Bence büyük ihtimal kız buda kız hayırlı olsunArtik bekleyemiyorum cok sabirsizlandim cnm.suan 16+3 hamileyim.resim 12 haftalik bir goruntu o goruntude doktorum bisey soylemem erken gelisimini tamamlamamis olabilir demisti.ben kiz gibi hissediyorum ama gonlumden erkek geciyo tabi.2.hamileligim ilk kiz senin gibi.rabbim bizede 2 tadida yasatir ins.kac gundur bakiyorum ama bisey anlayamiyorum.Eki Görüntüle 1647886
Saol cnm hayirlisi olsun ne diyelimBence büyük ihtimal kız buda kız hayırlı olsun
Orkd ve @ladeynaa bana da yorum yapar misiniz 13 de erkek 15 de kız dedi doktor emin olamadı cuma günü netlesir ama ilk olduğu için merakliyim Eki Görüntüle 1647927
Tşkler canimK i z Diyorum bende
E r k e kgünaydın canlar benim bebiş henüz çok küçük bılıyorum ama erkek demiştin baya bıde kız dıyen oldu bi daha baksanız ?
Bence kız öğrenince yaz canımgünaydın canlar benim bebiş henüz çok küçük bılıyorum ama erkek demiştin baya bıde kız dıyen oldu bi daha baksanız ?
Bence kız öğrenince yazarsin artıkOrkd ve @ladeynaa bana da yorum yapar misiniz 13 de erkek 15 de kız dedi doktor emin olamadı cuma günü netlesir ama ilk olduğu için merakliyim Eki Görüntüle 1647927
Kiz nubu düz cikmis12+2 haftalik bir foto suan 16+3um.2.hamileligim.1 aydirda patlicam meraktan haftaya kadar sabredemicm artik.Eki Görüntüle 1647872
KizOrkd ve @ladeynaa bana da yorum yapar misiniz 13 de erkek 15 de kız dedi doktor emin olamadı cuma günü netlesir ama ilk olduğu için merakliyim Eki Görüntüle 1647927
Canim net pk yavaş resmi acamadim yakindan goremedigim için yorum yapamiycamgünaydın canlar benim bebiş henüz çok küçük bılıyorum ama erkek demiştin baya bıde kız dıyen oldu bi daha baksanız ?
Büyük foto ekliyim canımCanim net pk yavaş resmi acamadim yakindan goremedigim için yorum yapamiycam
K i z Diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?