fatmanuur sen hamiştin hilal sende durmak yok yola devamdın değilmi.arkadaşlar olmasa bile allah eşime ve bana sağlık sonra imkan verdiği sürece yola devam 6 kez deneyip tüpte hamile kalan var bu iş üstüne düşüersen ve rabbim zamanını uygun görürsen olur...asla bu yolda pes edilmemeli.ben ilk denememde kan vermeye yalnız gittim ve sonucu yalnız aldım içim yandi bir yandan herkes arıyor eşime bile söylerken nasıl söyledim bilmiyorum.sonra çok uzun üstümde kalmadı hemen toparlan dedim ve eşimin elinden sıkı sıkı tuttum şuan olmadı bu bizim bir aile olmadığımız anlamına gelmez canım kocam aslında biz büyük bir aileyiz 2-3 ay dinlenelim ve bu yola inançla sabırla devam edelim dedim allah sağlık ve imkan verene kadar....inanın biz kadınlar ağlar rahatlarız ama onların yüreği ağlar anlayamayız bu en kötüsü stres ve allah korusun bunalıma girip kalp krizine götürür erkekte onala en acı günlerinde bile o acıyı yüreklerine gömerler.bu yüzden eşimizle el ele yola devam:)))
Merhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım süleyman bey ile ön görüşmemi yaptım ön görüşmem de çok geçti benden bir takıp tahliller istedi rahim filmi çektirdim filimde biraz sorun çıktı ve Histeroskobi istedi onu yaptıracağım çünkü bugüne kadar bukadar net bir araştırma yapılamamıştı artık çok yıpranmadan sonuca ulaşmak istiyorum ayrıca yeni yasa yüzünden çok canım sıkılmıştı o konuda ne yapılacağını çok net açıkladı ve beni rahatladı özelikle embriyonun olanın embriyonun sonuna kadar takip edileceğini ve embriyo duondurma işleminde neler yaptıklarını anlattı öğle ya yasa ile embriyo dondurma işlemi çok önemli bir hale geldi yani artık umut tüp bebek merekzini sadece süleyman bey için değil mutfakta bu işte çok iyi oldukları içinde seçtim ..... inşallah herşey iyi olur
Merhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım süleyman bey ile ön görüşmemi yaptım ön görüşmem de çok geçti benden bir takıp tahliller istedi rahim filmi çektirdim filimde biraz sorun çıktı ve Histeroskobi istedi onu yaptıracağım çünkü bugüne kadar bukadar net bir araştırma yapılamamıştı artık çok yıpranmadan sonuca ulaşmak istiyorum ayrıca yeni yasa yüzünden çok canım sıkılmıştı o konuda ne yapılacağını çok net açıkladı ve beni rahatladı özelikle embriyonun olanın embriyonun sonuna kadar takip edileceğini ve embriyo duondurma işleminde neler yaptıklarını anlattı öğle ya yasa ile embriyo dondurma işlemi çok önemli bir hale geldi yani artık umut tüp bebek merekzini sadece süleyman bey için değil mutfakta bu işte çok iyi oldukları içinde seçtim ..... inşallah herşey iyi olur
Kızlar nerelerdesiniz?
mrb,daha öncede yazmıştım bende samsundan umuta gidicem diye ne yaptın gittin yaptırdın mı tedavi mi var ben gittim yaptırdım sonucu bile aldım ama üzücüMerhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım süleyman bey ile ön görüşmemi yaptım ön görüşmem de çok geçti benden bir takıp tahliller istedi rahim filmi çektirdim filimde biraz sorun çıktı ve Histeroskobi istedi onu yaptıracağım çünkü bugüne kadar bukadar net bir araştırma yapılamamıştı artık çok yıpranmadan sonuca ulaşmak istiyorum ayrıca yeni yasa yüzünden çok canım sıkılmıştı o konuda ne yapılacağını çok net açıkladı ve beni rahatladı özelikle embriyonun olanın embriyonun sonuna kadar takip edileceğini ve embriyo duondurma işleminde neler yaptıklarını anlattı öğle ya yasa ile embriyo dondurma işlemi çok önemli bir hale geldi yani artık umut tüp bebek merekzini sadece süleyman bey için değil mutfakta bu işte çok iyi oldukları içinde seçtim ..... inşallah herşey iyi olur
inş dediğin gibi herşey iyi olur fakat umutda zaten olur diyorum...hakkında hayırlısı olsun inş bu denemende evlatlarına kavuşursun.....bencede seçtiğin merkez çok iyi...benimde dondurulmuşlarım var umutda...1 yıl ücretsiz sonra paralı oluyomuş fiyatda heralde 500 demişlerdi...hem dondurulmuşlarla tedavi daha kolay oluyor diyolar..ama tabi inş dondurulmuşlarına gerek duymadan hamile kalırsın da ikinci bebeğini dondurulmuşlarla yaparsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?