dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba , bana tahmin yapabilirmisiniz cok ilginc bi konuymus , merak ettim , tesekkurler simdiden

Eklentiler

• 20151006_152639-1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 97
  • 20151006_153359-1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
Ben de tahmin alabilir miyşm

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
Tesekkur ederim canim.. Ben de erkek olarak hissediyorum ilk gunden beri bakalim hayirlisi insallah.. Saglikla olsun da .. Bu arada sana da masallah canim , bi avazda kavus insallah
Sağol canım amin inş hepimiz bi avazda kavuşalım. Bnm bu ikinci bi oğlum var onun nub çıkıntısı da çok barizdi aynı seninki gibi. Dr kesin söyleyince bana da hbr ver olur mu :)

Bi bakar mısınız? Çıkıntı bariz değil mi? Dr %90 erkek dediğin ama hala acaba mı diyorum

Eklentiler

• image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 66
Diğer resim de bu çıkıntı bariz değil mi? İkizlerim olacak diğerine de kız dediğin ona da bi bakar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 76
Peki bi sey sorucam bunu boyle kolayca anliyorsunuz masallah. Anlamadigim nasil oluyor 9ay bebegin ultrasonda cinsiyyetini yanlis soylen doktorlar neden peki onu anlayamiyorlar cok garip

cancat ayy Allah bagislasin , masallahh ya ne guzell ikinciye hamilesin , saglikla insallah ... Ay merak etme aklimdasin , doktor gordugu gibi yazicam sana

Peki bi sey sorucam bunu boyle kolayca anliyorsunuz masallah. Anlamadigim nasil oluyor 9ay bebegin ultrasonda cinsiyyetini yanlis soylen doktorlar neden peki onu anlayamiyorlar cok garip

9 ay profesyonel bi dr anlamadigi cinsiyet duymmadim hic 3. Bebegimi bekliyorum canim ve inan 4 aydir resmen uzmani oldum bu konunun gördüğümmu söylüyorum aslinda biliyorum bi çoğunda sanırım anlıyorum azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…