Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

merhaba kızlar

bende şimdi girdim topice...bende umut hakk bilgi kk dan buldum ve bugun randevu alıp eşimle gittik..süleyman beye yönlendirdiler..ortam ve salon harikaydı evim gibi sıcacıktı...
doktor beye girip hemen anlatmaya başladım...ilk başta sanki bana hadi hemen başlayalım demesini bekliyordum demedi rengim falan gitmiş olacak ki doktor bey " oo derya dağıldın koptunn sen dur kafanı karıştırmaaa " dedi başladı anlatmaya...çok sakindi ve hep dinledi..neşeli , samimi ve sıcaktı... eşimden sperm testi istedi elimizde 4 tane olmasına rağmen.beklediği sonucu ürolog emre beye gösterecek sonra tedavi tarihimize karar verecek . eşime emre bey ayrı tedavi verir ise 3 ay gibi beklemek durumunda olucaz.... eğer istediği sonuç çıkar ise hemen başlayacağız cumartesi günü tedavime :)
bakalım cuma günü belli olcak herşey....

bana bilgi verir misiniz????başarı oranları nasılmış???

Kızlar ben cuma günü merkeze gittim ikitane kese gözüktü

ne kadar güzel ..şimdi nasılsın ??

senin adına çok sevindim .

Şimdi haber vermek kısmet oldu doktora gittim bir tane kese gözüktü:1rolleyes:
şu cümley kurmak ne kadar güzel olmalı ....KESE GÖZÜKTÜ :)

SENİN ADINA NE KADAR SEVİNDİM..geçmiş okudummerak edip hemen özelden yazdım ama baktımki ilerki sayfalarda hamiş haberi gelmiş..ee nerlerdesinnnnnnn ??????

web sitelerinde 2 yıl dondurma ücretsiz yazıyor. ben de istiyorum embriyo dondurulmasını . pko olduğum için çok sayıda embriyo alınabileceğini söyledi ve ona gre de kaliteli olanları dondurabileceklerini söyledi doktor bey .inşallah herkese 2. bebek iin kullanmak nasip etsin...

inşallah kazanacaksın...ben de istanbuldayım . burada olduğun sürece yardımcı olmaya çalışırım. ne zaman arzu edersen :) hastaneye yakın sayılırım .

süleyman bey gerçekten ilginc bir doktor. sanki bizi yılardır tanıyor gibi derya murat o şekilde hitap etti bize hep... çok samimiydi ..güldü güldürdü...güzel yönlendirmeler yaptı..çok şey okuyup bildiğimin farkına vardı. gerçekten de bu meseleler yüzünden ve kk daolduğumuz için her birimiz ürolog yada jinekologlar kadar bilgi sahibi olduk neredeyse ...yeni evli yada evlenecek arkadaşlara anlattığım zaman bana doktora gitmemize gerek yok sen zaten ilaçları bile biliyorsun bişey olursa bize sen söylersin diyorlar :)

ALLAH HEPİMİZE BU YOLDA YARDIM ETSİN VE ŞANS VERSİN...İNŞALLAH HEPİMİZ İLK DENEMELERİMİZDE MUTLU YÜZLERLE AYRILIRIZ. GÜZEL ŞEYLER YAŞARIZ ...GÖBÜÜŞLERİMİZ BEBİŞLERLER DOLAR İNŞALLAH SAĞLIKLA DA KUCAKLARIMIZA ALMAK NASİP EDER İNŞALLAH ALLAH:'IM ...

slm canım sana katılıyorum benim dr. süleyman hoca çok sıcak samimi ne bileyim çok farklı mulayim birisi ben memunum salı yumurtam toplanacak artık sanırım şans diyorum bundan sonrası elimizden geleni biz yaparız dedi başarı oranından bahsediyosun iyi oldugu söyleniyor ama kimseye yüzde veremiyolar kişiden kişiye degişiyomuş bu yüzdeler hayılrısı artık ama çok stresli dönemmiş bu hayatımda hiç böyle stres ve heycan duymamıştım bu yaşıma kadar:)))

birşey soracagım size hanımlar kısa protokel uygulananlarda e2 yada başka testlere bakıldımı salı günü yumurtam toplanacak hiç test vs yapılmadı bende taktım dr. sordum hatta takılma falan dedi ama içimde rahat degil ben famara kullandım ve puregon 300

canım süleyman bey ile konuşamamızda eğer fazla yumurta sayısı görmezsem e2
istemiyorum dedi. bazı yerler sadece e2 ile test ediyorlar. ultrasonda görüntü üst üste
biniyor bu nedenle net bi şey söyleyemeyiz diyorlar. bazı yerler biz zaten görürüz diyorlar
ama görüntüyü yakalayamıyorlar. ben süleyman bey in ultrasonu iyi okudğunu
düşünüyorum. hastalarından bi şikayette duymadım. misal benim ilk yaptığım yerde de e2
me bakmadılar. zaten 9 tane yumurta felan var dediler. benden 25 yumurta topladılar
üstelik ohss oldum. süleyman bey e güven. her haltı okuyup biliyoz diye kafamızı
karıştırıyoruz. bahçeci ekibi türkiye de bu işi en iyi yapan grup. tüp bebekle bile alakası
olmayan adamlar bahçeciyi biliyor. yani canım onlara da güvenmezsen ne yapacan??
bence arkana yaslan ve bebişinin sende gelişeceği tüm adımları takip etmenin tadını doya
doya çıkar. biz daha bebişlerimizi yumurta iken biliyoruz. bence bizim yaşadığımızda az
mucize değil di mi canım yerimseniben

canım femara protokolu kullandığına göre zaten fazla yumurta oluşmamıştır. yani
ultrasondan rahatlıkla görülebilir. ohss riski olmadığına göre e2 deki ısrarını anlayamadım :uhm:

canım femara protokolu kullandığına göre zaten fazla yumurta oluşmamıştır. yani
ultrasondan rahatlıkla görülebilir. ohss riski olmadığına göre e2 deki ısrarını anlayamadım :uhm:

canım slm bende süleyman hocaya güveniyorum ama ne bileyim okuduklarımdan dolayı belkide kafam karıştı fazla yumurta olmadı evet 7.8 dedi süleyman hoca elimden geleni yaparız biz dedi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılrısı artık tşk ediyorum cevabın içinde sevgiler

canım slm ohss ne demek:))) bu benim ilk denememde...tecrübem çok yok açıkçası...

SELAM KIZLAR......

süleyman bey bana guatr testleri yazmıştı onları yaptırdım cuma günü bir de hazır gitmişken kendim ekleme yaptım kolestrol ; şeker ; sarılık testlerimin hepsine baktırıyorum .yarın sabah alacağız sonuçları gün içinde falan gidebilirsem gitmek istiyorum umut'a .....

bakalım ne diyecek ? ne zaman başlayacağız.. hep güzel şeyler diliyor hayal ediyorum. Allah yüzümüze güler ; bizi güldürür inşallah....yumurtalarım , ebriyo haline gelir gerekli kaliteli hale gelir inşallah. transfer yapılınca hemen rapor alıcam ve çok dikkatli bakıcam kendime... yorulmadan ve iyi beslenerek...tutunması için herşeyi yapıcammmmm...

şimdi düşünüyorum da ne kadar tuhaf bir şey...bir bebek var dışarda dölleniyor. o mercimek gbi minicik bir yumurtayken onu görebiliyoruz. ve tutunması için dualar ediyoruz..sonra da tutunup tutunmadığını öğrenmek için bekliyoruzzz.... tüp bebek yaptıranlar olarak şanssız gibi gelsekde normal doğum yapanlar bunu göremiyorlar ; biz görebileceğiz....bu gerçekten çok farklı bir duygu ...

