dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim cok net deil ama birinci resimde cikinti var gibi erkek bence.. kac haftalik ?
Mervecim 11 hafta 1 günlük yazıyo ultrason kağıdında ama ya usg makinası çok kötüymüş ya da bu bebiş henüz fazla şekillenmemiş.

Şimdi oldu sanırım
İkizlerime yorum istiyorumm :)

Eklentiler

• 20150401_125130.webp
    20150401_125130.webp
    19 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150401_125139.webp
    20150401_125139.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 144
Buket Arasost: 40259167 .!.:
Şimdi oldu sanırım
İkizlerime yorum istiyorumm :)
Ayy nebguzel ikis bebiss bi tasta iki kus :)) kac haftaluk canim ilk bebisde bariz cikinti var ama ikincide net deil .. llk cocuklar mi ??? Bide baska arkadaslar yorumlasin.
.

Ayy nebguzel ikis bebiss bi tasta iki kus :)) kac haftaluk canim ilk bebisde bariz cikinti var ama ikincide net deil .. llk cocuklar mi ??? Bide baska arkadaslar yorumlasin.
.
Cook teşekkür ederim kızlar. İnternetteki programa göre 10+3 ama geçen cuma doktorum ultrason ve gelişimlerine göre 10+6 dedi :)

57 ile kaldım 67 kilo yum suan 72 73 le giderim herhalde doğum a ilk gebeligimi de böyle bitirmistim sen de durum nasil
Ben 62 le kaldim nirmalde 58 lerdeydim son bi yilda 4 kg aldim 62 le kaldim en kilolu oldum donem sidi 65 3 kg geldi . Normal mi ki ? 75 i bulmasam iyi olur :))

Ben ilkini erkek gibi gördüm ama.. Tek yumurta ikiziyse zaten diğeri de erkek :KK48: Değilse göremediimm.. İkizlere bayılırııımm :KK68: Maşallaah canım :nazar: Allah bağışlasın..
Teşekkür ederim cevapladım için :) tek yumurta ikizi evet ama çok düşük bi ihtimalle biri kız biri erkek olabiliyormu. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize :)

Teşekkür ederim cevapladım için :) tek yumurta ikizi evet ama çok düşük bi ihtimalle biri kız biri erkek olabiliyormu. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize :)
A aaa!! Olabiliyor muymuş farklııı :KK57: İlk defa duyduumm :) ama tek sperm 1 yumurtayı döllemiyor mu tek yumurta ikizinde :)) Bilimsel olarak anlayamadım :KK48::KK48: Olsun canım.. anlamasam da olur hehe :) Allah sağlıkla nasip etsiinn :KK68::nazar:

Kızlaar hastaneden geldiimmm ikili testimin kan sonucları güzel cıktı Allaha sükür serbest betahcg 55 papp-a 1.93 doktorumuz %80 kız dedi 12+2 günlüğüz ( 10.5 haftalıkkken erkek diyen doktor elime geçmesin :KK20:) insana ne deniyorsa ona kapılıveriyor hemencik buda bugünden ultrason resmimiz herkes erkek demişti bana burada bende öyle hissediyordum haala ileriki haftalarda değişcek gibi bi his var icimde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 104
Kızlaar hastaneden geldiimmm ikili testimin kan sonucları güzel cıktı Allaha sükür serbest betahcg 55 papp-a 1.93 doktorumuz %80 kız dedi 12+2 günlüğüz ( 10.5 haftalıkkken erkek diyen doktor elime geçmesin :KK20:) insana ne deniyorsa ona kapılıveriyor hemencik buda bugünden ultrason resmimiz herkes erkek demişti bana burada bende öyle hissediyordum haala ileriki haftalarda değişcek gibi bi his var icimde
Gene kiza mi donduk iyi bari basa sardik :))) hayirlu olsun..

Ben anlamadım canım :) yüzü mü dönük ki..? Kızlar bitanedir ;) :KK68: Allah sağlıkla nasip etsin inşalaahhh :nazar:

Ben gene ogrenemedim ya. Erkenden ogrenenlere imreniyorum.istanbul umraniyede tavsiye edebileceginiz iyi bir dr var mi?

Ben gene ogrenemedim ya. Erkenden ogrenenlere imreniyorum.istanbul umraniyede tavsiye edebileceginiz iyi bir dr var mi?
Ümraniyede nerde oturuyorsun ben sarıgazi bölge hastanesine yavuz beye gidiyorum aslında deneyimli iyibi doktor ama benimkini söyleyemiyo kordonu engel oluyo seninkinde öylebi problem yoksa direk söyler benim oğlumu 12 haftalıkken demişti

Back
X