle erkek diye tahmin ediyorum.kızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?
ayyyy çok heyecanlandımmmErkeğe eğimli nuba benzettim ben o nedenle erkek diye tahmin ediyorum.
ayyyy çok heyecanlandımmmtutuyormu thmınlerın canım gnelde?
Canım 11 haftadan önce bu teoride yorum yapılamıyor. 11 haftalıkken tekrar bekleriz :)Kızlar 8haftalık foto gonderiyom yorumlarmısınız....Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340
Ama istersen keseye göre yorumlayalım arkadaşlarla. Kesin değil tabiki :) karnından mı çekildi bu ultrason fotoğrafı?Kızlar 8haftalık foto gonderiyom yorumlarmısınız....Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340
Keseye bakarsak solda ve kese fasulye seklinde erkek.. ama 8 haftaya girede cokkk minikk kizda olabolir kese tahmini bazen tuutmuyo.Kızlar 8haftalık foto gonderiyom yorumlarmısınız....Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340 Eki Görüntüle 1480339 Eki Görüntüle 1480340
çok tessekkur ederım arkadasımm..Canım nadiren yapıyorum zaten. Ama geçmiş sayfalarda senin bebeğinkine benzer görmüştüm. O kişiye herkes kız demiş bir kişi erkeğe eğimli demiş. Sonra o bebeğin erkek olduğunu öğrenmişler. Bende seninkini ona benzettim açıkçası.
umarım inşallahh hayırlı sağlıklı bir erkek çocuk olurrr inşallah 11haftalıkken yine atacamm teşekkürler kızlarKeseye bakarsak solda ve kese fasulye seklinde erkek.. ama 8 haftaya girede cokkk minikk kizda olabolir kese tahmini bazen tuutmuyo.
Evet evet mutlaka yaz canım zaten merak ederim bendeçok tessekkur ederım arkadasımm..saglıklı olsunda elbett.. yetrkı tek dılegım o zaten. ogrenınce hber vercem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?