Dr tahminde bulunmadimi?
Seninde haftan ilerde dr bisi demedimi? Seninkini kiza benzettim ben
Prensesss gibi sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr tahminde bulunmadimi?
Seninde haftan ilerde dr bisi demedimi? Seninkini kiza benzettim ben
Bence erkek bebeginiz.)
Güzel annişleeeer nasılsınız? Biz bugün ikili teste girdik şükür ölçümlerimiz güzel çıktı. Ana doktorumuz anca 16. haftada söylicem cinsiyet dedi.
Ben de burdan size soriyim dedim usta gözler bi göz atsanız benim limonuma pek bi seviniriz:) 12+4 görünüyoruz burda :)
Hepinize sağlıklı hamişlikler 😘
Eki Görüntüle 1211277
Eki Görüntüle 1211278
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1211261 hocam benim için de bir bakar mısınız? 12 hafta 6 gunluk sonucumuz ... doktor bir şe demedi erken dedi...
Nubu büyük olduğu için oglus diye düşünüyorum canim sonuclari ogrendiginizde haber etmeyi unutmayin bildin yada bilemedin diye :)
Ay bana gore prensesiniz gelicek gibi duruyo
Nubu büyük olduğu için oglus diye düşünüyorum canim sonuclari ogrendiginizde haber etmeyi unutmayin bildin yada bilemedin diye :)
saol canım tahminin için :)
nubu görebiliyormusun ben seçemiyorum :/caniTE]
Nubunu görüyorum kendimce ama senin bebise emin olarak demiyorum çünkü nubun üstü de karisik canim bence kiz gibi hayirlisi saglikla kucaginda olsun güzel hamilelikleri geçirin bugunlerinizi iyi degerlendirimln
saol canım tahminin için :)
nubu görebiliyormusun ben seçemiyorum :/caniTE]
Nubunu görüyorum kendimce ama senin bebise emin olarak demiyorum çünkü nubun üstü de karisik canim bence kiz gibi hayirlisi saglikla kucaginda olsun güzel hamilelikleri geçirin bugunlerinizi iyi degerlendirimln
Saol canımcım :) bulantılar yeni geçti heralde bundan sonra keyfi çıkar :)
Selam kizlar 14 haftadayiz. Tahminleriniz nedir?
Eki Görüntüle 1209767 Eki Görüntüle 1209768 Eki Görüntüle 1209770
Bencede erkek.. en son resimde oyle gozukuyor
merhaba, tahminleri alalım lütfen :)
Eki Görüntüle 1211261 hocam benim için de bir bakar mısınız? 12 hafta 6 gunluk sonucumuz ... doktor bir şe demedi erken dedi...
önce maşallah sonra erkek diyorummmm bakalım doğru mu
kızlar birde benim bebişime bakın bakalımmmm :) Dün doktora gittik 10+3 günlük 2 hafta sonra 2li test yapılcak ve doktor büyük ihtimal cinsiyeti belli olur dedi..Ama herkes gibi bende çok merak ediyorum tabi öncelikle beden ve zihin sağlığı ama insan hep merak eder ya :) yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürlerrrr
![]()
Kizlar bana cevap yokmuuu??? :26: