• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar anlayanlar bizde bir tahmin yapabilirmi

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 117
$WP_20140806_007.webp hocam benim için de bir bakar mısınız? 12 hafta 6 gunluk sonucumuz ... doktor bir şe demedi erken dedi...

Son düzenleme:
Güzel annişleeeer nasılsınız? Biz bugün ikili teste girdik şükür ölçümlerimiz güzel çıktı. Ana doktorumuz anca 16. haftada söylicem cinsiyet dedi.
Ben de burdan size soriyim dedim usta gözler bi göz atsanız benim limonuma pek bi seviniriz:) 12+4 görünüyoruz burda :)

Hepinize sağlıklı hamişlikler 😘

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407344753.332226.webp

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407344786.292295.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel annişleeeer nasılsınız? Biz bugün ikili teste girdik şükür ölçümlerimiz güzel çıktı. Ana doktorumuz anca 16. haftada söylicem cinsiyet dedi.
Ben de burdan size soriyim dedim usta gözler bi göz atsanız benim limonuma pek bi seviniriz:) 12+4 görünüyoruz burda :)

Hepinize sağlıklı hamişlikler 😘

Eki Görüntüle 1211277

Eki Görüntüle 1211278

Ay bana gore prensesiniz gelicek gibi duruyo

Nubu büyük olduğu için oglus diye düşünüyorum canim sonuclari ogrendiginizde haber etmeyi unutmayin bildin yada bilemedin diye :)

ben de paralel gibi göründüğü için kız gibi duşunmuştum...buyuk olunca erkek mi oluyor... :) sanırım ben kız istiyorum :) onda illa kız duycam:)

saol canım tahminin için :)
nubu görebiliyormusun ben seçemiyorum :/caniTE]

Nubunu görüyorum kendimce ama senin bebise emin olarak demiyorum çünkü nubun üstü de karisik canim bence kiz gibi hayirlisi saglikla kucaginda olsun güzel hamilelikleri geçirin bugunlerinizi iyi degerlendirimln

Saol canımcım :) bulantılar yeni geçti heralde bundan sonra keyfi çıkar :)

merhaba, tahminleri alalım lütfen :)

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228038.240595.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228038.240595.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 120
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228021.703013.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228021.703013.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 131
kızlar birde benim bebişime bakın bakalımmmm :) Dün doktora gittik 10+3 günlük 2 hafta sonra 2li test yapılcak ve doktor büyük ihtimal cinsiyeti belli olur dedi..Ama herkes gibi bende çok merak ediyorum tabi öncelikle beden ve zihin sağlığı ama insan hep merak eder ya :) yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürlerrrr

Kizlar bana cevap yokmuuu??? :26:

Son düzenleme:
Back
X