dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bana da bakar Mısın buradayken Orkd dr %80 erkek dedi ama bana paralel geliyo nub

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
9 ay profesyonel bi dr anlamadigi cinsiyet duymmadim hic 3. Bebegimi bekliyorum canim ve inan 4 aydir resmen uzmani oldum bu konunun gördüğümmu söylüyorum aslinda biliyorum bi çoğunda sanırım anlıyorum azda olsa
Gercektenn cok duydum hem de cok iyi hastahanelerin doktorlarinin boyle yanlislar yaptigini onun icin cogu insan yanlis olacak diye korkuyor bi de canim soylediklerinden yanlis olani olmadi mi hic?

Canim bi de benimkime balarmisin

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 66
cancat ayy Allah bagislasin , masallahh ya ne guzell ikinciye hamilesin , saglikla insallah ... Ay merak etme aklimdasin , doktor gordugu gibi yazicam sana
Sağol canım inş yanılmamışımdır. Bu arada sen de mayıs annnesi olucaksın kısmetse 2016 mayıs anneleri topiğine gelsene :)

En net resimler bunlar canim.. Tam 11 haftalik burda..
Yanlış yorum yapmak istemem canım sanki bacak arasında bişey var gibi. Erkekte olabilir ama o nıub değilde bacaksa düz gözüküyo kızdır. Daha iyi anlayan arkadaşlar bakarlar birazdan.

Gercektenn cok duydum hem de cok iyi hastahanelerin doktorlarinin boyle yanlislar yaptigini onun icin cogu insan yanlis olacak diye korkuyor bi de canim soylediklerinden yanlis olani olmadi mi hic?
Oldu tabiki dr degilim neticede konunun basindaki resimlere istinaden yorum yapıyorum

Bana da bakar Mısın buradayken Orkd dr %80 erkek dedi ama bana paralel geliyo nub
Canim hakkaten nub düz gitmiş acaba yan donmus hali falanmi bu %80 de cok emin olunmasi gereken bi rakam yani alalade soylemis olamz bunu baska resmi varmi bi yuklermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…