dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Evet canım ama karışık görmüştüm demek ki bunu duyacakmışız. Hiç mi sokmadılar ya.. Ellerine yapışır ultrasonla bir baksalar..
Bende karisik ruyalar gordum . Canim bunlarda alman disiplini var baarlarmi hafta dolmadan :(((( ozele gitsem baksam oda bi takminde bulunup 100 euro bi bakmasi ..

Canim sansizlik.zaten biseyim uzerine cok dustum mu olmuyor.biraz relax ol .vardir bi hayir de gec.bak benim bir suru alternatifim var ama gitmiyorum.ozel bi tip merkezine gitsem simdi bile ogrenirim Ama bekleyecem bakalim.sende hic moralini bozma merve sabret canim.

Kaç haftadır bugünü bekliyordum bende ya ikili test sonucumu gösterecek bebeğimi görecek kısmetsede cinsiyetini öğrenecektim. Bahtsız bedevi misali elektrikler yoktu saatlerce bekledim ama muayene olamadım, sinirlerim bozuldu :( Yarına başka hastaneye aldım bakalım inşAllah elektrik sorunu hallolur :@

Mervecim canım ya çok üzüldüm ama mutlaka vardır bir hayır bu işte bence rabbim gönlündekini verdide seni sınıyo sabrını sabırlı olcanım meleğinde üzülüyo

Kaç haftadır bugünü bekliyordum bende ya ikili test sonucumu gösterecek bebeğimi görecek kısmetsede cinsiyetini öğrenecektim. Bahtsız bedevi misali elektrikler yoktu saatlerce bekledim ama muayene olamadım, sinirlerim bozuldu :KK43: Yarına başka hastaneye aldım bakalım inşAllah elektrik sorunu hallolur :mad:
Ay kizz seni cok iyi anliuorum okadar moral bozucu ki anlatamam valla keyfim kacti :(( ben 13 gun daha bekleycem sen sanslisin . Fotosu yokmu koyda yorumlayak canim ...

Kızlar bunu da yorummlarmisiniz rica etsem.

Eklentiler

• IMG-20150331-WA0000.webp
    IMG-20150331-WA0000.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 116
Ay kizz seni cok iyi anliuorum okadar moral bozucu ki anlatamam valla keyfim kacti :(( ben 13 gun daha bekleycem sen sanslisin . Fotosu yokmu koyda yorumlayak canim ...

Valla ilk kez baska dra aldim yoksa bende 10gun bekleyecektim artik sabredemiyorum en azindan gormek istiyorum :) var canim koymustum kiz diyende oldu erkek diyende. Dr soylemeden emin olamayacagim :) bak koyuyorum bakalim sen ne diyeceksin.

Eklenmemis resim bu

Eklentiler

• IMG-20150317-WA0000.webp
    IMG-20150317-WA0000.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20150317-WA0000.webp
    IMG-20150317-WA0000.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 115
Kizlar merhaba benim bebisimin cinsiyetini yorumlar misiniz burda on haftalik

Eklentiler

• IMG-20150316-WA0003.webp
    IMG-20150316-WA0003.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 119
Valla ilk kez baska dra aldim yoksa bende 10gun bekleyecektim artik sabredemiyorum en azindan gormek istiyorum :) var canim koymustum kiz diyende oldu erkek diyende. Dr soylemeden emin olamayacagim :) bak koyuyorum bakalim sen ne diyeceksin.
Seninki kac haftalik canim ?

Back
X