dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim kac haftalik bebeğin düz gibi geldi nubu yukari doğru cikan bacagi sanki
burdaki 10 +3 canım ilk erkek demiştin bende baktım iyice düz gibi geldi Allah hayırlısı versın tabıde meraktan da ölcem bu arada haftaya salı randevum var ikili test..o zaman tahmin ederim dedi bişey söylemezse özele gidicem bugün rüyamda kız sanki dıyordu

Arkadaşlar USG bakarak cinsiyet tahmin eder misiniz ? Çok merak ediyorum.

Eklentiler

• 20151006_112740.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 20151006_112805.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar selam banada doktor kız dedi bide siz baksanız emin değilim dedi

Eklentiler

• image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 95
@ladeynaa ve Orkd canım bugun kontrolden geldım cok hareketlıydı bebısım doktor tam net bısey soyleyemedı Orkd 10 ncu haftada erkek gıbı demıstı bugun doktorda erkek dusunuyorum dedı sonra kız agırlıklı da olabılır dedı anlamadım gitti kendi doktorum bakalım bırkac gun sonra ne dicek buda benım yavrum

Eklentiler

• image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    44 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 93
K ı z

Kızlar selam banada doktor kız dedi bide siz baksanız emin değilim dedi
canım seninle ağustos ayında hamile kalmaya çalışanlar grubunda yazışmıştık ikimizde 6 aydır deniyorduk sen o ay hamile kalmıştın şans eseri gördüm burda seni ayyy nasıl mutlu oldum kızın mı olacak Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben de eylülde hamile kaldım daha haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez çok heycanlıyım

Lutfenn soylermisiniz benimkini de

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar yorum istiyorum lütfen. Doktor kıza benziyor dedi. Sizlerde yorum yapar misiniz.

Eklentiler

• P_20151006_155506_BF.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 90
  • P_20151006_155444_BF.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…