dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merveninki ne oldu acaba heralde doktor erkek dedi merve hemen alışverişe koştu bize habervermeyi unuttu:KK55::21::21:
Valla olabilir canım :) yoksa hepimiz meraktayız. Hani bir kez bile kesin kız demedikleri için kızı çatlattılar meraktan. Tabi bizide :):):):)

Kizlar catliyom merakdan ya kiz mi oglanmi daha cok ufak ama banada bise soyleyin nolurrrr

Eklentiler

• 20150411_144343.webp
    20150411_144343.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 94
kızlar 16+3 uz ama usgde 4gun ilerde gidiyoruz. Dun baloncuk gibi 3 kere pıt pıt diye bişi hissettim acaba çocuğumun hareketleri bu haftalarda hissedilir mi? İlk gebeliğim bağırsak hareketidir diyolar ama tam olarak kafasının olduğu yerde hissettim :) Dra sormuştum bebeğim neremde diye göstermişti. Genelde ayaklarının olduğu yerde sızı oluyor çok hareketliymil sol kasığımda hissediyorum demiştim dr da ayakları orda gerdikçe ondan oluyordur o sızı demişti :)

kızlar 16+3 uz ama usgde 4gun ilerde gidiyoruz. Dun baloncuk gibi 3 kere pıt pıt diye bişi hissettim acaba çocuğumun hareketleri bu haftalarda hissedilir mi? İlk gebeliğim bağırsak hareketidir diyolar ama tam olarak kafasının olduğu yerde hissettim :) Dra sormuştum bebeğim neremde diye göstermişti. Genelde ayaklarının olduğu yerde sızı oluyor çok hareketliymil sol kasığımda hissediyorum demiştim dr da ayakları orda gerdikçe ondan oluyordur o sızı demişti :)
Bence bebektir canım ben artık ayırt ediyorum bağırsak mı bebek mi.

Ayniyiz benimde 5 gun ileriden gidiyor...cinsiyetini ogrenmis miydin...

Back
X