- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
burdaki 10 +3 canım ilk erkek demiştin bende baktım iyice düz gibi geldi Allah hayırlısı versın tabıde meraktan da ölcem bu aradaCanim kac haftalik bebeğin düz gibi geldi nubu yukari doğru cikan bacagi sanki
Bence kız gibiArkadaşlar USG bakarak cinsiyet tahmin eder misiniz ? Çok merak ediyorum.
K ı zArkadaşlar USG bakarak cinsiyet tahmin eder misiniz ? Çok merak ediyorum.
E r k e kKızlar selam banada doktor kız dedi bide siz baksanız emin değilim dedi
@ladeynaa banda yorum yaparmısın ? 10 +3 haftalık
K ı z@ladeynaa veOrkd canım bugun kontrolden geldım cok hareketlıydı bebısım doktor tam net bısey soyleyemedı Orkd 10 ncu haftada erkek gıbı demıstı bugun doktorda erkek dusunuyorum dedı sonra kız agırlıklı da olabılır dedı anlamadım gitti kendi doktorum bakalım bırkac gun sonra ne dicek buda benım yavrum
canım seninle ağustos ayında hamile kalmaya çalışanlar grubunda yazışmıştık ikimizde 6 aydır deniyorduk sen o ay hamile kalmıştın şans eseri gördüm burda seni ayyy nasıl mutlu oldum kızın mı olacak Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben de eylülde hamile kaldım daha haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez çok heycanlıyımKızlar selam banada doktor kız dedi bide siz baksanız emin değilim dedi
Canım sagol yorumun için erkek mi diyosun bi yanılma payi olabilir mi yaniE r k e k
E tabi ki olabilir ben yaratmadım sonuçta :)Canım sagol yorumun için erkek mi diyosun bi yanılma payi olabilir mi yani
Nubu görünmüyo dimi sen nası benzettin erkeğe hayırlısi olsun tabi de hep erkek istedim yaaE tabi ki olabilir ben yaratmadım sonuçta :)
K ı zLutfenn soylermisiniz benimkini de
Tesekkur ederim evet doktorum da %80 kiz demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?