- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Kızlar rica etsem benım bebişimede bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1607466 Eki Görüntüle 1607467 Eki Görüntüle 1607472 Eki Görüntüle 1607475
Kac haftalik canim bu aylarda yanilma payi oluyor ama bana kiz gibi geldi ...bende foto attim baskasinin usg si ama kimse yorum atmadi..Kızlar rica etsem benım bebişimede bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1607466 Eki Görüntüle 1607467 Eki Görüntüle 1607472 Eki Görüntüle 1607475
Bunlar resimler pozisyon uygun değil ama hisseden yazsın lütfenEki Görüntüle 1595378 Bana da önce erkeğe sonra kıza benziyor denildi sizce ne kizlar burda 13+5 diğeri 11 haftalıkEki Görüntüle 1595377
Kız nubuna benzettim bende belli olunca yazar mısın annesiKac haftalik canim bu aylarda yanilma payi oluyor ama bana kiz gibi geldi ...bende foto attim baskasinin usg si ama kimse yorum atmadi..
bende kıza benzetmiştim canım benim değil kız kardeşimin bebeği ...benim yeni günüm geçti galiba hamileyim 2 kızım var canımKız nubuna benzettim bende belli olunca yazar mısın annesi
Canımmmm inşallah bu bebişinde erkek olur farklı meyvenin tadınada bakarsın. Sende yazarsın cinsiyet zamanı buraya sevincine ortak oluruzbende kıza benzetmiştim canım benim değil kız kardeşimin bebeği ...benim yeni günüm geçti galiba hamileyim 2 kızım var canım
Canımmmm inşallah bu bebişinde erkek olur farklı meyvenin tadınada bakarsın. Sende yazarsın cinsiyet zamanı buraya sevincine ortak oluruz
amiin canım inşallah insan 2 meyvedende tatmak isitiyor seninde gönlüne göre versin Allah ben yalnız göremedim pek birşey kafası nerde arkasımı dönük acaba dr söylemiştir dönük olup olmadığını kaç haftalık ?05 hazal banada yorum yap bi teyzesi çok merak ediyorum bebegimi. Benimde bi kızım var bakalım bu ne olacak
canım seninki erkek gibi duruyor. sonucu öğrenince yaz mutlaka.Nolur banada yorum yapın teyzeleri
canım net çıkmamaış hiç ama kafası solda erkek olabilir.Bulanik cikmis ama belki tahmininiz olur ben bisey goremedim siz anlarsiniz insallah
kıza benzettim :)Kızlar rica etsem benım bebişimede bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1607466 Eki Görüntüle 1607467 Eki Görüntüle 1607472 Eki Görüntüle 1607475
canım hiç anlayamadım inan ki. kız gibi sanki. ama gördüğümden değil.Bunlar resimler pozisyon uygun değil ama hisseden yazsın lütfen
net görünmüyor canım ama birini kız gibi görmüştük önceki attığın usg den. galiba öbürü erkek. seninkini ben de merakla bekliyorum.Benim çift yum ikizleriMe de yorum yok
Ben de çok merak ediyorum CNm inşallah bi kız bi erkektirnet görünmüyor canım ama birini kız gibi görmüştük önceki attığın usg den. galiba öbürü erkek. seninkini ben de merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?