Bu haftada kac haftalik canim en basindan beri ben kiz demistim şimdiki fikrinde ayni cikinti paralel diğer görüntüde ki cikinti başka bizi pipi o kadar kicuk olmaz çünkü benceYorum bekliyorum lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftada kac haftalik canim en basindan beri ben kiz demistim şimdiki fikrinde ayni cikinti paralel diğer görüntüde ki cikinti başka bizi pipi o kadar kicuk olmaz çünkü benceYorum bekliyorum lütfen.
prenses
Atropin sana Nasil erkek dediler ya ben hala pipi göremiyorum acaba kordon filanlami karistrdilar seninbebisin nubu bariz paraledi bbuda gitsene Dr bence sende yanildilar hissediyprumkızlarrr tekrar merhaba 2-3 hafta öncesinde bebeğimin fotoğraflarını yüklemiştim ve epeyce bir kız olucak yorumunu almıştım. geçen perşembe doktora gittim. kendi doktorum cinsiyet sölemediği için başka bir doktora gittim. veeeee cinsiyet yorumu "ERKEK" ama nedense kız gibi geliyor bana. sizlere zahmet tekrar bi baksanız bi yorum yapsanız şimdiden sağolun.....
öyle mi diyosunuz hadi bakalım merak ediyorum doktor kız dedi ama ben acaba mı diyorumprenses
Dr erkeğe benziyor dedi kesin sonuç 10 gün sonra bakalım yazarımPrenses
Atropin sana Nasil erkek dediler ya ben hala pipi göremiyorum acaba kordon filanlami karistrdilar seninbebisin nubu bariz paraledi bbuda gitsene Dr bence sende yanildilar hissediyprum
13 haftalik canimHAftasi nedir
ben konunun tamamını okumadım ama genelde tahminler doğru. dediğin gibi son zamanlarda teoride sıkıntı var gibi... okumadım ama hani burdan kız denilip de gerçekde erkek çıkan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.. böle durumu olanlar yazabilir mi kızlarKızlar bilmiyorum fark ettiniz mi ama son zamanlarda bariz paralel olan birçok kişiye doktor erkek demiş. Hani Erkeğe eğimli paralel bile olmayanlara da erkek denmiş. Acaba teoride mi bir şey var?
ben konunun tamamını okumadım ama genelde tahminler doğru. dediğin gibi son zamanlarda teoride sıkıntı var gibi... okumadım ama hani burdan kız denilip de gerçekde erkek çıkan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.. böle durumu olanlar yazabilir mi kızlar
Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti...Nub teorisi bizde tuttu...Oğlumuz olacak!Allahım tüm bebekleri korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahhhhhhh!
Prensesin olacak bence canm13 haftalik canim
Amin inşallahhhh :)Canım hayırlı olsun inşAllah :) güzel Günlerini görmek nasip olsun inşAllah :):):)
Canımya banada bi yorum yapsanızda bende öğrenince sonucu yazarımben konunun tamamını okumadım ama genelde tahminler doğru. dediğin gibi son zamanlarda teoride sıkıntı var gibi... okumadım ama hani burdan kız denilip de gerçekde erkek çıkan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.. böle durumu olanlar yazabilir mi kızlar
Canımya banada bi yorum yapsanızda bende öğrenince sonucu yazarım