dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Dönüyor gibi oluyor yada soyle soyleyeyim kayıyor gibi oluyor arada tekme de atiyor ama benim oglum ilk canlandigi zaman pit pit vuruyordu göZ seyirmesi gibi
Bak bu kesin bi belurti genekde kuz yilan gibi ordan ora seyriyomus ama erkek oldugu yerde du dalgssi hibi vuruyomus tekme atiyo fln..

Sevalvim anladimda deilde tahmin ediyoz :) bebisin belinden poposuna kadar bi cizik ciziyoz yataysa k8z dikeyse erkek bide bebis kizami erkegemi daha cok benziyo cikinti varmi ona bakiyoz. :)) yanildimuzda oluyo canim bende ilk bebis arastira arastira bu halegeldik :)) bebis 20 haftalik hala kendi bebisim ney bilmiyorum.. yeni arkadaslar bide siz bakin benom bebise icinizden ne geciyi ...
Maşallah valla sana ay bide ogrensek cinsiyetler

OTE="habibe-eda, post: 40318098, member: 670353"]Kizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Aaa pipiye bak kesin oglann :) dojtora bile gerek yok keske benimkide boyle gosterse cok sanslisin :))[/QUOTE]
Aaa pipiye bak kesin oglann :) dojtora bile gerek yok keske benimkide boyle gosterse cok sanslisin :))
Cnm benim icimede erkek doguyor hamile kalmadan once ruyamda da gotmustum bi kizim var ins oyledir bide oglum olsun isyorum cok sagol:)[/QUOTE]
Canim goruyosun sende pipiyi demi :)))

Merve cnn baktın ama birdaha bak gi kızları :63:sizde bisi diyin

Eklentiler

• IMAG0026.webp
    IMAG0026.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 105
E
Aaa pipiye bak kesin oglann :) dojtora bile gerek yok keske benimkide boyle gosterse cok sanslisin :))

Cnm benim icimede erkek doguyor hamile kalmadan once ruyamda da gotmustum bi kizim var ins oyledir bide oglum olsun isyorum cok sagol:)[/QUOTE]
Canim goruyosun sende pipiyi demi :)))[/QUOTE]
evet canim goruyorum ama kendimi pek inandirmak istemiyorum iki hafta sonra kontrolum var insallah degismez:)doktorumda cinsiyeti cok net dedi ama soylemem degisirse anneler uzuluyo dedi hayirli bakalim;)

CanE="sankiumrumda, post: 40312934, member: 643879"]Canım bunu ilk kez senden duydum. Kaç kişi bana erkek erken oynar dedi. Hatta yaşlı teyzeler zibilyon defa kendi kız ve erkek bebeklerini karınlarındayken nasıl ayırt ettiklerini anlatırken hep oğlanlarının ortada durup erken oynadığını söylediler. Ve bunlar farklı memleketlerden birbirini tanımayan teyzeler:) biri de ebe :) ama ben böyle şeylere inanmıyorum. Bence bebeğe göre değişiyor.[/QUOTE]
Canim erkek gec oynar degil ,kiz elinin altinda hemen kabarir avcuna dolar demek istedim erkek pit pit tekme atar ..Kizlar minnacikken sevgiye tepki veriyor...Benim ve tanidigim butun kiz annelerinin ayniydi farklilik gosterebilir tabi..

Kızlar merhaba,:KK3:
Benim kuzuma da yorum yapabilir misiniz?:KK68:

Eklentiler

• 20150403_171338-1.webp
    20150403_171338-1.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 110
Caniim cogunluk kiz mi demisti ? Kac haftalik simdi ? Kiz denen fotoyu bi daha koysana
Canım 14+1'i bugün. Yeni ultrason görüntümüz babaannede kaldı yalnız. Eskileri istiyorsan atayım. Kız çoğunluktaydı sanki ama bakayım kaçıncı sayfada yorumlar yazıcam.

CanE="sankiumrumda, post: 40312934, member: 643879"]Canım bunu ilk kez senden duydum. Kaç kişi bana erkek erken oynar dedi. Hatta yaşlı teyzeler zibilyon defa kendi kız ve erkek bebeklerini karınlarındayken nasıl ayırt ettiklerini anlatırken hep oğlanlarının ortada durup erken oynadığını söylediler. Ve bunlar farklı memleketlerden birbirini tanımayan teyzeler:) biri de ebe :) ama ben böyle şeylere inanmıyorum. Bence bebeğe göre değişiyor.
Canim erkek gec oynar degil ,kiz elinin altinda hemen kabarir avcuna dolar demek istedim erkek pit pit tekme atar ..Kizlar minnacikken sevgiye tepki veriyor...Benim ve tanidigim butun kiz annelerinin ayniydi farklilik gosterebilir tabi..[/QUOTE]
Heee anladım canım şimdi :) ben yanlış anlamışım ya :)

Back
X