dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bir de benim ki belli oluvereydi cok merakediyorum pzts 3lü taramam var insallah soyler doktorum.hergun tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum.

Bir de benim ki belli oluvereydi cok merakediyorum pzts 3lü taramam var insallah soyler doktorum.hergun tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum.
Bu sefer kesin belli olur melekçim çok kafayı takınca öyle oluyo bende aynıydım rüyalarla boğuşuyodum

Valla canim bugun yengem dediki erkegi assada tasirsin canlandigi siralar cok assada olur cok hareket etmez olduvu yerde atar kiz yilan gibi doner dedi.. boyle seyleri duyunca hergun herkws bi teori atuyo cok kafa karisiyi :))) sizdede oylemi kizlar.
Evet mervecim benedee oyle oldu oglum aşağıda ve pit pit atiyordu ilk canlandığı zaman ikincisi yılan gibiydi gercekten ve yukarida idi

[QUOTElki1Gun87, post: 40310700, member: 431549"]İnşAllah canım. Solda olursa kız diyorlar ya o yüzden sordum. Belki benimkide kızdır :)
Cabim ablamin iki kizi var sagdaydi ikioside diyo bence sag sol olayi erkek genelde sag kiz solda olsada yuzde 51 e 49 dur oda hikaye :))[/QUOTE]
İki gebeligimdede sagda taşıdım biri kız biri oglan alakasi yok bence ama benim cevremde de sağ oglan diyorlar

Evet mervecim benedee oyle oldu oglum aşağıda ve pit pit atiyordu ilk canlandığı zaman ikincisi yılan gibiydi gercekten ve yukarida idi

Canım yılan gibi nasıl oluyo ben anlamadım? Benimki de kız ama arada bir minik tekmesi var. Onu hissediyorum.

Kizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)

Eklentiler

• image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 64
OTE="habibe-eda, post: 40318098, member: 670353"]Kizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Aaa pipiye bak kesin oglann :) dojtora bile gerek yok keske benimkide boyle gosterse cok sanslisin :))[/QUOTE]
Cnm benim icimede erkek doguyor hamile kalmadan once ruyamda da gotmustum bi kizim var ins oyledir bide oglum olsun isyorum cok sagol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…