dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Slm kızlarrr benim de ilk bebeğim banada cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz burada 12+2yiz ikili testte salı günkü halimizzzzz 20150409_221724.webp

Cabim 12 haftaya gore net deill kiz gibi hissettim ben ama hiss cunku resiimnde net bisey belli deil..
Oouyy yerim kız olsun erkek olsu inşaallah sağlıklı olsun. Devlet Hastanesi ultrasonlari böyle yaa ctesi ozele gidicem inşaallah o zmnda koyarim

Kızlar buda benim bebişim 12 haftalık bugün gittim.Dktr. sizce fikre olan varsa yazabilirmi lütfen.
Canım seninde bir oğlun varmış ama ben bunu erkeğe benzettim. En güzeli Allah bilir :)

Benim buna göre, ikili testteki bhcg ye ve kesenin yerine göre erkek çıkıyordu ama kızım olacak. Bende hiçbiri tutmadı. Zaten ilk hamileliğimi öğrendiğim an kız diye doğmuştu içime, hislerinize güvenin, kalbinize ilk doğan gerçek çıkıyor genelde.

Benim buna göre, ikili testteki bhcg ye ve kesenin yerine göre erkek çıkıyordu ama kızım olacak. Bende hiçbiri tutmadı. Zaten ilk hamileliğimi öğrendiğim an kız diye doğmuştu içime, hislerinize güvenin, kalbinize ilk doğan gerçek çıkıyor genelde.
Canım eğer mümkünse bebeğinin 11-12-13 haftalık fotosunu paylaşır mısın? Yani kız nubu erkeğe dönüşebiliyor ama erkek nubu kıza dönüşmez, dönüşemez..

Bende kıza benzettim canım. Kesin diyemem çünkü görüntü biraz puslu ama sanki bacaklarının aşağısındaki nubu aşağı doğru yani kız bebek gibi.
Cabim o cikinto ne pipimi bacakmi pipi okadar assada mi oluyo. Kordon paralele herseyi kiz hibi ama o cikinti pili olsa bile kordon paralel kiz olmasi gerek kafam katisti .. doktor bulunmustur bi tahminde ? Bide obur arkadaslar yorumlasin...
Teşekkür ederim yorumlarınız için, evet malesef görüntü çok net değil :(
o çıkıntı usg de hatırladığım kadarıyla bacağın başlangıcıydı aynı çıkıntıyı kasdediyorsak tabi :), ben hiç anlamıyorum nubu

Kızlar bugün kimsecikler yok heralde yokmu cinsiyeti ögrenen haftanın son günü mervecim sen kısmetse pazartesi öğreniyosun inşallah hadi hayırlısı:KK19::cool:

Back
X