dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar oğlumun 15 haftalik hali nubu na bakın yukari bakıyor nub bizde tutuyor galiba

Eklentiler

• 2015-04-02 17.06.04.webp
    2015-04-02 17.06.04.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 125
Aynen canimm :) ruyalarima giriyor artik doktor erkek diyor bende kesin mi degisme ihtimali yok mu diye soruyorum:KK48: benim doktorum hic tahmin de yapmadi 16 haftadan once gelme dedi sizinki yapti mi??
Hahaha :KK70:
Canım ben haftaya gidicem ikili test için. 12+6'da. Eğer görebilirsek tahminlere başlarız demişti doktor :)) İnşallah görürüz yaa :KK73: Sağlıklı olsun da tabii.. ama insan merak ediyor yahuu :))

Ay sen hele bizi gör eşim çıldırıyodu sevinçten nerdeyse hastaneden eve uçarak geldi
Canım oğlun mu vardı yoksa kızı çok istediğiniz için mi :))

Hahaha :KK70:
Canım ben haftaya gidicem ikili test için. 12+6'da. Eğer görebilirsek tahminlere başlarız demişti doktor :)) İnşallah görürüz yaa :KK73: Sağlıklı olsun da tabii.. ama insan merak ediyor yahuu :))

Canım oğlun mu vardı yoksa kızı çok istediğiniz için mi :))
Evet Allah uzun ömür versin 2 oğlum var

Canım söylemişsindir belki ama unutuyorum :)) Çok daha çok sevindim o zaman ben de :KK73: Kızınız sağlıkla gelsin inşallaahhh :KK68: 1 evin 1 tanesiii :nazar:
Evet canım ya Allah inşallah benimde hepimizinde bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah miniğine :nazar: Kız sankim belkim :))
Yaaa :) Allah sağlıklı sihhatli versin. Ben hiç anlayamadım. Çıkıntı falan göremedim bile. Kızları çok seviyorum hep gönlünden geçen kızdi ama şimdi farketmez diyorum. Insan kendi çocuğunu çok seviyormus cidden. :KK68:

Canım ya çıkıntı görür de gibiyiimm, görmez de gibiyiimm :KK48: Erkek diyorum, yapısını erkeğe benzettim :) Maşallah :nazar: Sağlıkla büyüsün

Kizlar banada bi yorum yapin bugun tarama testi yapildi dr tanmin bile yapmadi sinir oldum. 11+5gunluk

Eklentiler

• IMAG0024.webp
    IMAG0024.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 118
Back
X