- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
Bariz erkek canım nub çıkıntısı çok netMerhaba , bana tahmin yapabilirmisiniz cok ilginc bi konuymus , merak ettim , tesekkurler simdiden
Tesekkur ederim canim.. Ben de erkek olarak hissediyorum ilk gunden beri bakalim hayirlisi insallah.. Saglikla olsun da .. Bu arada sana da masallah canim , bi avazda kavus insallahBariz erkek canım nub çıkıntısı çok net
Sağol canım amin inş hepimiz bi avazda kavuşalım. Bnm bu ikinci bi oğlum var onun nub çıkıntısı da çok barizdi aynı seninki gibi. Dr kesin söyleyince bana da hbr ver olur mu :)Tesekkur ederim canim.. Ben de erkek olarak hissediyorum ilk gunden beri bakalim hayirlisi insallah.. Saglikla olsun da .. Bu arada sana da masallah canim , bi avazda kavus insallah
Canım belden aşağısı hiç net değil o yüzden yorum yapamıyorum daha net bi fotosu yok mu?Benimkine de bakarmisincancat
Bu var cnmCanım belden aşağısı hiç net değil o yüzden yorum yapamıyorum daha net bi fotosu yok mu?
ErkekEki Görüntüle 1652309
Benim bebişimide bakarmisinz 12 haftalik
Resmi sezemedim dr %90 dediyse erkektir değişmez :)Bi bakar mısınız? Çıkıntı bariz değil mi? Dr %90 erkek dediğin ama hala acaba mı diyorum
ErkekBen de tahmin alabilir miyşm
21. Hafta olunca sadece alt tarafa baktıResmi sezemedim dr %90 dediyse erkektir değişmez :)
İlk bebeğim olcak hayırlısıyla cinsiyeti önemli değil yeterki sağlıkla kucağıma alayım benim içimden kız geciyor
Peki bi sey sorucam bunu boyle kolayca anliyorsunuz masallah. Anlamadigim nasil oluyor 9ay bebegin ultrasonda cinsiyyetini yanlis soylen doktorlar neden peki onu anlayamiyorlar cok garip
Ay canim ilk kez ikiz bebegi gördüm anlayamadim bisey Özür dilerimDiğer resim de bu çıkıntı bariz değil mi? İkizlerim olacak diğerine de kız dediğin ona da bi bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?