- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Varim ben:) bende mayis ayında gebelik düşünüyorum.. Çok istiyorum oglum olsun...seninki belli degil daha degilmi?Ay bugün sayfa nekadar sessiz yokmu muhabbet edecek kimse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varim ben:) bende mayis ayında gebelik düşünüyorum.. Çok istiyorum oglum olsun...seninki belli degil daha degilmi?Ay bugün sayfa nekadar sessiz yokmu muhabbet edecek kimse![]()
Malesef deyil daha 17. Haftaya girdik ama yok benimde 2 oğlum var 2 sinide 12. Haftada ögrendim ama bu göstermiyo kordonu engel oluyoVarim ben:) bende mayis ayında gebelik düşünüyorum.. Çok istiyorum oglum olsun...seninki belli degil daha degilmi?
İns kizdirMalesef deyil daha 17. Haftaya girdik ama yok benimde 2 oğlum var 2 sinide 12. Haftada ögrendim ama bu göstermiyo kordonu engel oluyo
İnşallah canım bakalım hayırlısıİns kizdirben kiz demiştim inş tutarr
İns kizdirben kiz demiştim inş tutarr
Sana yaziyorum diye cabimin icine yazmissim :) senin bebisin resimlerini ozelden atta bi bakayim :))İnşallah canım bakalım hayırlısı![]()
Kız merve sende çıkamadın dimi benim bebişin içinden yorum gelmediSana yaziyorum diye cabimin icine yazmissim :) senin bebisin resimlerini ozelden atta bi bakayim :))
Amin canım çok tsk ederim.rabbim gonlumuzdekini nasip etsin ama önce sağlık. Allahın izniyle dediğin gibi olursa sevinirim.ama kız olursa üzülmem. Vardır bır bildiği. Kimseye eksikliğini göstermesinSeninki bana erkek gibi geldi insallah Doktor yaniliyordur... Iki kizin varmis insallah Buda Allah in izniyle oglandir.... Allah in mucizesi coktur istese son dk bile bir supriz yapar... Rabbim gonlumuze gore versin
Ayy çok şeker duruyor bu bebis kıza benzettim bende nubu olduğu yer görünmüyor amaMerhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Kizz seninki ikiz mii ????Kizlar bizim bebisler kurban bayramina denk geliyormus tarihe baktim da...insallah arife felan dogururum.bayram gezmesinden kurtulurum.rahatca evimde otururum![]()
Dogum hanhi tarih canim ???Kizz seninki ikiz mii ????
Ay merve alemsin kadının yüreğine inicek bitaneye alışmışkenDogum hanhi tarih canim ???
Ne bileyim bebisler deyince :)))))) senin dogu ne zaman soyledimi dojtorun canim ??[/QUOTE][QUsebahat34, post: 40216714, member: 664656"]Ay merve alemsin kadının yüreğine inicek bitaneye alışmışken
Keske yok canim ya...cok isterdim ikiz bebegi.kismet 40 yasindan sonra yapabilirim aslinda ikiz asilama ile.bunu arkadaslara dedigimde kafayi mi yedin diyorlar?Kizz seninki ikiz mii ????
Hayatim bebisler derken hani gebelik takvimi kimisinde gorunuyor.hemen hemen cogu eylul annesi onun icin dedim.Kizz seninki ikiz mii ????
Keske yok canim ya...cok isterdim ikiz bebegi.kismet 40 yasindan sonra yapabilirim aslinda ikiz asilama ile.bunu arkadaslara dedigimde kafayi mi yedin diyorlar?
Yok canim bu hafta degil haftaya gidecem 3 lu taramam var.onda insallah soyler dr.soylemezse ozel tip merkezine gidecegim.bebisler hep tatli olur usg de bile..minnak elleri ayaklari kocaman kafalari ☺Canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu :) hatırlıyorum aşırı tatlı bir usg resmi vardı:)
Senin bebis belli oldu mu? Senin ki de erkek gibi miydi.bacak arasi foto vardiYok canim bu hafta degil haftaya gidecem 3 lu taramam var.onda insallah soyler dr.soylemezse ozel tip merkezine gidecegim.bebisler hep tatli olur usg de bile..minnak elleri ayaklari kocaman kafalari ☺