Gercektenn cok duydum hem de cok iyi hastahanelerin doktorlarinin boyle yanlislar yaptigini onun icin cogu insan yanlis olacak diye korkuyor bi de canim soylediklerinden yanlis olani olmadi mi hic?9 ay profesyonel bi dr anlamadigi cinsiyet duymmadim hic3. Bebegimi bekliyorum canim ve inan 4 aydir resmen uzmani oldum bu konunun gördüğümmu söylüyorum aslinda biliyorum bi çoğunda sanırım anlıyorum azda olsa
Sağol canım inş yanılmamışımdır. Bu arada sen de mayıs annnesi olucaksın kısmetse 2016 mayıs anneleri topiğine gelsene :)cancat ayy Allah bagislasin , masallahh ya ne guzell ikinciye hamilesin , saglikla insallah ... Ay merak etme aklimdasin , doktor gordugu gibi yazicam sana
Sağol canım inş yanılmamışımdır. Bu arada sen de mayıs annnesi olucaksın kısmetse 2016 mayıs anneleri topiğine gelsene :)
Canım çok iyi görünmüyo nub yani düz gibi ama bilemedim. Bana kız gibi geldi ama değişik bi açıdan çekilmişi varsa onu da koy. Kaç haftalık burdaBenimkine de bakar misin canim:)
Canım çok iyi görünmüyo nub yani düz gibi ama bilemedim. Bana kız gibi geldi ama değişik bi açıdan çekilmişi varsa onu da koy. Kaç haftalık burda
Yanlış yorum yapmak istemem canım sanki bacak arasında bişey var gibi. Erkekte olabilir ama o nıub değilde bacaksa düz gözüküyo kızdır. Daha iyi anlayan arkadaşlar bakarlar birazdan.En net resimler bunlar canim.. Tam 11 haftalik burda..
Yanlış yorum yapmak istemem canım sanki bacak arasında bişey var gibi. Erkekte olabilir ama o nıub değilde bacaksa düz gözüküyo kızdır. Daha iyi anlayan arkadaşlar bakarlar birazdan.
Oldu tabiki dr degilim neticede konunun basindaki resimlere istinaden yorum yapıyorumGercektenn cok duydum hem de cok iyi hastahanelerin doktorlarinin boyle yanlislar yaptigini onun icin cogu insan yanlis olacak diye korkuyor bi de canim soylediklerinden yanlis olani olmadi mi hic?
Kac haftalik burda cok uzaktan cekmissiniz emin olmamakla birlikte erkek diyorumCanim bi de benimkime balarmisin
Canim hakkaten nub düz gitmiş acaba yan donmus hali falanmi bu %80 de cok emin olunmasi gereken bi rakam yani alalade soylemis olamz bunu baska resmi varmi bi yuklermisin?Bana da bakar Mısın buradaykenOrkd dr %80 erkek dedi ama bana paralel geliyo nub
Canim bu 12.5 haftada cekildi tamam yakinlastirir oyle atarim resmiKac haftalik burda cok uzaktan cekmissiniz emin olmamakla birlikte erkek diyorum
Canim su nasil yine erkek mi sence?Kac haftalik burda cok uzaktan cekmissiniz emin olmamakla birlikte erkek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?