Ben ameliyat olalı 7 ay oldu neredeyse ve memnun değilim. Ben kendisine ameliyat olmaya instagramdan takip ederek karar vermiştim. Kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum aslında ve doktor beyin çok başarılı ameliyatları da var ama ben de sonuç gerçekten iyi olmadı. Kendisi kötü bir cerrah gibi manalar çıkarılmasın ama benimki gerçekten genel olarak beğenilmedi.(suratıma bakıp tepkisiz kalan çok oldu mesela:))) Hala suratımın ortasında sanki bana ait olmayan bişey var, ki olumlu yönde değişim olan kimse bu kadar uzun süre yadırgamaz bence. Benim aslında bahsetmek istediğim ameliyat sonucundan memnun olmamamdan ziyade doktorun ameliyat sonrası tutumu. 6. ay kontrolüm sırasında memnun olmadığım şeyleri anlatmaya çalışırken karşılaştığım hareketler ve sözler beni o kadar çok üzdü ki çok uzun süre uyku problemi yaşadım.(o dönemde etkisiydeyken yorum yazmak istemedim hatta) Biraz detay vermem daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır>>>Masaya fırlatılan telefon, benim yüzünden tatilinin kötü geçecek olmasının söylenmesi, anlatmaya çalıştığım şeylerin saçma sapan gibi laflarla tanımlanılması ve yazmak istemediğim başka şeyler de..Sonuçta ben estetik beklentiyle olduğum bir ameliyat sonucunda memnuniyetsizliklerimi anlatamayacaksam (6. ayıma kadar en ufak bir yorum yapmayıp sabırla beklemiştim burun sırtında çökme gibi şekil bozuklukları olmasına rağmen) maddi ve manevi kaybı göze almamın ne anlamı vardı??