Hiiiiii tmm senin 2 oglun vardi.Sebahat senin ilk bebis mi? Gozunaydin canim Allah 4 gozle buyumeyi nasip etsin
Yok tatlım benim 3. 2 oğlum var kısmetse bu 3 olacakSebahat senin ilk bebis mi? Gozunaydin canim Allah 4 gozle buyumeyi nasip etsin
Kiz bence bu bebisay zahmet olmazsa benimkinede bakarmisiniz hayirlisi ile bu hafta 19 cu haftamiz ama doktor goremedi ve ilk bebegim
Bu sefer kesin belli olur melekçim çok kafayı takınca öyle oluyo bende aynıydım rüyalarla boğuşuyodumBir de benim ki belli oluvereydicok merakediyorum pzts 3lü taramam var insallah soyler doktorum.hergun tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum.
Canim seninin ki daha minnak...biraz buyusun annesi.11. Haftaya girsin yorumlayalimYa bana kimse yorum yapmicak mi ?
Hadi gözün aydın bu sene gerçekten kız senesi prensesler çoğaldıKızlar biz cinsiyetimizi öğrendik. Bana kız diyenler doğru bildiler. Prensesimiz geliyor.
Tebrikler canim.gozunaydinKızlar biz cinsiyetimizi öğrendik. Bana kız diyenler doğru bildiler. Prensesimiz geliyor.
Evet mervecim benedee oyle oldu oglum aşağıda ve pit pit atiyordu ilk canlandığı zaman ikincisi yılan gibiydi gercekten ve yukarida idiValla canim bugun yengem dediki erkegi assada tasirsin canlandigi siralar cok assada olur cok hareket etmez olduvu yerde atar kiz yilan gibi doner dedi.. boyle seyleri duyunca hergun herkws bi teori atuyo cok kafa karisiyi :))) sizdede oylemi kizlar.
Cabim ablamin iki kizi var sagdaydi ikioside diyo bence sag sol olayi erkek genelde sag kiz solda olsada yuzde 51 e 49 dur oda hikaye :))[/QUOTE][QUOTElki1Gun87, post: 40310700, member: 431549"]İnşAllah canım. Solda olursa kız diyorlar ya o yüzden sordum. Belki benimkide kızdır :)
Evet mervecim benedee oyle oldu oglum aşağıda ve pit pit atiyordu ilk canlandığı zaman ikincisi yılan gibiydi gercekten ve yukarida idi
Dönüyor gibi oluyor yada soyle soyleyeyim kayıyor gibi oluyor arada tekme de atiyor ama benim oglum ilk canlandigi zaman pit pit vuruyordu göZ seyirmesi gibiCanım yılan gibi nasıl oluyo ben anlamadım? Benimki de kız ama arada bir minik tekmesi var. Onu hissediyorum.
Erkekkkk geliyor annesi bariz çok net erkekKizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Aaa pipiye bak kesin oglann :) dojtora bile gerek yok keske benimkide boyle gosterse cok sanslisin :))[/QUOTE]OTE="habibe-eda, post: 40318098, member: 670353"]Kizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Kesin erkekKizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Umarim canim bi kizim var bide oglum olsun istiyorum ben hep erkek hissediyorum kizimda hep kiz hissetmistim bide iki hamilelegim aeasinda hic bi benzerlik yok :) tsk ederimErkekkkk geliyor annesi bariz çok net erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?