- 8 Şubat 2015
- 104
- 1
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım doktor bu sefer ne diyecek hayırlı sağlıklı olsun . Ben sadece doktor emin olamadım diye sormak istedim kız da erkek de farketmiyor. Yazarım belli olduğundaerkek gibi ama net degil
Kiz g[/QUOTE][QUOTiiE="ferork, post: 39891386, member: 657596"]Eki Görüntüle 1451120 Eki Görüntüle 1451125 kızlar benim bebeğimede bakar mısınız yorum yağar mısınız
Ama kızlar saklıyo galiba erkek olsa acardı cünkü kızımı 7 aylık ögrendim hep sakladı
Bana ne diyorsunuz
İnşallah diyorum çünkü benim iki oğlumda 16da öğrendik bu bebek açmıyor tam olarak doktor %90 kız dedi ama yine de muallakta çatlatacak meraktan.senin ilk kızın ayrıntılıda göstermemişmiydi?ben ayrıntılıdan umutluyum daAma kızlar saklıyo galiba erkek olsa acardı cünkü kızımı 7 aylık ögrendim hep sakladı
yaa hayırlısı ile inşallah ama ben erkek hissediyorum :)
Canimin ici kizzz su benimkinin 8+6 fotosu bi bak bide senden yorum alayim[/QUOTE]
İnşallah gönlündeki olur cnm... Bizimkisi eglence amaçli tahmin sadece... Rabbim herkesin gönlünde kini versinyaa hayırlısı ile inşallah ama ben erkek hissediyorum :)