dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kizlar lutfen banada tahminde bulunurmsnz erkek gibi duruyor ama

Eklentiler

• 20150917_200414.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 108
Orkd tatlim bugun bebegimin cinsiyetini ogrendik ve tahminlerin dogru cikti erkek bir bebisde benden geliyor.. Sonunda catlamadan ogrendim ilgin icin tesekkur ederim allahim sanada gonlunden geceni nasip etsin

Orkd tatlim bugun bebegimin cinsiyetini ogrendik ve tahminlerin dogru cikti erkek bir bebisde benden geliyor.. Sonunda catlamadan ogrendim ilgin icin tesekkur ederim allahim sanada gonlunden geceni nasip etsin

Canim benim tebrik ederim bu hafya bide ben ogrensem Mfpmfp teşekkür ederim iyi dileklerin için bende haber vericem size inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

Kac haftalikken soyledi dr un canim cinsiyetini?
Tam 14 hafta bitti canim.. Tabi bayagi ugrasti yine gormek icin cunku bebek uyuyodu donmuyordu.. Sen onu harekenlendirerek git doktora hani meyve suyu cikolata falan ye bi 10 dakika öncesinde: )) doktor önerdi

Tam 14 hafta bitti canim.. Tabi bayagi ugrasti yine gormek icin cunku bebek uyuyodu donmuyordu.. Sen onu harekenlendirerek git doktora hani meyve suyu cikolata falan ye bi 10 dakika öncesinde: )) doktor önerdi
Tamm canim yapicam bu dedigini :*

11hafta 3 gunluk hadi yaa deme oyle 4 erkek yanarm
Canim inan seni anlıyorum. Ben soylemesemde ilk dr a gidisinde soyler zaten doktorun bence erkek cikintisi var. Rabbim hayırlı evlat versin. Elini ayagini saglam sihhatini tam versin. Üzülme söyle düşün en büyük iyiligi suan hamile oldugun bebeginden gorecegini düşün ama üzülme bebegin etkilenmesin @ladeynaa canim bide bu arkadaşın bebegine bak ya inşallah ben yanılıyorumdur pooff :/

tabiki once saglikli hayirli evlat versn rabbim onemli olan bu cok uzlmem erkek olsada biraz burukluk olur icimde ama olsun oda benim parcam demekki rabbim boyle hayirli gormus derm yapck bisi yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…