- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heralde bahar temizliği yapıyorlarBugün gercekten çok sessiz kalmış burası..
Alışacaksın cañm kolaydeyil ama insan alışıyo bende 2. Gelirken öylededim ama bak 3. De geliyo demekki Allah veriyo sabrınıda çaresinide sıkma canınıBugun bi kosturma ben de ki..onun icin hic giremedim...okula git cocugu birak eve gel evleri sil supur makineye camasir bulasik at...pazarimiz vardi alisveris yap ordan eve gel birak esyalari..tekrar okula git cocugu al gel...yemek yap...gun bitti..2. Olunca napcam onu bilmiyomeskinin kadinlari napiyormus diyorum 5-6 cocukla...bende 1 cocukla bu kadar kosuruyorum
![]()
Canım erkek evlat isteyenler için bi dua var ben sana özelden onu atarım ama şu an işim var dahasonra atarım tmm cnmHamile arkadaslar Bana dua edin allah rizasi icin mayisda calismalara basliycaz saglikli hayirli bir erkek evlat istiyorum.. Hepinizin gönlüne gore versin benimde
Canim igreniyorum benim akrabada 7 kisi hepimiz assa yukari hanileyik hepsii oglann benimki en son belli olavak ya sirayi bozmaycam yada prenses olacak :) dun dojtor eltimle kuzinemede erkek demis birinin 4 birinin 2 ci oglan :))) galiba bu yil oglan yilu ben kiz saniyodum. Valla artik yuzde 50 50 yim kesinlessin baska bisey istemiyorum. Hayirlusi sabah 10 da yazarim sonucu insallah...Kızlar bugün kimsecikler yok heralde yokmu cinsiyeti ögrenen haftanın son günü mervecim sen kısmetse pazartesi öğreniyosun inşallah hadi hayırlısı![]()
Cabim genelde kizlar oyle yatiyo ters fln bide geriden geliyosa kizdir :))16 haftalik aslında tam ama ultrason 15 haftalik cikti
Allah gonlune gore versin insallahHamile arkadaslar Bana dua edin allah rizasi icin mayisda calismalara basliycaz saglikli hayirli bir erkek evlat istiyorum.. Hepinizin gönlüne gore versin benimde
Valla benimde gönlümde erkek evlat geçiyo açıkçası. Ama sanırım yine tutturamadik☺artıkta ısrar etmiyorum napalım kısmet değilmiş sağlıklı olsun ne diyelim.ins Rabbim Her isteyene versinHamile arkadaslar Bana dua edin allah rizasi icin mayisda calismalara basliycaz saglikli hayirli bir erkek evlat istiyorum.. Hepinizin gönlüne gore versin benimde
Bende erkekler oyle yatiyor biliyorum..abimlerin bebek hep oyle yatiyor o da erkek...aslinda ben o bebegin cinsiyetine dogana kadar inanmam..bildigin kiz hamileligi..Cabim genelde kizlar oyle yatiyo ters fln bide geriden geliyosa kizdir :))
Aynen bende...3. Ye artik insallahValla benimde gönlümde erkek evlat geçiyo açıkçası. Ama sanırım yine tutturamadik☺artıkta ısrar etmiyorum napalım kısmet değilmiş sağlıklı olsun ne diyelim.ins Rabbim Her isteyene versin
Cabim genelde kizlar oyle yatiyo ters fln bide geriden geliyosa kizdir :))[/QUOTE evet olabilir.cunku iki farklı doktora gittim ikiside kıza benziyor dedi.belkide eminlerdi. Ben üzülürüm diye bişey demediklerini düşünüyorum. Yok neden üzüleyim. Rabbim önce sağlık versin gönlüm bu kez farklı olsun istedim ama olmasada elden gelen bişey yok.bende artık kesin kız gözüyle bakıyorum artık. Sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin ins
Ay canım inşallah Allah gönlündeki versin inşallah beklicem sonucuCanim igreniyorum benim akrabada 7 kisi hepimiz assa yukari hanileyik hepsii oglann benimki en son belli olavak ya sirayi bozmaycam yada prenses olacak :) dun dojtor eltimle kuzinemede erkek demis birinin 4 birinin 2 ci oglan :))) galiba bu yil oglan yilu ben kiz saniyodum. Valla artik yuzde 50 50 yim kesinlessin baska bisey istemiyorum. Hayirlusi sabah 10 da yazarim sonucu insallah...
MerveciM Insallah ogrenirsin hayirlisi ile...bi pipi gor insallah gormeden gelme artikinAy canım inşallah Allah gönlündeki versin inşallah beklicem sonucu