- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde karnım sipsivriydi kzımda iddiaya girenler bile vardı erkke diye o bebeğin pozisyonuna bağlıBana erkek dedi doktor. Asıl bayramdan sonra doktora gidince anlarız, bakıldığında küçüktü çünkü. O resmi gören kız diyor ama benim gibi. Yalnız Erkek gibi karnım zaten hiç yayvan değil.
nerde fotoBir türlü öğrenemedim cinsiyet ini devletteki Dr erkek e benziyor dedi özel deki Dr kız diyor yeni fotoğraf attim ona bir bakabilir mısınız
bu foto hiç net değil göremedim ama nub çok bitişik geldi bana öyle olunca erkek oluyo genelde rabbim hayırlısını ve gönlünüzdekini versinBuna bir yorum yapabilir misinizEki Görüntüle 1261426
nub için kötü bi pozisyon ama kıza benzettim benKızlar bizde dün 12+0a girdik. Çok merak ediyorum cinsiyetimizi ama dr birşey soylemedi biran önce ogrensekte öyle hitap etsek yavrumuza :) sizce tahminen nedir :)Eki Görüntüle 1260145
saklamış hiç görünmüyo malesefkızlar benim miniğimede bir tahminde bulunun ablaları cok merak ediyorum:)11 hafta 6 günlükken 3 hafta sonra yine gidecegiz ozaman netlesirse yazarım doktor tahminde bulunmadı göstermiyo dedi
![]()
kız gibi net görünmüyor amaEki Görüntüle 1262219
Benim bebiş te cinsiyetini göstermedi daha.tam net değil burda bi tahminde bulunabilir misinz? 12+3 günlüğüz burada
Haftaya doktora gideriz bakalım yine erkek derlerse kesinleşmiş olur. Tabi canım halk inanışı zaten yayvan ya da sivri karına göre cinsiyet belirlemek ama doktor da erkek deyince örtüştü sanki. Sana da daha önce erkek mi demişlerdi peki?benmde karnım sipsivriydi kzımda iddiaya girenler bile vardı erkke diye o bebeğin pozisyonuna bağlı
en başından beri kız dediler doktor dediği halde iddiaya giren vardı eltimin iki oğlu var onun da yayvandı :)Haftaya doktora gideriz bakalım yine erkek derlerse kesinleşmiş olur. Tabi canım halk inanışı zaten yayvan ya da sivri karına göre cinsiyet belirlemek ama doktor da erkek deyince örtüştü sanki. Sana da daha önce erkek mi demişlerdi peki?
![]()
![]()
Buda benimki yorumlarmısınız![]()
kız bence![]()
![]()
Buda benimki yorumlarmısınız![]()
bence erkekBurası aktıflesmıs =) bende tekrar yukleyeyım dedım bebıs burada 11 haftalık teyzelerı siz nub teorısı tahmınlerını yapın bende sıze doktorların tahmınlerını soyleyecegım![]()
bence erkek![]()
masallah canim 16.haftada ogrendiniz demi.bizde 2 hafta sonra gidecegiz merak icindeyimbu usg goruntusunden banada oyle gelmıstı ve dr erkek tahmın etmıstı zaten bu haftada sonralarıda gostermedı bıdaha kesınlestıremedık =) bayramda baska bı dr da kesın kız dedi=))
masallah canim 16.haftada ogrendiniz demi.bizde 2 hafta sonra gidecegiz merak icindeyim