dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ya mervecim sen biliyom erkek istiyon ama benim içimden bu bebiş kız diye geçiyo cnm ama süprizde olabilir
Evt canim teori tutuyo seninki kiz olunca artik bizimkide kiz diyorum soranlara . Bide kesinlestimi alisverise baslariz artik. Ilk bebis nasil olsa bida dogurmaycam mi saglikli olsunda ben cok suslu pusluyum onuda suslerim :)) artik esimde kizim diye seviyo . Insallah en azjndan netlesir..

Doğru tatlımya ha şöyle süsler püsleriz prensesleri inşallah doğduktan sonrada söz verelim bir birimize resimlerini atalım buraya pamuklarımızın

Doğru tatlımya ha şöyle süsler püsleriz prensesleri inşallah doğduktan sonrada söz verelim bir birimize resimlerini atalım buraya pamuklarımızın
Okk atalim :))farkinda olmadan karnimi kizim diye tutuyorum bazen.. heralde kiz ya ana genede bi soru isareti var bi netlesse.

Ne tatlı yatıyorlar ya :)) kızlar siz bebeği hangi tarafınızda hissediyorsunuz? Ben ta en başından beri solda hissediyorum,zaten sol yumurtam çatlamış gebe kalmıştım ondan mı bilmiyorum ama :)
Bende sok yumurtamla hamile kalmıştım o yüzden hep solda hissediyordum. 15. Haftamdan beri tam ortada hissediyorum.

kızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?

Eklentiler

• Adsız.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 108
ayyyy çok heyecanlandımmm tutuyormu thmınlerın canım gnelde?

Canım nadiren yapıyorum zaten. Ama geçmiş sayfalarda senin bebeğinkine benzer görmüştüm. O kişiye herkes kız demiş bir kişi erkeğe eğimli demiş. Sonra o bebeğin erkek olduğunu öğrenmişler. Bende seninkini ona benzettim açıkçası.

çok tessekkur ederım arkadasımm.. saglıklı olsunda elbett.. yetrkı tek dılegım o zaten. ogrenınce hber vercem mutlaka

Umarım inş
Keseye bakarsak solda ve kese fasulye seklinde erkek.. ama 8 haftaya girede cokkk minikk kizda olabolir kese tahmini bazen tuutmuyo.
umarım inşallahh hayırlı sağlıklı bir erkek çocuk olurrr inşallah 11haftalıkken yine atacamm teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…