- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Azraacm daha tam emin degilmisin kiz olacaginda? Kizmi hissediyorsun kesin ? Hamileligin oglanla ayni mi ?Kız gibi ama görüntü net degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azraacm daha tam emin degilmisin kiz olacaginda? Kizmi hissediyorsun kesin ? Hamileligin oglanla ayni mi ?Kız gibi ama görüntü net degil
çok emin olamamakla birlikte, erkek gibi geldi canımBu foto doktor hale bişey demıyo
kıza benzettim ben canımEki Görüntüle 1459253 kızlar bır tahmnde bulunurmusunuz nolur
sagol canım tşklerGörüntü net degil kız gibi
sagol canm herkes kıza benzetyoda doktorda erkek olabilir dedi 1 nisanda kesinlşcek ozamn hbr veririm:)kıza benzettim ben canım
Canim ben ilk gebeligim kizdi 4 4 bucuk aylik hamileyken hissetmistimKizlar ilk gebelikte bebgin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz ????
Aslinda ben eminim kız olduguna evet belirtiler ayni karnimim çıkması ayni tek fark sivilceler doktorum da kız ama yinede pempe alma diyor yan durdugu içinAzraacm daha tam emin degilmisin kiz olacaginda? Kizmi hissediyorsun kesin ? Hamileligin oglanla ayni mi ?
Oglum 15 hf oynamaya basladi ikincisi 17 de basladiKizlar ilk gebelikte bebgin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz ????
Kız canim hayirlisi olsunKızlar merhaba banada tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1460102
Tşkler canım bende kız hissediyorum ama 4 nisanda kontrolümüz hakkımızda hayırlısı :)Kız canim hayirlisi olsun
Azra, rizeli misinKız canim hayirlisi olsun
Once sağlıklı sonra hayirli ve gönlünden geçen olsun inşallah bence kiz kordon parelel nub parelel yinede rabbim bilir öğrenince yazarsin burayaTşkler canım bende kız hissediyorum ama 4 nisanda kontrolümüz hakkımızda hayırlısı :)
Tabikş canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yazarm mutlaka :)Once sağlıklı sonra hayirli ve gönlünden geçen olsun inşallah bence kiz kordon parelel nub parelel yinede rabbim bilir öğrenince yazarsin buraya
53 ü görünce hemserimiyiz yoksa dedimYok canım ben sivasliyim
Valla canım ben 1.de 20 hafta bitince 2. De 19 hafta bittiğnde hissettim .bu da 3. 18.haftadayım daha da hissedemîyorum.ilk ikisi erkektiKizlar ilk gebelikte bebgin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz ????