Dr. Süleyman Tas yada Dr. Mahmut Gökdogan tarafindan burnunu yaptiran var mi?

xislem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
113
18
98
Yeni Üye oldum, olmadan önce bu sayfa bana cok yardimci oldu bende bir konu acmak istedim. Dr. Süleyman tasa veya Mahmut gökdogana burnunu yaptiran var mi? Cok arastirdim ikisi arasinda kaldim. Baris Cakiri da cok istiyordum ama baya yüksek fiyat istiyormus galiba :KK43:

Eger imkanin varsa yani Istanbula yakinsan bence yüz yüze görüs

Merhaba :) Ben ameliyatımı Mahmut Gökdoğan'a yaptırdım. Benimle sabırla konuştu, isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra biraz olsun ağrım sızım olmadı hiç. Bugün sekizinci günümdeyim, alçım çıkınca bantlanmadan burnumu gördüm, bu şiş haliyle bile MÜKEMMELDİ. Ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 4.501
Güle güle kullan burnun cok dogal olmus :) peki burnun neyinden rahatsizdin? Bende begeniyorum yaptigi burunlari ama bilgisayarda tasarim yapmiyor mus.. burnumun az cok nasil görünecegini görmek istiyorum. Yoksa düsünmeden Dr. Mahmut Gökdogana giderdim galiba

Evet tasarım yapmadı fakat ne istediğinizi, nasıl birşey istediğinizi anlattığınızda çok güzel işler çıkıyor. Ben çok uzun süre konuştum onunla ve güvenimi kazandı benim. Başlarda tasarım konusunda ben de tereddüt etmiştim. Ama belki de başka bir doktorda tasarım yaptırıcaktım ve istediğim gibi çıkmayacaktı hiç burnum. Bu daha çok güven ilişkisi diye düşünüyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 3.066
Cok kararsizim aylardir arastiriyorum ama kafam dahada cok karisiyor.. usandim biktim artik doktor arastirmaktan :KK34:
Bi kac kez yüz yüze görüsme imkanina sahip olsaydim bende güvenebilirdim belki.. yurt disi hastalarin dezavantaji maalesef

Valla ben size gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)

Bence mahmut gökdoğan ama mersinde adam kim gidecek oraya bütün burunları iyi instagramda süleyman taş soğuk geliyo bana

Tam aksine Dr. Süleyman cok ilgilimis burunlarida cok dogal buluyorum ama bir hastasina yazmistim o kisi mesela burnundan nefes almamaya baslamis.. böyle seyler duyunca insan cabuk vaz gecebiliyor

Ben Süleyman taşı instagramda takip ediyorum(neden takip ediyorum bilmiyomda :) ) , kendi geliştirdiği teknikle ameliyat ediyor hastalarını bildiğim kadarıyla.
Görüntü olarak küçük ve doğal buluyorum beğeniyorum yani

merhaba kızlar :) 15 ocak tarihinde süleyman bey'e burun estetiği yaptıdım . burunumda hem et hemde burun ucunda düşüklük vardı. çokkk şeker bir doktor ve oo sosyete doktorlar gibi değil . burum tam bir ay olmamasına ragmen şuan şekli bile cok güzel.kapalı ameliyatlarda oturması 2 yada 3 aya kadar oturuyomuş. bence kesinlikle randevu alıp gitmenizi tavsiye ediyorum. hiç agrım sızım ,yada morluk olmadı. hafif yüzde şişkinlik oluyor oda zaten 1 haftaya geçiyor

süleyman hoca tam 2000 burun ameliyatı yapmış .işinin çok iyi yapıyor. ve tamamen doğal burun yapıyor

Bana özelden fotonuzu atarmisiniz? Bende dr. Süleyman tasi istiyorum ama asistani cok yüksek fiyat söyledi ve ben yurt disinda yasadigim icin bilet ve konaklama icinde bütce ayirmam gerekiyor napicami bilmiyorum :cry:

Bana özelden fotonuzu atarmisiniz? Bende dr. Süleyman tasi istiyorum ama asistani cok yüksek fiyat söyledi ve ben yurt disinda yasadigim icin bilet ve konaklama icinde bütce ayirmam gerekiyor napicami bilmiyorum :cry:

Ne kadar fiyat verdiler?

8000 TL gecen sene 5000di hangi ara bukadara cikti anlayamadim.. böyle bir fiyat söyleyince cok sasirdim. Ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:

Back
X