- 5 Mart 2015
- 60
- 42
- 13
- 42
Kac haftaluk bebis buda kiz gibi bugun kiz gunu :))Eki Görüntüle 1477995 Eki Görüntüle 1478002 Eki Görüntüle 1478002Kızlar bana da yardımcı olurmusunuz? Var mı tahmini olan. Benim minigimde burda
10+4 canım bugün. Yaa nasıl anlıyorsunuzKac haftaluk bebis buda kiz gibi bugun kiz gunu :))
Ins azina saglik bi kizim var buda erkek olmasini cok istiyorumCikinti yok ama bu bebis erkek bence ...
Canım galiba 3 tane prenses getiricez dünyayaSabahatt bizim teori tutarsa senin benim azranin ki k8zmi olacak :)))))) valla cok sebindim senin adina...
Ah bi anlasam bende meraktan cildiriyorum rabbim saglikli nasip etsin hepimizeCanlarrrrimm hâlâ bi yorum yok bana:-( lütfen yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar ya hala ogrenemedim cinsiyet iyice üzülüyorum
Çok sevindim hayırlı olsun benim de iki oğlandan sonra kız dedi 18haftalıkken.senin kaç haftalık insan bi süre inanamıyorKızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle
17 haftalık cnmÇok sevindim hayırlı olsun benim de iki oğlandan sonra kız dedi 18haftalıkken.senin kaç haftalık insan bi süre inanamıyor
Bu bebiş kız gibi yatiyo kız bencecanlar bizede tahmin yapın 12 haftalık oldul
Ben erkege cok benzettim :)13 haftalik hamileyim..cinsiyeti daha ogrenemedim..tahmininiz varmi
Biz sana kizmi dedik canim su aralar ben cok diyorum :))
Canim bu bebek heralde ters yatiyo kafasi siimndi bize donuk :) eger oyleyse erkek ama yukari bakiyosa basi paralel yani kiz ????
Bence
Bence bize dogru donuk bu bebis ayni benimki gibi :)) 3 sanahat merve vakasi senin bebis ya ucumuzjnkude kiz yada ucumuzunkide erkek ..
Terketmedim kızlar cam siliyorum hava güzel temizliğe vurdum kendimiBugün sessiz bu topic.. Yoksa sebahat sende mi terk ettin bizi..
Demekki genelde bebis yan yatiyo bize bakiyoya kiz oluyo dun sabahatinki kiz bugun seninkini benzetmis ozman benimkide kiz buyuk ihtimal :)) arada azeada kaynamasa bari :)))) teori tutuyoevet canım yorumların bunlar ondan sonra doktora gittim ve popoya göre kız gibi dedi ama hala muallaktayız
Sabahat jiz cocugun gelusimi haftasiyla uyumu fln nasilmis ??Terketmedim kızlar cam siliyorum hava güzel temizliğe vurdum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?