dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ahhh kizlar hepimizde ayni dert var :) erkekler erkek cocuha daha bi hevesli oluyo bizide streste birakiyolar sirf esim icin erkek istiyorum...

Canım ya sana özelden yazdım doktordan geldim şimdi tahminde bulundu ama ben güvenemiyorum. Bir bakar mısın mesajlarına?

Kızlar geçen hafta doktora gidip bebeğimi gördüğümde de bugünde hep aynı his oluyo. Cinsiyet önemini yitiriyor. Hani onu görüyorum ya orda ya Anneciğine oyunlar yapıyor ya çok şükür cinsiyette neymiş diyorum. Ama doktordan çıkınca yine bir merak :KK76::KK58::-)

Kızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 1.064
Çorba oldum. Neye göre yorumladığınızı da yazsaydınız keşke. :)

Canım bana bacaklarının arasındaki çıkıntı açılı duruyormuş gibi geldi ben ona göre yorumladım. Ama burda çok daha iyi anlayan arkadaşlar var. Bir de bu bebek ne kadarlık merak ettim.

Canım bana bacaklarının arasındaki çıkıntı açılı duruyormuş gibi geldi ben ona göre yorumladım. Ama burda çok daha iyi anlayan arkadaşlar var. Bir de bu bebek ne kadarlık merak ettim.
Canım sata göre 10+2 olmamız gerekiyor ama ultrasonda 11+1 çıktık.

Kızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?

Lovely nasildiniz sukur cok guzel gorunuyor rabbim daim etsin :) masallah size ikili test yaptirdin mi? Bnm dr hamilelkk baslangicinda yapilmadi grreken idrar kan testlerini istemedi aild hekimi yapmasa nefden bilicem cok kuzdim dr degisecegim uzak ama guvendigim dr uma gidicem artik

Tatlım nerden anladın? Sanki biz bacak arasında ufacık bir çıkıntı gördük. Bir daha bakar mısın o gördüğümüz bacağı mı acaba?
bacağı olabilir cnm nuba göre kız bence doktor bişey demedi mi

Lovely nasildiniz sukur cok guzel gorunuyor rabbim daim etsin :) masallah size ikili test yaptirdin mi? Bnm dr hamilelkk baslangicinda yapilmadi grreken idrar kan testlerini istemedi aild hekimi yapmasa nefden bilicem cok kuzdim dr degisecegim uzak ama guvendigim dr uma gidicem artik
Canımmmm iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? İkili test haftaya cumartesi bizim. Dün ultrasonda 11+1 çıktık. 10+5 beklerken. Doktorundan memnun değilsen değiştir tatlım. Şahsen ben konuşmayan anlatmayan doktorla yapamam çok şükür benim doktorum ben sormadan herşeyi sesli düşünüyor. Çokta ilgili geçen gün karın ağrım oldu başka bir hastasını iptal edip beni çağırdı.

Back
X