- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sok yumurtamla hamile kalmıştım o yüzden hep solda hissediyordum. 15. Haftamdan beri tam ortada hissediyorum.
Bariz kız gibi duruyor ama yinede belli olmaz hayırlısı inşallahkızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?![]()
Erkekkkkkızlar bana da yorum yapın 12+2 yiz sizce cinsiyeti ne olabilir ?
saglıklı olsun yeterki..Bariz kız gibi duruyor ama yinede belli olmaz hayırlısı inşallah
Kız canım. Ama 19. Haftamda kontrolüm var o zaman tam kesinleşecek inşAllah. Yine yazarım buraya :)Senin cinsiyet bellimi canım?
Kız canım. Ama 19. Haftamda kontrolüm var o zaman tam kesinleşecek inşAllah. Yine yazarım buraya :)
Valla canim bugun yengem dediki erkegi assada tasirsin canlandigi siralar cok assada olur cok hareket etmez olduvu yerde atar kiz yilan gibi doner dedi.. boyle seyleri duyunca hergun herkws bi teori atuyo cok kafa karisiyi :))) sizdede oylemi kizlar.Mervecim bende senin bebeğini kız hissediyorum. Ama geçen karışık gördüğüm rüyamda erkek çıkıyormuş senin bebeğin. O yüzden tam emin olamıyorum.
Erkek canım fotoyu düzle eğikliği düzelt çıkıntı yukarı bakıyornormalde 11+2 yız ama bugun 11+4 çıktık:) teyzesikızmı dersin ben nub dan anlamyıroumda ondan fıkırlerinizi almak istedim..
![]()
yaaaaaaaaa walla şimdiye dek 2 erkek 2 kız dendiErkek canım fotoyu düzle eğikliği düzelt çıkıntı yukarı bakıyor
nub teorisi doğru canım birde resmi düzleyip koy öyle bakalım istersen..bu arada dedğini yaptım hakkatende sankı yukarı bakıyor. ve o anda nub denen seyı farkettım sayende![]()
kızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?[/QUOTEN
Erkek
Yan ya resim anlaşılmıyo..Ben şöyle söyleyim 2 kızım var şuan oğluma hamileyim kız bebek 9 haftalık bile olsa elini üstüne koyduğunda hemen kabarır elinin altında balık gibidir erkeği farkedemessin taaaki tekme atana kadar..Nub teorisi doğru ben 11 haftalıkken kendim gördüm bebişimin nubundan cinsiyetini..Bide aynada bakın kendinize yüzünüz karnınız enine doğru ise kızdır..Tipiniz hiç değişmediyse sadece karnınız büyüdüyse erkektir..tamam hemen koyuyorum kuzum
Canim bu bebise bende emin olamadim bi cikinti var ama nub yukari bakmiyo aksine tam paralel bude yuz sekli bile sanki kiz :) ama o cikintida oldumu gebelde erjek oluyo bende bilmedim ... sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mi 11 haftaya gire aslinda bayafa nett.. bidaha ne zaman gidecen .. arkadaslar ogrendikce bize yazin lutfen..tamam hemen koyuyorum kuzum
Ilk resimde kiza benzettim bu duzeltilmis haliyle erkek Diyorumtamam hemen koyuyorum kuzum
canım evet ilk bebek.. 11+2 sat göre ama ultrasonda 11+4 çıktı.. elini baş parmagını bile görebiliyorum kaldırmış yukarı::Canim bu bebise bende emin olamadim bi cikinti var ama nub yukari bakmiyo aksine tam paralel bude yuz sekli bile sanki kiz :) ama o cikintida oldumu gebelde erjek oluyo bende bilmedim ... sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mi 11 haftaya gire aslinda bayafa nett.. bidaha ne zaman gidecen .. arkadaslar ogrendikce bize yazin lutfen..