Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

15 gün önce süleyman beye ameliyat oldum doktorun eli gercekten cok hafif ne agrım ne sızım oldu sadece morluklar ve sislikler her ameliyatta oldugu gibi bunda da oluyor.. Yalnız benimde buket gibi bir sorunum var burnun ucu top gibi ve cok kalın gozukuyor herkes sisliktendir diyor ama 15 gun oldu sislik hic mi inmez
 
15 gün önce süleyman beye ameliyat oldum doktorun eli gercekten cok hafif ne agrım ne sızım oldu sadece morluklar ve sislikler her ameliyatta oldugu gibi bunda da oluyor.. Yalnız benimde buket gibi bir sorunum var burnun ucu top gibi ve cok kalın gozukuyor herkes sisliktendir diyor ama 15 gun oldu sislik hic mi inmez

slm
bende yarın süleyman beye muayeneye gidicem olan arkadaşlar memnun mu yazarsa cok sevinirim.
 
arkadaşlar ben ameliyatımı oldum dün. benimki deviasyon ameliyatı. şuan burnumda silikon tampon var. ağrım olmadı ama sızlama oldu burnumda ve 2 saat sonra bu sızı dişlerime indi ancak şiddetli değil hafif. tek sıkıntım gece uyuyamadım ağızdan nefes almak sizi uyutmuyor. 2 gece sıkıntı çekeceğim ee o kadar olacak artık. yarın tamponlar alınacak umarım yapışmamıştır. hiç korkmayın uzman bir doktora giderseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
 
ameliyatın üzerinden 2 hafta geçti, tamponlar çıkarılırken hiçbir ağzı sızı yaşamadım. şuan daha burnun içi tam olarak düzelmedi, hani nezle olursunuz burnunuz tıkanır öyle düşünün. okyanus suyuna devam. eğer deviasyondan dolayı nefes almakta zorluk yaşıyorsanız hiç düşünmeyin. iyi bir doktorda bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. ben çok rahat ettim özellikle geceleri daha güzel uyuyorum. :52:
 
arkadaşlar çalıştığım yerde bir arkadaşım Süleyman beye ameliyat oldu önceki burnunu bildiğim için bence ona çok iyi bir burun yapmış. burun ucu ve delikleri mükemmel olmuş.sadece üst kısmı biraz şiş gibi .fakat eski burnu okadar kötüydü ki harikalar yararttı diyebilirim. bende ona olmaya karar vermiştim .sonra ilker manavbaşının adını duydum ona gittim. bana iyi gibi geldi süleyman bey kulak burun doktoru ilker bey ise estetik doktoru. ilkerde karar kılınca Süleyman beye gitmekten vazgeçtim .haziranda ilker beye ameliyat olucam fakat kafam karışık bana bişeler diyin kötü veya iyiiiii yardıma ihtiyacım var....
 
Selamlar. Prof. Dr.Süleyman Candan 14.11.2012 burun ameliyatı oldum. Tıkanıklık ve burun ucu için. Burun ucunda kemik yoktu, burun ucu estetiği yapıldı. Yalnız burun deliklerim orantılı olmadı. Eğrilik var. Bir çok doktora sordum, herkes geçer dedi, normal dedi. Ama çevrem, dostlarım, akrabalarım ve ben bu eğriliğin farkındayım. Ama doktor iyi, güleryüzlü, ilgili, alakalı. Ameliyatı Balat Hastanesinde oldum.
 
Selamlar. Birinci buru ameliyatından sonra Prof. Dr.Süleyman Candan Medical Park hast.geçti. Ben de peşindeyim. Çünlü kulak zarım yırtıkdı ve Miringoplasti ameliyatı olacaktım. Anlaşmıştık en başında. O hastanedeki fiyat ise 1200 tl daha pahalıydı. Balat hastanesi daha uydundu. Yani 2.000 tl olacağım ameliyat için medical park 3200 tl istedi. Doktor beyle görüştü. 200 tl almadı. :) Kulak zarı ameliyatını da şubat 2013 yılında oldum. Kendimden bir parça konulmadığı için xar ameliyatı da tutmadı. Ama zaten şans oranını doktor az vermişti.
 
Selamlar. İkinci ameliyatım Kulak için Miringoplasti oldu ama zar tutmadı. 2015 yılına geldik ve diğer kulağım orta kulak iltihabı oldu ve tüp takılması gerekiyor. Doktorlar diğer kulak zarı da yırtık olduğu için iki ameliyatın yani iki kulağın aynı anda ameliyat olması gerektiğini söyledi. Şimdi Süleyman Candan Kolan Hastanesi Şişli'de. Gidip kendisiyle görüşeceğim. O kadar çok fiyat aldım ve araştırdım ki kafam ambale oldu ve fiyatlar çok yüksek. SGK anlaşma fiyatları uçuk.
 
Şimdi söylüyorum. Diğer hastanedeki doktorlarla görüştüm ve Süleyman Candan bu konuda uzman ve kendisine ameliyat olun dediler. Biz de olsak ona olurduk dediler. Çünkü zar tutmama olayının kendi başarısı ile alakası yok, ihtimali vardı zaten dediler. Şimdi kulak kıkırdaktan zar alıp öyle ameliyat olacağım. Bilgi olsun diye yazdım.
 
Back
X