dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mervecim bende senin bebeğini kız hissediyorum. Ama geçen karışık gördüğüm rüyamda erkek çıkıyormuş senin bebeğin. O yüzden tam emin olamıyorum.

Mervecim bende senin bebeğini kız hissediyorum. Ama geçen karışık gördüğüm rüyamda erkek çıkıyormuş senin bebeğin. O yüzden tam emin olamıyorum.
Valla canim bugun yengem dediki erkegi assada tasirsin canlandigi siralar cok assada olur cok hareket etmez olduvu yerde atar kiz yilan gibi doner dedi.. boyle seyleri duyunca hergun herkws bi teori atuyo cok kafa karisiyi :))) sizdede oylemi kizlar.

normalde 11+2 yız ama bugun 11+4 çıktık:) teyzesi:nazar::anneadayı: kızmı dersin ben nub dan anlamyıroumda ondan fıkırlerinizi almak istedim..:21:
Erkek canım fotoyu düzle eğikliği düzelt çıkıntı yukarı bakıyor

[QUOTElki1Gun87, post: 40310700, member: 431549"]İnşAllah canım. Solda olursa kız diyorlar ya o yüzden sordum. Belki benimkide kızdır :)[/QUOTE]
Cabim ablamin iki kizi var sagdaydi ikioside diyo bence sag sol olayi erkek genelde sag kiz solda olsada yuzde 51 e 49 dur oda hikaye :))

Erkek canım fotoyu düzle eğikliği düzelt çıkıntı yukarı bakıyor
yaaaaaaaaa walla şimdiye dek 2 erkek 2 kız dendi:D ayyy heyecanlandımmm :D:D sağlıklı olsun elbette ama.. sağol kuzum yorum için eminmşsin bu arada

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13 KB · Görüntüleme: 108
tamam hemen koyuyorum kuzum
Yan ya resim anlaşılmıyo..Ben şöyle söyleyim 2 kızım var şuan oğluma hamileyim kız bebek 9 haftalık bile olsa elini üstüne koyduğunda hemen kabarır elinin altında balık gibidir erkeği farkedemessin taaaki tekme atana kadar..Nub teorisi doğru ben 11 haftalıkken kendim gördüm bebişimin nubundan cinsiyetini..Bide aynada bakın kendinize yüzünüz karnınız enine doğru ise kızdır..Tipiniz hiç değişmediyse sadece karnınız büyüdüyse erkektir..

tamam hemen koyuyorum kuzum
Canim bu bebise bende emin olamadim bi cikinti var ama nub yukari bakmiyo aksine tam paralel bude yuz sekli bile sanki kiz :) ama o cikintida oldumu gebelde erjek oluyo bende bilmedim ... sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mi 11 haftaya gire aslinda bayafa nett.. bidaha ne zaman gidecen .. arkadaslar ogrendikce bize yazin lutfen..

Bana da tahmin yapabilir misiniz ?? Bu şekil oluyo mu bilmiorum ama yan yatık mı olmalıydı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 114
Canim bu bebise bende emin olamadim bi cikinti var ama nub yukari bakmiyo aksine tam paralel bude yuz sekli bile sanki kiz :) ama o cikintida oldumu gebelde erjek oluyo bende bilmedim ... sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mi 11 haftaya gire aslinda bayafa nett.. bidaha ne zaman gidecen .. arkadaslar ogrendikce bize yazin lutfen..
canım evet ilk bebek.. 11+2 sat göre ama ultrasonda 11+4 çıktı.. elini baş parmagını bile görebiliyorum kaldırmış yukarı:::D ama nub işinde uzman deilim.. bu çarşamba başka bı doktora dsaha gtcem ona sorcam mutlaka.. bu hiç bişey demedi.. ense kalınlıgınada bişey demedi:( haftaya cuma gel dedi.. öğrenınce yazacam zzaten mutlaka konuyu takıbe aldım

Back
X