Kızlar dikkatli bakınca belli bebek bize doğru bakiyo ve sizin cikinti olarak gördüğünüz bebegin bacağı bence kız olma ihtimali daha yüksek yukarıda kolları bile gözüküyor iki taraftaCanim inan seni anlıyorum. Ben soylemesemde ilk dr a gidisinde soyler zaten doktorun bence erkek cikintisi var. Rabbim hayırlı evlat versin. Elini ayagini saglam sihhatini tam versin. Üzülme söyle düşün en büyük iyiligi suan hamile oldugun bebeginden gorecegini düşün ama üzülme bebegin etkilenmesin@ladeynaa canim bide bu arkadaşın bebegine bak ya inşallah ben yanılıyorumdur pooff :/
agzindan bal damlyr cnm insallah dedigin gibidir 30 eylulde kontrolum var 13 haftalk olcak ozamn doktr belki bi tahmin yurutebilir yazarm size burdanKızlar dikkatli bakınca belli bebek bize doğru bakiyo ve sizin cikinti olarak gördüğünüz bebegin bacağı bence kız olma ihtimali daha yüksek yukarıda kolları bile gözüküyor iki tarafta
Canim inan seni anlıyorum. Ben soylemesemde ilk dr a gidisinde soyler zaten doktorun bence erkek cikintisi var. Rabbim hayırlı evlat versin. Elini ayagini saglam sihhatini tam versin. Üzülme söyle düşün en büyük iyiligi suan hamile oldugun bebeginden gorecegini düşün ama üzülme bebegin etkilenmesin@ladeynaa canim bide bu arkadaşın bebegine bak ya inşallah ben yanılıyorumdur pooff :/
Merhaba kislar 14 haftalik olduk.bu seferki fotolardan anlasilir belki,bizi de bi yorumlarmisiniz?simdiden cok sagolun :*
Kızlar benim bebeişimede yorum yaparmısınız yazdıklarınızı okudum resimlere baktım anladıgım kadarıyla kız gibi duruyor nub cıkıntısı. Dogrumu sizce
Eki Görüntüle 1635414 Eki Görüntüle 1635416
insallah cnm ben yinede erkegede hazrlym kendmi dimi cikinti oalark gordgmz bacagi dimi
insallah cnm ben yinede erkegede hazrlym kendmi dimi cikinti oalark gordgmz bacagi dimi
Yoo hazirlama kiz bebek o. Dr dan sonra sonucu bildirirsiniz..insallah cnm ben yinede erkegede hazrlym kendmi dimi cikinti oalark gordgmz bacagi dimi
cok tsk ederm bildircem muhakkakYoo hazirlama kiz bebek o. Dr dan sonra sonucu bildirirsiniz..
Hayirli olsun
tesekkur ederim yorumun icin canim. kiza hazirlamistim cok fazla kendimi bir kizim bir oglum var. hayirlisi artik bekleyip gorcezE r k e k
rabbim gonlumuzdekini hayirli eylesn insallahAy hadi inşallah ben yanilmis olayim ya rabbim ikisindende mahrum etmesin of bu beklemek sureci cok can sıkıcı heleki evinde tek cinsiyet olup diger cinsten bi evlat bekleyen aileler icin poof
Valla cok mutlu oldum @ladeynaa saol kuzum tsk ederim
Cok tesekkur ederimE r k e k
Bide bize baksanız 11+0 haftalığız erkenmi daha değişebilirmi?
Amin canim cumlemizin kinirabbim gonlumuzdekini hayirli eylesn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?