Hayır azra özellikle erkek demiştiKiz sana herkes kiz demedimi azra ben melek fln ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır azra özellikle erkek demiştiKiz sana herkes kiz demedimi azra ben melek fln ...
Paşa geliyorMerhaba :) Cinsiyet tahmini yapar mısınız benim kuzucuğuma da doktorum söylemedi normalde 10+2 deyim ama benim ki 12+3 gelişim olarak . Merak ediyorum acaba ne olabilir cinsiyetimiz :) Eki Görüntüle 1477845 Eki Görüntüle 1477846
Ay sen hele bizi gör eşim çıldırıyodu sevinçten nerdeyse hastaneden eve uçarak geldiCanım bu kadar saklamaya değmiş :) çok sevindim çok :) ay bir heyecanlandım bende :)
Hadi hayırlısı :) Merakla bekliyorum bakalım içime de erkek doğuyor.Paşa geliyor
Sana kiz demisdim Allah tan tuttu.... Allah bagislasin prensesiniKızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
Sağol canımbenimSana kiz demisdim Allah tan tuttu.... Allah bagislasin prensesini
HahahaAynen canimm :) ruyalarima giriyor artik doktor erkek diyor bende kesin mi degisme ihtimali yok mu diye soruyorumbenim doktorum hic tahmin de yapmadi 16 haftadan once gelme dedi sizinki yapti mi??
Canım oğlun mu vardı yoksa kızı çok istediğiniz için mi :))Ay sen hele bizi gör eşim çıldırıyodu sevinçten nerdeyse hastaneden eve uçarak geldi
Evet Allah uzun ömür versin 2 oğlum varHahaha
Canım ben haftaya gidicem ikili test için. 12+6'da. Eğer görebilirsek tahminlere başlarız demişti doktor :)) İnşallah görürüz yaaSağlıklı olsun da tabii.. ama insan merak ediyor yahuu :))
Canım oğlun mu vardı yoksa kızı çok istediğiniz için mi :))
Canım söylemişsindir belki ama unutuyorum :)) Çok daha çok sevindim o zaman ben deEvet Allah uzun ömür versin 2 oğlum var
Evet canım ya Allah inşallah benimde hepimizinde bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinCanım söylemişsindir belki ama unutuyorum :)) Çok daha çok sevindim o zaman ben deKızınız sağlıkla gelsin inşallaahhh
1 evin 1 tanesiii
![]()
Kiz benve bu bebiss...Kizlaaar benim melegimede yorum yapin noluuur ikili test bhcg 56 cikti
Maşallah miniğineKız sankim belkim :))
Yaaa :) Allah sağlıklı sihhatli versin. Ben hiç anlayamadım. Çıkıntı falan göremedim bile. Kızları çok seviyorum hep gönlünden geçen kızdi ama şimdi farketmez diyorum. Insan kendi çocuğunu çok seviyormus cidden.
Canım ya çıkıntı görür de gibiyiimm, görmez de gibiyiimmErkek diyorum, yapısını erkeğe benzettim :) Maşallah
Sağlıkla büyüsün
Sabahatt bizim teori tutarsa senin benim azranin ki k8zmi olacak :)))))) valla cok sebindim senin adina...Evet canım ya Allah inşallah benimde hepimizinde bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
benimde kız gibi dedi doktor ilk tahmini daha :) hadi baklaım hayırlısı olsun hepimiz için :)Sabahatinki belli olmus kizimi :)) benikinese zati kiz dedi 2 kez kizdir heralde 13 unde netlesek...
Ayyy canim agzina saglik insallah tutar bu teoriKiz benve bu bebiss...
Biz sana kizmi dedik canim su aralar ben cok diyorum :))benimde kız gibi dedi doktor ilk tahmini daha :) hadi baklaım hayırlısı olsun hepimiz için :)
Cikinti yok ama bu bebis erkek bence ...Kizlar banada bi yorum yapin bugun tarama testi yapildi dr tanmin bile yapmadi sinir oldum. 11+5gunluk