dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

mervecim merhaba ne yaptın ben bir kaç gün giremedim forma merak ettim seni yorumları okudum haftaya kaldı demişsin ama sormadan geçemedim ya bu arada ben hala erkek hissediyorum hep sağ tarafımda bi kıpırtı

Canim bi hafta erteledim randovu bu pazartesi 3 te . Kiz ben ne sagda hissediyorum ne solda bence tam ortada aceba ne. Hepp icimden erkek geciyo artik haftaya allahin izniyle cikacak kesin :) . Bide seninki canlandimi canim.? Bakalim anneler hissedermi hep kiz deniyo ben oglan hiddediyorum bugun gene ruyamda gordum..

Saol cnm allah olayanlarada nasip etsin Cnm neye gore emin oluyorsunuz ilk gebeligim bana ogretirmisin
AMİN.. İlk sayfada da var ya canım, bebeğin popo kısmındaki çıkıntının durusuna göre. kızlar dümdüz oluyor, erkeğinki açılı oluyor yukarı doğru.
ben de emin değilim ama, tahmin:) kendi bebeğim konusunda drum da tahminlerime katıldı ama:)

AMİN.. İlk sayfada da var ya canım, bebeğin popo kısmındaki çıkıntının durusuna göre. kızlar dümdüz oluyor, erkeğinki açılı oluyor yukarı doğru.
ben de emin değilim ama, tahmin:) kendi bebeğim konusunda drum da tahminlerime katıldı ama:)
Cnm bana ilk erkek sonra kiza benziyor dedi kafam karma karisik karnimi kizim veya oğlum diye sevmek istiyorum ama net değil hic birsey

Cnm bana ilk erkek sonra kiza benziyor dedi kafam karma karisik karnimi kizim veya oğlum diye sevmek istiyorum ama net değil hic birsey
hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah canım. bir sonraki kontrolün ne zaman, artık netleşir bence. bir de farklı bir dr görüşü alabilirsin bence;)

Merve pamuk bugün cinsiyeti öğrendim canım...yüzde 99 erkek dedi doktor...tahmininiz tuttu...Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

bu da benim bebişim yorum yapar mısınız? tam 9 haftalığız

Eklentiler

• WP_20150310_003[1].webp
    WP_20150310_003[1].webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 113
Back
X