dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kac haftalik canim sana bisey demek cok zor kesenin tam ortasinda kesenin sekli hem yuvarlak gibi hem fasulye :)) kucuk daha bakinca erkek geldi icime ama
9+5 günlük canım icine doğan benim icime doğanla aynı hayırlısı bakalım ilk bebişim

ben diyorum sana kız diye burada da yakaladım seni temmuz anneleri grubundan kaçtım da geldim :)) sen bende tahmininde yanılmadın becnce bende yanılmıyorumdur :))
Canım çok sevindim tahminde yanılmadığıma hadi inşallah. Belli olsun yazıcam mutlaka. Bir de siz ne ara bu kadar büyüdünüz yahu?

Buda 11 haftalık görüntüsü bakalım buna nediyeceksiniz...

Eklentiler

• 20150313_113355.webp
    20150313_113355.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 86
Eşimin tüm İnternet'e koyma etme demesini kenara koyarak bebeğimin bacak arası fotoğrafını koyuyorum. Nolur arkadaşlar yorum yapın. Doktorum erkek dedi. Ama burda erkek denilip değişen bebekleri okuyorum bu nedenle aileme daha diyemedim cinsiyetini. Ama saklamakta zor. 13 haftalık fotosu. Ama kendi 1 hafta önden gidiyo usg ye göre. Nolur nacizane fikirlerinizi beyan edin :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 112
Eşimin tüm İnternet'e koyma etme demesini kenara koyarak bebeğimin bacak arası fotoğrafını koyuyorum. Nolur arkadaşlar yorum yapın. Doktorum erkek dedi. Ama burda erkek denilip değişen bebekleri okuyorum bu nedenle aileme daha diyemedim cinsiyetini. Ama saklamakta zor. 13 haftalık fotosu. Ama kendi 1 hafta önden gidiyo usg ye göre. Nolur nacizane fikirlerinizi beyan edin :)
Bence kesin erkek çıkıntısıda belli değişeceğini hiç sanmıyorum.

Bişeydiyil tatlım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun dimi

Kesinlikle canım yoksa evlat evlâttır. Azadan akıldan Noksansız, akıllı imanlı olsun bana yeter. Her anne zaten bunu ister herhalde :)

Yigidin mali meydanda;) erkek cnm erkek

Back
X