dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ilk resimde kiza benzettim bu duzeltilmis haliyle erkek Diyorum
Allah hayırlısını versın kuzum saol yorum için.. Sağlıklı olsun hayırlı olsun.. tek korkum o.. ama ilk bebek yaa Rabbim ne verırse Baş ustune:D eşim erkek mi istiyo ne sankı oyle sezdım:D bakalım hayrlısı

Canim bu bebise bende emin olamadim bi cikinti var ama nub yukari bakmiyo aksine tam paralel bude yuz sekli bile sanki kiz :) ama o cikintida oldumu gebelde erjek oluyo bende bilmedim ... sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mi 11 haftaya gire aslinda bayafa nett.. bidaha ne zaman gidecen .. arkadaslar ogrendikce bize yazin lutfen..
ayyy yuzu dimi nasıl belli burnu falan:D Allah ne buyuk ya rab! ben bişi hissedemşyorumki :mad::KK19: gariban gi,bi:KK49::eek:

Yan ya resim anlaşılmıyo..Ben şöyle söyleyim 2 kızım var şuan oğluma hamileyim kız bebek 9 haftalık bile olsa elini üstüne koyduğunda hemen kabarır elinin altında balık gibidir erkeği farkedemessin taaaki tekme atana kadar..Nub teorisi doğru ben 11 haftalıkken kendim gördüm bebişimin nubundan cinsiyetini..Bide aynada bakın kendinize yüzünüz karnınız enine doğru ise kızdır..Tipiniz hiç değişmediyse sadece karnınız büyüdüyse erkektir..
dediğini yapıcam bakalım ben elimi koydugumda hıc bısey hıssetmıyorum kuzum... yuzum aynı kilo bile almadım ama karnım ileri dogruuu gidio.. işin garibi doktorun baktıgı yer değil bildigin karnım şişiyor:D bebek zavallım 4 cm ama karnımm kocaman gelio bana.. ileriii marş:DD:D

ay zahmet olmazsa benimkinede bakarmisiniz hayirlisi ile bu hafta 19 cu haftamiz ama doktor goremedi ve ilk bebegim :-)

Eklentiler

• IMG-20150319-WA0002.webp
    IMG-20150319-WA0002.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 112
dediğini yapıcam bakalım ben elimi koydugumda hıc bısey hıssetmıyorum kuzum... yuzum aynı kilo bile almadım ama karnım ileri dogruuu gidio.. işin garibi doktorun baktıgı yer değil bildigin karnım şişiyor:KK70: bebek zavallım 4 cm ama karnımm kocaman gelio bana.. ileriii marş:KK70:D:KK70:
Elinin altında kabarmıyorsa değişmediysen erkektir canım tekrar koyarsın doktora gidince..

Yandan da böyle wideodan aldım çok net deil ama seçiliyo bebişim sanki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 89
Yan ya resim anlaşılmıyo..Ben şöyle söyleyim 2 kızım var şuan oğluma hamileyim kız bebek 9 haftalık bile olsa elini üstüne koyduğunda hemen kabarır elinin altında balık gibidir erkeği farkedemessin taaaki tekme atana kadar..Nub teorisi doğru ben 11 haftalıkken kendim gördüm bebişimin nubundan cinsiyetini..Bide aynada bakın kendinize yüzünüz karnınız enine doğru ise kızdır..Tipiniz hiç değişmediyse sadece karnınız büyüdüyse erkektir..
Normalde cok hissetmiyorum ama dedini yaptim elimi altinda kalp gibi atiyo ayni oldu yerde kilirdamadan arada atiyo ozman kiz mi :)

C
Valla canim bugun yengem dediki erkegi assada tasirsin canlandigi siralar cok assada olur cok hareket etmez olduvu yerde atar kiz yilan gibi doner dedi.. boyle seyleri duyunca hergun herkws bi teori atuyo cok kafa karisiyi :))) sizdede oylemi kizlar.
Canım banada erkek karnının ortasında ve aşağıda durur. Erken canlanır dediler. Bende de aynısı. Bebek şuan tam ortada ve aşağıda duruyo eminim. Erken canlandı zaten ona da eminim. Ama kız yani biliyorsun. Bence hiç belli olmuyo bu işler.
Bir de erkek bebek erken şekillenir dediler. Sana göndermiştim 7 haftalık resmini ki orda doktor hesabına göre 7 haftalıktı. Bana göre 5 haftalık. Ama ağzı burnu eli kolu her şeyi belliydi. Bebek şeklindeydi yani ki boyu 1.5 cmdi.
Sonuç: kız

Allah hayırlısını versın kuzum saol yorum için.. Sağlıklı olsun hayırlı olsun.. tek korkum o.. ama ilk bebek yaa Rabbim ne verırse Baş ustune:KK70: eşim erkek mi istiyo ne sankı oyle sezdım:KK70: bakalım hayrlısı

Erkekler oğlan ister ama babalar aslında en çok kızlarını sever :KK15:

canım erkek hiç kendini hissettirmiyo ..Nubu yokmu..

Canım bunu ilk kez senden duydum. Kaç kişi bana erkek erken oynar dedi. Hatta yaşlı teyzeler zibilyon defa kendi kız ve erkek bebeklerini karınlarındayken nasıl ayırt ettiklerini anlatırken hep oğlanlarının ortada durup erken oynadığını söylediler. Ve bunlar farklı memleketlerden birbirini tanımayan teyzeler:) biri de ebe :) ama ben böyle şeylere inanmıyorum. Bence bebeğe göre değişiyor.

Back
X