dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım doktorda baya dikkatli baktı o bacak mı diye. O da emin olamadı, net birşey diyemem dedi, kız gibi dedi. Saol canım yorum için.
Canım zaten yinede erkek olabilir çünkü ben tam kıza benzetemedim açıkcası :)

Benim bebeğimin de cinsiyeti yorumlayacak olan birileri var mı acaba
DSC_0005.webp DSC_0004.webp

Sizce bebeqimin cinsiyeti erkekmi doktor kesin erkek d2ei cikintisi iste dedi ama ben erken doye bise demek istemedim kesin emin olmak istiyorum 14+6 qunluk bebeqim
1428241334795.webp

Eklentiler

• 1428241334795.webp
    1428241334795.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
[QUO"su perisi0, post: 40329747, member: 671784"]Sizce bebeqimin cinsiyeti erkekmi doktor kesin erkek d2ei cikintisi iste dedi ama ben erken doye bise demek istemedim kesin emin olmak istiyorum 14+6 qunluk bebeqimEki Görüntüle 1481900 [/QUOTE]
Ayy canim yaa cok sabslisiniz erkenden bebisi ogrenmen icin annesi acmis ne varsa gosyeriuo :) insallah bidaki bebism de boyoe gosyerir beni merakta birakmaz

Ya doktor erkek dedi sasirdim kiz diodu herkez belirtiler oleydi birden erkek diyince sasirdim yanilma olabilirmi dedim ama bilmiorum hayirlisi ilk bebeqim zaten bakalim haftaya qene qidcem ne dicek bekliorum

Ya doktor erkek dedi sasirdim kiz diodu herkez belirtiler oleydi birden erkek diyince sasirdim yanilma olabilirmi dedim ama bilmiorum hayirlisi ilk bebeqim zaten bakalim haftaya qene qidcem ne dicek bekliorum
Sen ne istiyordun canim kiz mi ?? Pek deisecege benzemiyor :)) annesi bebisim sana insafli davrandi sebi merakta birakmadi... bak ben bebise annesine kendibi 20 haftaya kadar merakta biraktok orendimde insallah 21 bucuk hafta olacak ....

Back
X