dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

"zzmasalzz, post: 39781728, member: 654323"]Cikintiyi çekti doktor ama net bişey söylemiyor 17+1[/QUOTE]
Haftayi burada yazmssin kesin kiz bencede Dr neden bisey demediki

index.php
prenses

kızlarrr tekrar merhaba 2-3 hafta öncesinde bebeğimin fotoğraflarını yüklemiştim ve epeyce bir kız olucak yorumunu almıştım. geçen perşembe doktora gittim. kendi doktorum cinsiyet sölemediği için başka bir doktora gittim. veeeee cinsiyet yorumu "ERKEK" ama nedense kız gibi geliyor bana. sizlere zahmet tekrar bi baksanız bi yorum yapsanız şimdiden sağolun.....
Atropin sana Nasil erkek dediler ya ben hala pipi göremiyorum acaba kordon filanlami karistrdilar seninbebisin nubu bariz paraledi bbuda gitsene Dr bence sende yanildilar hissediyprum

Başka yorum yokmu kızlar sizce kız mı erkekmi tahmini olan varmı

Eklentiler

• 20150305_155628.webp
    20150305_155628.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 62
UOTE="DECEMBER2014, post: 39801799, member: 618639"]Dr erkeğe benziyor dedi kesin sonuç 10 gün sonra bakalım yazarım :KK66:[/QUOTE]
Aa Oylemi cok merak ettim ben bak nubu paralel.goruyorum ogrenince haber et kesin

Atropin sana Nasil erkek dediler ya ben hala pipi göremiyorum acaba kordon filanlami karistrdilar seninbebisin nubu bariz paraledi bbuda gitsene Dr bence sende yanildilar hissediyprum

zeynepcim ilgin için önce teşekkür ederim. inan bende şoktayım. Yinede Allahım hayırlısını versin ama İnşallah yanılmışlardır. içimdeki bi ses hala kız dior. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasyona giricem. burda kesinleşir inşallahhh .... bende göremedim ve artık baktıkça gördüklerimi karıştırır oldum :):110:

Kızlar bilmiyorum fark ettiniz mi ama son zamanlarda bariz paralel olan birçok kişiye doktor erkek demiş. Hani Erkeğe eğimli paralel bile olmayanlara da erkek denmiş. Acaba teoride mi bir şey var?

Kızlar bilmiyorum fark ettiniz mi ama son zamanlarda bariz paralel olan birçok kişiye doktor erkek demiş. Hani Erkeğe eğimli paralel bile olmayanlara da erkek denmiş. Acaba teoride mi bir şey var?
ben konunun tamamını okumadım ama genelde tahminler doğru. dediğin gibi son zamanlarda teoride sıkıntı var gibi... okumadım ama hani burdan kız denilip de gerçekde erkek çıkan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.. böle durumu olanlar yazabilir mi kızlar

ben konunun tamamını okumadım ama genelde tahminler doğru. dediğin gibi son zamanlarda teoride sıkıntı var gibi... okumadım ama hani burdan kız denilip de gerçekde erkek çıkan arkadaşlar oldumu merak ediyorum.. böle durumu olanlar yazabilir mi kızlar

Canım hani bazıları paralel gibi görünüyor ama tam paralel olmuyor ya konu sahibi arkadaş yazmış bir yerde onlar erkek olabiliyor diye. Ama ben eski sayfalarda birkaç kişi daha gördüm bariz paralel, doktor erkek demiş. Sonrasında yazmamışlar kız mı erkek mi Değişti mi değişmedi mi belli değil. Hani değişiklik olursa cinsiyette arkadaşlar yazsa daha iyi olur bence.

Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti...Nub teorisi bizde tuttu...Oğlumuz olacak!Allahım tüm bebekleri korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahhhhhhh!

Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti...Nub teorisi bizde tuttu...Oğlumuz olacak!Allahım tüm bebekleri korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahhhhhhh!

Canım hayırlı olsun inşAllah :) güzel Günlerini görmek nasip olsun inşAllah :):):)

Canımya banada bi yorum yapsanızda bende öğrenince sonucu yazarım

Back
X