dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim erkek gec oynar degil ,kiz elinin altinda hemen kabarir avcuna dolar demek istedim erkek pit pit tekme atar ..Kizlar minnacikken sevgiye tepki veriyor...Benim ve tanidigim butun kiz annelerinin ayniydi farklilik gosterebilir tabi..
Heee anladım canım şimdi :) ben yanlış anlamışım ya :)[/QUOTE]
Canim nasil yaa erkek elinin altibdan tekme atar ama kiz hemen orfan yilan gibi kayar dediler.. oyle seilmi

Canim boyle igrenen arkadaslar resimle beraber soylerse hem dahada tecrubeleniriz.. aslindan bariz kizimis cikintida yok :))) allah anasi babalikli saglikla buyutmesi nasip etsin. :))
Evet canim paralel ama erkek bence demistim hatirladim sebin bebisi :) ogrenen arkadaslar paylasinca bizde daha tecrube ediyoz o acidan dedim....musal senin bebis hagerl in bebise cok benziyo artik oyke bebisler e daha cok kiz oldunu anlariz 946 da bajsana canim..

Canim boyle igrenen arkadaslar resimle beraber soylerse hem dahada tecrubeleniriz.. aslindan bariz kizimis cikintida yok :))) allah anasi babalikli saglikla buyutmesi nasip etsin. :))
O zaman atayım resmini tekrardan. Çoğunluk kız demişti hatta A azra53 "kesin kız öğrenince yaz" demişti sende benim bebekte çok kararsız kalmıştın. Sanırım en son içinden geçeni söylemiştin çünkü nuba ve kordona göre kız demiştin. O zamanlar ki 12+1 fotomuzda şuydu.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 126
O zaman atayım resmini tekrardan. Çoğunluk kız demişti hatta A azra53 "kesin kız öğrenince yaz" demişti sende benim bebekte çok kararsız kalmıştın. Sanırım en son içinden geçeni söylemiştin çünkü nuba ve kordona göre kız demiştin. O zamanlar ki 12+1 fotomuzda şuydu.
Boyle sisko karinli bebisleri erkege benzediyorum icimden oyle geciyo :)))

Heee anladım canım şimdi :) ben yanlış anlamışım ya :)
Canim nasil yaa erkek elinin altibdan tekme atar ama kiz hemen orfan yilan gibi kayar dediler.. oyle seilmi[/QUOTE]

Canım anladığım kadarıyla erkek bebek erken oynamaya başlıyormuş ama pıt pıt tekmeler şeklinde. Ama kız geç oynuyormuş hem kayar gibi hareket ediyormuş hemde elini koyduğunda karnına sanki orası kabarıyor gibi oluyormuş.

Canim cookkkk minnakk bu bebus 7 haftalik varmi ?keseye gore sorumlarsak sola daha yakin vee sola daha yakin yani erkek..

Evet canım o ultrason 7 haftalıktı. Ben de keseye göre yorumlamanızı istemiştim. Çin takvimine göre erkek olduğunu söylüyor ama Allah bilir :) çooookk teşekkür ederim )

Hayırlısı olsun canim kesin kız demistim iyi hatırlıyor um prensesini sağlıkla kucakla

Evet canım o ultrason 7 haftalıktı. Ben de keseye göre yorumlamanızı istemiştim. Çin takvimine göre erkek olduğunu söylüyor ama Allah bilir :) çooookk teşekkür ederim )
Canım ama ultrason karından mı vajinal mi? Ona göre sonuç değişiyor.

Back
X