dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kıza benzettim canım :)) :nazar:

Merhaba :) Cinsiyet tahmini yapar mısınız benim kuzucuğuma da doktorum söylemedi normalde 10+2 deyim ama benim ki 12+3 gelişim olarak . Merak ediyorum acaba ne olabilir cinsiyetimiz :) Eki Görüntüle 1477845 Eki Görüntüle 1477846
Canım ben anlamadım ama duruşunu çok beğendim, çok tatlı yaa :KK48::nazar: maşallah bıdığa

Eki Görüntüle 1477882 Yorumlarinizi bekliyorum canlarim noolur :KK43:
Canım ya bana kız gibi geldi ama hepsine de kız diyorum sanki :KK48: Ne biliyim göremiyorum çıkıntııı :))

Canım ben anlamadım ama duruşunu çok beğendim, çok tatlı yaa :KK48::nazar: maşallah bıdığa

Canım ya bana kız gibi geldi ama hepsine de kız diyorum sanki :KK48: Ne biliyim göremiyorum çıkıntııı :))
canim yaa saglikli olsun ilk once bebegim ama girmen lazimdi o kadar hareketliydiki kipir kipirdi :))

Canim hic net deil genelde onde giden bebisler erkek oluyo .. ama kizada benzettim cikinti yok gibi benim bebiste 2 hafta onde gidiyo ama kiz diyolar .. sen ne hissediyorsun.
Erkek gibi hissediyorum çünkü rüyamda hep erkek bebek görüyorum bir de herkes bence senin ki erkek diyor. Ama ben kız istiyorum cicili bicili olur diye :)

Erkek gibi hissediyorum çünkü rüyamda hep erkek bebek görüyorum bir de herkes bence senin ki erkek diyor. Ama ben kız istiyorum cicili bicili oldiye :)
Canim ruyanda erkek gorusen kiza cijar tam tersi ama misal gelinlik gorsen kiz mavi bise gorsen o erkek anlamina geliyo. Valla hissetmekte cok onemli deil ben kesin erkek hissediyorum :) seninki kiz bence cikinti yok...

TE="pembebasliklikiz, post: 40280324, member: 644060"]926 ccanım[/QUOTE]
Canim bugun herkese kiz dedik ama kordon paralel kiz gibi.. jac haftalik ???

TE="pembebasliklikiz, post: 40280324, member: 644060"]926 ccanım
Canim bugun herkese kiz dedik ama kordon paralel kiz gibi.. jac haftalik ???[/QUOTE]
Canim 11+4 bugun doktordan geliyorm ikili teste gittik. Doktor erkek dedi ama sen kiz diyon kiz kafam karisti :KK45:

Canim ruyanda erkek gorusen kiza cijar tam tersi ama misal gelinlik gorsen kiz mavi bise gorsen o erkek anlamina geliyo. Valla hissetmekte cok onemli deil ben kesin erkek hissediyorum :) seninki kiz bence cikinti yok...
Hiç kıyafet ya da renkle ilgili bir rüya görmedim :) Ama inşallah kız çıkar ya çok hevesliyim kız bebeklere :)

Dünki resimleri birinde başını diğerinde kolunu ölçtü dr. Burdan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? yada içinizden geçen :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 102
Burda ağzı burnu gözleri belli ben yanlış görmüyorum dimi? Çirkin ördekim benim :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 96

Teşekkür ederim canımm :) Çok değişik durmuş jimnastikçi olacak galiba :D

20150402_123451.webp
20150402_123333.webp
20150402_123333.webp
:KK3:Kızlar bana da yardımcı olurmusunuz? Var mı tahmini olan. Benim minigimde burda:KK54:

Canim bugun herkese kiz dedik ama kordon paralel kiz gibi.. jac haftalik ???
Canim 11+4 bugun doktordan geliyorm ikili teste gittik. Doktor erkek dedi ama sen kiz diyon kiz kafam karisti :KK45:[/QUOTE]

Bu haftalarda kızda da çıkıntı olduğu için karıştırıyorlar canım genellikle. 16dan sonra netleşir. Ama sanki bana da kız gibi geldi.

Back
X