Allah'ım inşallah hepimizin yüzünü güldürür..bu kadar çok arzularken bizi bu isteğimizden mahrum bırakmaz kavuşturur inşallah...öncwe göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldurrur inşallah...
Allah hepimize yardım etsin ...

canım slm ohss ne demek:))) bu benim ilk denememde...tecrübem çok yok açıkçası...
canım ohss fazla yumurta toplanmasından meydana gelen vücudun verdiği bir tepki. genelde 20nin üzerinde yumurtası olan hastalarda oluyor. vücut şişiyor. transferi engelliyor ama daha kötüsü fark edilmediği taktirde kalp krizine bile sebep olabiliyor. kötü bi şey sen moralini yüksek tut. lütfen sakin ol bu işte en önemlisi o sakin olmakkk

amin canımm. bu yolda yenisin galiba yerimseniben şaka bi yana her deneme yeni bir acemilik zaten. güzel bir insanda buluşmamız ortak noktamız. süleyman bey eşimi bana anımsatıyor. eşimin dinginliği rahatlığı var onda. belki de ondan çok güveniyorum. ben onunla tedavime başlayacağım için çok mutluyum umarım hepimizin sonucu da güzel olur. denemem temmuz ya da haziran sonu gibi olucak. umarım tedavi yaklaşınca bu rahatlığım devam eder. :1rolleyes:

sitede ücretsiz dondurma 2 yıl diyor ama değişmiş artık 1 yılmış...
panadol bende 1 kez bakılmıştı e2 ye...yumurtamın birinin önde gittiğini sölemişti dr.um ondan bakılmıştı...

sitede ücretsiz dondurma 2 yıl diyor ama değişmiş artık 1 yılmış...
panadol bende 1 kez bakılmıştı e2 ye...yumurtamın birinin önde gittiğini sölemişti dr.um ondan bakılmıştı...

slm canım ciddimisin 2 yıldı 1 yıla indi demekki dondurma işlemi hemde ücretsizdi sorarım ben tekrar hayılrısı artık canım

slm canım ciddimisin 2 yıldı 1 yıla indi demekki dondurma işlemi hemde ücretsizdi sorarım ben tekrar hayılrısı artık canım

canım bize embryolog 2 yıl ücretsiz dondurulcak demişti..sonra neslihan hanım hayır öle değil artık 1 yıl ücretsiz donduruyoruz demişti...fiyatlar değiştiği gibi dondurma işlemide değişmiş...

canım bize embryolog 2 yıl ücretsiz dondurulcak demişti..sonra neslihan hanım hayır öle değil artık 1 yıl ücretsiz donduruyoruz demişti...fiyatlar değiştiği gibi dondurma işlemide değişmiş...

evet canım dogru duymuşsun bende bugun sordum 1 yıl oldu dedi süre zaten benimde dondurulacak yumurtamda yok:)))

kızlar şimdi umut tüp bebeği aradım sena hanımla görüştüm embriyo saklama ücretsiz 2 yılmış..

merhaba kızlar benim yorucu yolculuğum ayın 5'inde bitti şuan dinlenme ve sonucu bekleme sürecindeyim uzun zamandır yazamadım... Biraz kendime vakit ayırıp gezip dolaştım istanbul'un tadını çıkartım yarın artık samsuna dönüyorum ve şunu kesinlikle söyleyebilirm umut tüp bebek merkezi ve süleyman bu işi gerçekten çok iyi biliyor ...........

canım benim savaşım bitti artık savaşın sonunu bekliyorum ..............

yorgun hayırlı ,güzel sonucunu bize yazarsın inşş....kaç tane transfer edildi canım???
bu arada 2 yıl diyen arkadaş var..ben sena hanım diye birini bilmiyorum orda oda belki yanlış biliyordur..çünkü 1 yıl ücretsiz denildi bizede....

canım benim savaşım bitti artık savaşın sonunu bekliyorum ..............

bence savaşın yeni başlayacak canım. keşke her şey gebe kalma ile bitse..
neyseee bence sen hamişsin bunu nerden çıkardın deme içime doğdu.
hatta gelip bana ya sen ne güzel yazmıştın hakikatende savaşım yeni
başlamış, her kanamada her sancıda korkuyorum mide bulantıları beni fena yaptı
bla bla bla ...... die yazacaksın valla bak kız. sonra dediydi dersin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…