Dr. Süleyman Taş Burun ameliyatı

Sağlık alanında ciddi reklam var, fikir vermesi açısından iyi olduğunu düşünüyordum ama bizler için söz hakkını elimizden aldığını düşünüyorum artık.
Burun ameliyatı talebinde bulunan insanlara kesinlikle hasta olarak değil müşteri olarak bakılıyor, bir insanın maddi, manevi, güveni ve psikolojisi hiç önemsenmiyor. Sadece iyi sonuçlar sosyal medyada paylaşılarak gözler boyanıyor ve insanları yanlış kararlar almaya itebiliyor. Estetik operasyonları özellikle de burun bu konuda bir numara, ameliya olmayı kafaya koyan insan da çok çabuk kapılıyor bu reklamlara, zaten ikna olmak ve cevresini ikna etmek icin en ufak bir isaret arıyor. Aslında nefes problemin de var deniliyor kişiye ki "insan nefes alamıyorsa bunun farkına kesinlikle varır" ama niyet ameliyat olmaktan yana olunca cok guzel bir bahane edinilmiş oluyor, nefes alamıyormusum diye.

Sevgili drx. inan bana ben de doktorlardan aynı muameleyi gördüm. Ameliyata kadar daha doğrusu para alınana kadar inanılmaz tatlılar ne hikmtse bantlar çıkıp iyileşme süreci başlayınca bambaşka insnalara dönüşüyorlar. Ben en azından kendi tecrübemle söylüyorum bunu. Bugüne kadar hatasını kabul eden bir doktor tanımadım. Kaldı ki ben inanılmaz sessizim bir de sesimi yükseltip hakkımı aramaya kalksaydım (keşke yapsaydım) nasıl tavırlarla karşılaşacaktım kim bilir.

AYnı olay yabancı doktorların bazılarında da var mesela. Özellikle dışarıya karşı çok iyi insan imajı veriyorlar ama ameliyat sonrası tutumları iğrenç.

Umaırm bu işi para için değil de insnalaırn sağlığı için yapan kişiler çıkar karşımıza:) Hepimize geçmiş olsun

Not: Sinirden imla düzeltmesi falan yapamıyorum kusurabakmayın:)

Çok güzel söylemişsiniz, aynen öyle. Hepsi tüm hastalara hatta erkeklere bile aynı burnu yapıyorla.r Oysa kişiye özel olmalı, kusur neyse sadece o düzeltilmeli başka bir burun verilmemeli insana. Atıyorum benim burun ucum düşüktü sadece onun düzeltilmesi gerek hepsi bu. Yabancı dokorları inceleybilirseniz özellikle Amerikalıları tam böyle yapıyorlar burnun kendi şeklini bozmuyorlar tabi o doktorlara görünmek imkansız benim için en azından:)

Sevgili drx. inan bana ben de doktorlardan aynı muameleyi gördüm. Ameliyata kadar daha doğrusu para alınana kadar inanılmaz tatlılar ne hikmtse bantlar çıkıp iyileşme süreci başlayınca bambaşka insnalara dönüşüyorlar. Ben en azından kendi tecrübemle söylüyorum bunu. Bugüne kadar hatasını kabul eden bir doktor tanımadım. Kaldı ki ben inanılmaz sessizim bir de sesimi yükseltip hakkımı aramaya kalksaydım (keşke yapsaydım) nasıl tavırlarla karşılaşacaktım kim bilir.

AYnı olay yabancı doktorların bazılarında da var mesela. Özellikle dışarıya karşı çok iyi insan imajı veriyorlar ama ameliyat sonrası tutumları iğrenç.

Umaırm bu işi para için değil de insnalaırn sağlığı için yapan kişiler çıkar karşımıza:) Hepimize geçmiş olsun

Not: Sinirden imla düzeltmesi falan yapamıyorum kusurabakmayın:)

Haklısınız,evet inşallah doğru insanla karşılaşabiliriz.Şu an için burun ucu düşmüş,burun sırtı çökmüş ve burun kökünde kemik çıkıntıları ile dolaşıyorum. Revizyona hala tam cesaretim yok ya tekrar komplikasyon olur ve doktorum sorunluluk almazsa diye. Ve revizyon için istenen (35 bin dolayları:)) rakamlara da henüz elim gitmiyor maalesef.
Herkese sağlıklı günler..

Çok güzel söylemişsiniz, aynen öyle. Hepsi tüm hastalara hatta erkeklere bile aynı burnu yapıyorla.r Oysa kişiye özel olmalı, kusur neyse sadece o düzeltilmeli başka bir burun verilmemeli insana. Atıyorum benim burun ucum düşüktü sadece onun düzeltilmesi gerek hepsi bu. Yabancı dokorları inceleybilirseniz özellikle Amerikalıları tam böyle yapıyorlar burnun kendi şeklini bozmuyorlar tabi o doktorlara görünmek imkansız benim için en azından:)
Aynen. Hollywold unlulerine baktim. Kucuk dokunuslar. Harika gorunum. Bem dogal da duruyor.

Back
X