• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
erkek bence ayrıca bu grubun tecrübelilerinden zeynepnazz da erkek hemde yüzde yüz erkke dedi

Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
face de grubun adı nub teorisine göre cinsiyet ama ayarları gizliye çevrilmiş bulunamıyo bazen

Benim bebisime de bakin. Birazcik kucuk ama :)) merak iste :)) 9. Haftalik
20141018_214223.webp 20141018_214117.webp

Eklentiler

• 20141018_214438.webp
    20141018_214438.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaslar yuklenmiyor bebisimizin fotosu :KK51: neden acaba baska nasil yol izlemem lazim teyzeleri sizde gorunuz benim.bebisimi cok merak ediyorum

Kızlar. Bana da yorum yaparmısınız bi zahmet doktorum söylemiyorrrrr :)
image.webp

Bu diğer pozisyon :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    127,4 KB · Görüntüleme: 147
Rica etsem siz sayfa yoneticisine soylermisiniz bi ara acsinlar su feyside biz ekleyelim valla cok ihtiyacim var oyle bi sayfaya[/Q
Ya o çıkıntı değil dimi kordon :) doktor göstermşşti kordonu ama ben heyecandan dikkat etmemiştim :)
evet kordonu biraz aşağıya almış çok yanıltıcı o yüzden

Back
X