- 22 Haziran 2015
- 57
- 14
- 3
- 34
erkeğe benziyor sonuç ne geldi çok merak ettimKızlar hani benim cevabım lütfeeenn
canım kıza benziyor sonucu bildir bakalım çok merak ettim.Banada cvp verir misiniz 12 haftalık bebişim
erkek bu sanki. sonuç nedir? belli oldu mu?Nolur benimkinide tahmin edin :)
erkek bu muhtemelenMerhaba arkadaşlar benim bebişim için de yorum yaparsanız sevinirim.11+3 haftalık. Doktorum cinsiyeti söylemek için çok erken dedi.yorumlarınızı bekliyorum.
ben pek benzetemedim bişeye.
Eki Görüntüle 1603356
Cnm ben kıza benzettimSizce benim bebeğimin cinsiyeti nedir 12+ 2 de %80 kız dedi bir 5 gün sonra gittiğimde erkek gibi dedi kesin olarak birdaha ki geldiğinde söylerim dedi rica etsem soylermisiniz
Yok daha on haftalık meraktan ölüyom :)erkek bu sanki. sonuç nedir? belli oldu mu?
ay hadi bakalımYok daha on haftalık meraktan ölüyom :)
canım çok kesin olmamakla birlikte kıza benzettim ben.Bir tahminde biz iStiyoruz
canım erkek gibi. nubu belli değil tam ama konumu erkeğe benziyor. sonucu öğrenince yaz mutlaka bakalım doğru mu.Sizce benim bebeğimin cinsiyeti nedir 12+ 2 de %80 kız dedi bir 5 gün sonra gittiğimde erkek gibi dedi kesin olarak birdaha ki geldiğinde söylerim dedi rica etsem soylermisiniz
canım bebek çok küçük burada. nubu hiç belli değil. konumuna göre kıza benziyor. biraz daha büyüsün bakalım.ArKadarlar fotosu gönderdim. Rica etsem yorum yapabilir misiniz.
net görünmüyor canım erkek gibi duruyor.Eki Görüntüle 1606197 teyzeleri bizde yorum yapabilirmisiniz
Saol canım bakalım 1 ay sonra öğreneceğiznet görünmüyor canım erkek gibi duruyor.
haftaya da öğrenebilirsin canım 14 hafta olunca :)Saol canım bakalım 1 ay sonra öğreneceğiz
Doktor 1 ay sonra demişti giderim haftayahaftaya da öğrenebilirsin canım 14 hafta olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?