Evet rüyalarda çok önemli ben hep kızım olacağını görüyodum rüyamda meselaMerve bir de rüyalarında bir şey görüyor musun bebeğin cinsiyetine dair?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet rüyalarda çok önemli ben hep kızım olacağını görüyodum rüyamda meselaMerve bir de rüyalarında bir şey görüyor musun bebeğin cinsiyetine dair?
Bembeyaz yuzlu erkek bebis gordum iki defa cook guzel bebistii iki defa bi b oglan bebisi yanyana gordum hangisi benomdi bilemediMerve bir de rüyalarında bir şey görüyor musun bebeğin cinsiyetine dair?
Bi defafa bi beyaz onluklu hemsiee 20 haftalik hhamilesiniz bebis erkek dedi.. ama ruyalar tersine cikarmis derler cabim .Evet rüyalarda çok önemli ben hep kızım olacağını görüyodum rüyamda mesela
Doktor o qun qittim bana 15 haftalik dedi 1 nisanda qittimCanim adet gununden hesapladin demi ? Benimde oyle yeni evli gibi yk hamile kaldim gunude biliyor ama bennim hesaba gire 18+6 doktora gore simdi 20+6 :)) bu isler katisik doktora sor o ne derse o buyuklune gore olcuyolar...
Ya.bende anlamadimCanım banada erkek gibi geldi ama bebişin kordonu nerde ki..
Benimde 18 aralik cnm hesaplarmsnSon adet tarihin canım. En son adetinin ilk gününü yaz ben sana hesaplim :)
Yukarıdaki kısım pipiye benziyo ama aşağıdaki yerde kordon gibi duruyo. Pipi kordonun üstünde olmaz ki.. Orası bacaksa kordonu nerde ki.. Ben anlayamadım canım ama ben yinede erkeğe benzettim.Ya.bende anlamadimozele qittim bu hafta icide devlete qidcem bakim.ne dicek okadar buyuk olurmu pipisi dedi yukarda duruo 100 de 90 erkek dedi ama ben kiz hissediorum kesn bilmiorumki
![]()
Aklım çok karıştı benimde hele cinsiyet yanılmalarını duyunca tam karıştı pipi tam dikte durmuo sanki benimki hep bole ne zaman qitsem bole yatio daha hissetmedim bebeqi hiç bikere hissederqibi oldum ama tam emin deqilinYukarıdaki kısım pipiye benziyo ama aşağıdaki yerde kordon gibi duruyo. Pipi kordonun üstünde olmaz ki.. Orası bacaksa kordonu nerde ki.. Ben anlayamadım canım ama ben yinede erkeğe benzettim.
15 hafta 3 günlük canım.Benimde 18 aralik cnm hesaplarmsn
bilemedim canım varsa 11 ya da 12 haftalık fotosu onu koy istersen.Aklım çok karıştı benimde hele cinsiyet yanılmalarını duyunca tam karıştı pipi tam dikte durmuo sanki benimki hep bole ne zaman qitsem bole yatio daha hissetmedim bebeqi hiç bikere hissederqibi oldum ama tam emin deqilin
Bende ilk başta iki defa kız gördüm. Sonra hep erkek bebek gördüm. Hatta geçenlerde değişik birkaç rüya gördüm anlamı hamile kadın görürse erkek çocuğu olacak demektir diyordu. Dün akşam yine bir rüya gördüm onunda anlamı öyle diyordu. Daha bebek görmüyorum böyle rüyalar görüyorum. Hayırlara çıksın inşAllah cümlemizin rüyaları.Bembeyaz yuzlu erkek bebis gordum iki defa cook guzel bebistii iki defa bi b oglan bebisi yanyana gordum hangisi benomdi bilemedi
Bana bu bebek erkek gibi geldiGünaydın kızlar bu da benim miniğim, :) cinsiyet yorumları bekliyorum :) geçen hafta 31 mart salı günü ikili test randevumda 13. haftanın içindeydik, anca bugün yükleyebildim fotosunu. benim hafta döngüm cumadan cumaya :)
çok teşekkür ederim canım, inşallah sağ selamet alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. hayırlısı olsun inşallah :) , ultrason görüntüsünü baya evirdi çevirdi gösterdi, ama tam net değil tabiki, ultroson fotoğrafı siyah beyaz tonlamalarında demi, bacak arasını gösterdiğinde yan yana iki tane beyaz nokta vardı, erkek mi kız mı artık kesin olarak nisanın son haftası belli olacak :)Bana bu bebek erkek gibi geldi
Bana erkek gibi geldi canım :)kızlar merhba,
bnada cınsyet tahmınınde bulunabilirmisiniz?![]()
CAnıımm :) Seninki bana kız gibi geldii :))Canım, 2 fotosunu daha ekliyorum. Yorum yaparsan çok sevinirim.
Kızlar biz cinsiyetimizi öğrendik. Bana kız diyenler doğru bildiler. Prensesimiz geliyor.
CAnıımm :) Seninki bana kız gibi geldii :))![]()
Canım ben senin bebeğinin önceki fotoğrafını da hatırlıyorum bana hep kız gibi geliyor.Kizlar 3 lu taramayi yaptirdim geldim.dr bisey demedi 11 gun sonra sonra sonucu alinca gosterirse soylerim dedi.![]()