dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Evet hic farketmez benim 2 kizim var keske biri erkek olsaydi falan demedim hic iki ayni cinsiyetten kardesin daha iyi oldugunu dusunuyorum hatta yeterki saglikli olsunlar hepsi evlat

Kızlar rica etsem benım bebişimede bir tahminde bulunurmusunuz

Kac haftalik canim bu aylarda yanilma payi oluyor ama bana kiz gibi geldi ...bende foto attim baskasinin usg si ama kimse yorum atmadi..

bende kıza benzetmiştim canım benim değil kız kardeşimin bebeği ...benim yeni günüm geçti galiba hamileyim 2 kızım var canım
Canımmmm inşallah bu bebişinde erkek olur farklı meyvenin tadınada bakarsın. Sende yazarsın cinsiyet zamanı buraya sevincine ortak oluruz

05 hazal banada yorum yap bi teyzesi çok merak ediyorum bebegimi. Benimde bi kızım var bakalım bu ne olacak

Eklentiler

• IMG-20150807-WA0004.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 100
Canımmmm inşallah bu bebişinde erkek olur farklı meyvenin tadınada bakarsın. Sende yazarsın cinsiyet zamanı buraya sevincine ortak oluruz

05 hazal banada yorum yap bi teyzesi çok merak ediyorum bebegimi. Benimde bi kızım var bakalım bu ne olacak
amiin canım inşallah insan 2 meyvedende tatmak isitiyor seninde gönlüne göre versin Allah ben yalnız göremedim pek birşey kafası nerde arkasımı dönük acaba dr söylemiştir dönük olup olmadığını kaç haftalık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…