- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Ama canim hamile kaldim ayla adet tutmuyo birbirini :)) ozman ne olacak ?Hamile kaldigin aya BAK canim internette otomatik hesaplama var cunku cin yasina Gore bakilmaliymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama canim hamile kaldim ayla adet tutmuyo birbirini :)) ozman ne olacak ?Hamile kaldigin aya BAK canim internette otomatik hesaplama var cunku cin yasina Gore bakilmaliymis
Sen ne hissedyorsun canim ??? Senin bebis 12 haftada pek bi sekilli :))Muhtemelen 12 falandır canım Ondan sonraki haftalarda nub u görünmüyor zaten..
Adete degil kaldigin aya BAK...hamile kaldigin aya yaniAma canim hamile kaldim ayla adet tutmuyo birbirini :)) ozman ne olacak ?
Benim bebişim erkek canım :)Sen ne hissedyorsun canim ??? Senin bebis 12 haftada pek bi sekilli :))
Canm bana doktor kiza benziyo dedi cin tajvimi adete gore kiz dedi ama hamile kaldim aya gore de erkek cikiyo biseu anlamadim...Adete degil kaldigin aya BAK...hamile kaldigin aya yani
Kız.. :)
12+2 ydi canımBencede kiz gibi masallah ne kadar net cikmis kac haftalik ki bu bebis
Görüntüler benim karıştı sanırım bu arada inşallah iyisiniz dir canim12+2 ydi canım
Sen ne hissediyorsun canim ??? Bebus num teorisne gore kiz ama pek bi sekilli oglan bebos gibi :)) cok saol canim ben cok iyiyim her serde bo hayron oldunu benim bebis bana gosyerdi .. unutmayalim arkadaslar her serde bi hayir var. :))Görüntüler benim karıştı sanırım bu arada inşallah iyisiniz dir canim
Evet canım aynen öyle eşimin ailesi biraz kızdan yoksun hep erkek oluyor bizde ilk çocuğum erkek ben buna da erkek diyorum ama bi yanim da kız diyor oğlum un cinsiyetini 11 haftalıkken Öğrenmiş tık şu an 15 haftanın içinde yız 18 gün var doktor kontrolüm e birde ben oğlumda hiç bulanti kusma tiksinme yaşamadım ve çok kilo almıştım bu zamanlarda, bunda hepsini yasadim ve daha kilo bile almadım o yüzden acaba kız mi diye de geçiyor esim kız diyor ama bakalım ne çıkacakSen ne hissediyorsun canim ??? Bebus num teorisne gore kiz ama pek bi sekilli oglan bebos gibi :)) cok saol canim ben cok iyiyim her serde bo hayron oldunu benim bebis bana gosyerdi .. unutmayalim arkadaslar her serde bi hayir var. :))
Ayniyiz benimde 5 gun ileriden gidiyor...cinsiyetini ogrenmis miydin...
Hayrlisi canim insallah gonlundeki olur. NasEvet canım aynen öyle eşimin ailesi biraz kızdan yoksun hep erkek oluyor bizde ilk çocuğum erkek ben buna da erkek diyorum ama bi yanim da kız diyor oğlum un cinsiyetini 11 haftalıkken Öğrenmiş tık şu an 15 haftanın içinde yız 18 gün var doktor kontrolüm e birde ben oğlumda hiç bulanti kusma tiksinme yaşamadım ve çok kilo almıştım bu zamanlarda, bunda hepsini yasadim ve daha kilo bile almadım o yüzden acaba kız mi diye de geçiyor esim kız diyor ama bakalım ne çıkacak![]()
Evet canım aynen öyle eşimin ailesi biraz kızdan yoksun hep erkek oluyor bizde ilk çocuğum erkek ben buna da erkek diyorum ama bi yanim da kız diyor oğlum un cinsiyetini 11 haftalıkken Öğrenmiş tık şu an 15 haftanın içinde yız 18 gün var doktor kontrolüm e birde ben oğlumda hiç bulanti kusma tiksinme yaşamadım ve çok kilo almıştım bu zamanlarda, bunda hepsini yasadim ve daha kilo bile almadım o yüzden acaba kız mi diye de geçiyor esim kız diyor ama bakalım ne çıkacak![]()
Nasil dayaniyosun turkiyede doktor fln cok git bi gorun 15 haftada kesin bilurler...Hayrlisi canim insallah gonlundeki olur. Nas
Aaa ne guzrll kacibci haftaydo canim ???Evet canim %99kiz dedi.dr. Sen ogrendin mi?
Sen ne hissediyorsun canim ??? Bebus num teorisne gore kiz ama pek bi sekilli oglan bebos gibi :)) cok saol canim ben cok iyiyim her serde bo hayron oldunu benim bebis bana gosyerdi .. unutmayalim arkadaslar her serde bi hayir var. :))
Aaa ne guzrll kacibci haftaydo canim ???
Haha yok kiz sabah allahin izniiyle kesinlesecek :)) benom bebis benide sizide merakta biraktiii...Canım kesinleşti mi?
Yasini ve adet kaldigin ayi soyle bakayim cunku cin yasini bulmalisin onceCanm bana doktor kiza benziyo dedi cin tajvimi adete gore kiz dedi ama hamile kaldim aya gore de erkek cikiyo biseu anlamadim...
Canim yas 23 adet 20. 11.2014 ama hamile kaldim tarih 05.12.14 cunku esim zaten yanima 12 ayda geldi 11 de kalamam.canimin ici .!.:Dogum tarihi
Yasini ve adet kaldigin ayi soyle bakayim cunku cin yasini bulmalisin once
Bana da kiz gibi dedi canim...hayirli olsun bu aradaEvet canim %99kiz dedi.dr. Sen ogrendin mi?