- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Olabilir canım :) Zaten pek bir minik foto. Çıkıntıyı gördüm ancak :)) Yanıltıyordur.Bence kordon canım benim bebeğimden biliyorum benimkide hep öyle duruyo. Ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım :) Zaten pek bir minik foto. Çıkıntıyı gördüm ancak :)) Yanıltıyordur.Bence kordon canım benim bebeğimden biliyorum benimkide hep öyle duruyo. Ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir :)
yok mu tahminde bulunanlargünaydın güzel hamişler bu da benim fasülyem tahminde bulunan var mı ?
Ben seninkini göremediğim için demedim bir şey.. Sağlıkla gelsin inşallah..yok mu tahminde bulunanlar
canım benim çok sağol yinedeBen seninkini göremediğim için demedim bir şey.. Sağlıkla gelsin inşallah..
Cinsiyet öğrenmek istiyorsanız biraz yaşı geçmiş doktorlar tercih edin.onlar daha deneyimli ve tecrübeli oluyorlar.2 aylık bile söylüyorlar. Ben araştırıp gittim.2. Kızımı 2 aylık olunca söylemişti. Ve doğru çıktı. Hiç yanildiklarinida duymadım hiç.Ya kızlar şimdi forumlara baktım da eylül anne,leri hepsi nerdeyse bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler bizmiyiz bahtsız yani mervecim bari yarın sen öğrende müjdeyi ver bize
Bence kiz gibi canim hayirli olsunSlm buna bakarmisiniz arkadaslar tahminlerinizi bekiyorum.
Birak eylulu ben agustosum :))) valla yatin kesin bisey derse gelirken alisverise donecem :) bakip bakip alamadim seyler varrrYa kızlar şimdi forumlara baktım da eylül anne,leri hepsi nerdeyse bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler bizmiyiz bahtsız yani mervecim bari yarın sen öğrende müjdeyi ver bize
Bu bebiste bize donuk yatiyo :)) daha erken bisey goremedim sen ne hissediyorsun ?günaydın güzel hamişler bu da benim fasülyem tahminde bulunan var mı ?
O cijinti pipimi ?? Erkek gibi ...Slm buna bakarmisiniz arkadaslar tahminlerinizi bekiyorum.
Canim daha cook kucuk ama keseye gore bakarsak kese yuvarlak ve saga yakin yabu kizz...Merhabalar bizde 10 haftaligiz suan bizede bakarmisiniz lutfeeen.cok merak ediyorumm..Eki Görüntüle 1474580
:) doktor önce erkek sonra pipi değil kordon kız dedi ama yinede soru işareti kalsın kesin konuşmadı :) ikinci hamileliğim bir tane oğlum var gönlüm kızdan yana eşimde çok istiyor bakalımBu bebiste bize donuk yatiyo :)) daha erken bisey goremedim sen ne hissediyorsun ?
ne yazık ki öyle oluyor canım benim arkadasım avukat moderm aile güya ilki kız oldu olsun canım o da evlat ilerde erkeğin olur yiyorlar tamamen saçmalıkArkadaslar ya son zamanlar siklikla basima geliyor bebisin cinsiheti belli mi ne canom diyolar doktor kiza benzetti kiz galiba dedim zaman genelde herkes olsun kiz olsun hayirlisi diyorlar
.... neden kiz bebislere karsi bukar on yargi var toplumda anlamiyorum kkiz dedin zaman erkege karsi cogu insan soguk karsiliyo. Hissediyorum((
Bilmiyorum ki 10 haftalikO cijinti pipimi ?? Erkek gibi ...
Aynen :)) bende anlamadim kime desem oyke diyor insanin morali bozuluyo oglan tasirken kizdan daha kiymetli bisey tasiyomus gibi davraniyo coguda :))ne yazık ki öyle oluyor canım benim arkadasım avukat moderm aile güya ilki kız oldu olsun canım o da evlat ilerde erkeğin olur yiyorlar tamamen saçmalık
Kesin kiz :) cok net cikintida yok kordon paralel. Ilk bebismi sen ne hissedyorsun canim ?Merhaba arkadaşlar bizde 13+2 olduk ama Dr söylemedi cinsiyetini babada bi tahminde bulunursanız sevinirim
Masallah baya iri bi bebis bu haftasina gore nasil buyuklugu ?Mearkadaşlar bizde 13+2 olduk ama Dr söylemedi cinsiyetini babada bi tahminde bulunursanız sevinirim