Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ben umut tüp merkezinin gebesiyimmmm

şuan gebeli takiplerimi dr. Süleyman yapıyor kendisinden çok memnunum ve herkesede umut tüp bebek merkezini tavsiye ederimmm

kıslar merhaba; geçen hafta süleyman beyle randevum vardı. artık bunalmıştım yapılan tedavilerden ve tüp bebek düşünüyordum. Süleyman Bey bizim için tüp bebeğin gerekli olmadığını doğal yollardan bile gebelik elde etme imkanımız olduğunu söyledi. Oysa bugüne kadar hiçbir dr. bunu söylememişti. Hepsi alacakları para için tüp bebek yapalım demişlerdi hemen. Süleyman bey benim aşırı ısrarıma rağmen önce doğal yollardan olmalı, olmuyorsa aşılama ve sonrasında gerekirse tüp bebek yaparız dedi. ınşallah doğal yollardan olur bebeğim ama olmazsa gideceğim adres belli tabiki Süleyman Bey...

Bu arada bir sonraki adetimde yumurtalığımdaki kistlerimin içini boşaltacak kendisi umarım kolay geçer.

Ben hep okuyordum buraları hatta gecen ay üye oldum ama bir türlü vakit bulup yazamamıştım bende umut tüp bebek merkezinde Dr.Süleyman bey ile tedavi görüyorum ben çok zor bir hastayım ben Süleyman bey ile 3 aydır tedavi görüyorum ve artık yolun sonuna geldiim yarın kısmetse transfer işlemim yapılacak sonrada bekleme süreci sonu güzel olacağını bilsem gerci bir ömür beklerim ama okadar çok yıprandım ki artık başıma ne gelse şaşırmam

süleyman bey çok başarılı....
Enver bey ve Süleyman bey sayesinde tek yumurtayla olan kızım 4 yaşında..
Allah onlardan razı olsun

merhaba arkadaşlar bende ilk enver beye muayene oldum sonra süleyman beyle görüştüm hakkında hiç bişey bilmeden başladım çok tereddütlerim vardı doğrusu nisan ayında 3aylık bebeyimi düşürdüm piskolejim çok kötü hemen karamsarlığa kapılıyorum konuştuk eşim memnunkaldı çok onun hisleri kuvetli iyi olmasını allahtan diliyorum

Ben hep okuyordum buraları hatta gecen ay üye oldum ama bir türlü vakit bulup yazamamıştım bende umut tüp bebek merkezinde Dr.Süleyman bey ile tedavi görüyorum ben çok zor bir hastayım ben Süleyman bey ile 3 aydır tedavi görüyorum ve artık yolun sonuna geldiim yarın kısmetse transfer işlemim yapılacak sonrada bekleme süreci sonu güzel olacağını bilsem gerci bir ömür beklerim ama okadar çok yıprandım ki artık başıma ne gelse şaşırmam

Hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar bende ilk enver beye muayene oldum sonra süleyman beyle görüştüm hakkında hiç bişey bilmeden başladım çok tereddütlerim vardı doğrusu nisan ayında 3aylık bebeyimi düşürdüm piskolejim çok kötü hemen karamsarlığa kapılıyorum konuştuk eşim memnunkaldı çok onun hisleri kuvetli iyi olmasını allahtan diliyorum

:Saruboceq:Allah yardımcın olsun umarım bu son tedavin olur ben ve eşimde süleyman beyden çok memnun kaldım gercekten herşeyi çok net açıklayan bir doktor ben umut tüp bebek merkezdeki diğer çalışan arkadaşlardan da memnun kaldım hatta merkeze ilk girdiğimde burasıda baya küçükmüş demiştim ama yapılan görüşmelerden sonra bütün fikirlerim değişti hatta kocam bana ön yargılısın demişti haklıymış demekki bazen ön yargılı olmamak lazımmış hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

kıslar merhaba; geçen hafta süleyman beyle randevum vardı. artık bunalmıştım yapılan tedavilerden ve tüp bebek düşünüyordum. Süleyman Bey bizim için tüp bebeğin gerekli olmadığını doğal yollardan bile gebelik elde etme imkanımız olduğunu söyledi. Oysa bugüne kadar hiçbir dr. bunu söylememişti. Hepsi alacakları para için tüp bebek yapalım demişlerdi hemen. Süleyman bey benim aşırı ısrarıma rağmen önce doğal yollardan olmalı, olmuyorsa aşılama ve sonrasında gerekirse tüp bebek yaparız dedi. İnşallah doğal yollardan olur bebeğim ama olmazsa gideceğim adres belli tabiki Süleyman Bey...

Bu arada bir sonraki adetimde yumurtalığımdaki kistlerimin içini boşaltacak kendisi umarım kolay geçer.

bu çok güzel güven veren bir doktor inşallah doğal yollardan çocuğunuz olur ve tedaviye gerek olmaz

iyi geceler arkadaşlar 18/12/009 tarihinde transfer işlmim yapıldı 2 embriyo verildi ve şuan ömrümden ömür alan bekleme sürecindeyim

merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde doktor süleyman bey ile tedaviye başladım

merhaba kızlar bugün bebeğimin iki gün içinde düşeceğini öğrendim eşim hemen başka tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladı ona süleyman beyi önermişler sizden tavsiyeler bekliyorumüç ay sonra başlıyacağız büyü ihtimalle hazır hissedersem kendimi

merhaba kızlar bugün bebeğimin iki gün içinde düşeceğini öğrendim eşim hemen başka tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladı ona süleyman beyi önermişler sizden tavsiyeler bekliyorumüç ay sonra başlıyacağız büyü ihtimalle hazır hissedersem kendimi
Arkadaşım geçmiş olsun.Kalbini ferak tut.Rabbim sana yardımcı olacak.Bugünlerini acı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın.Doktoru bende araştırıyorum.Ben daha çok merkezlerin lab. araştırıyorum.Asıl iş laboratuvar bence .Sana tekrar geçmiş olsun

Arkadaşım geçmiş olsun.Kalbini ferak tut.Rabbim sana yardımcı olacak.Bugünlerini acı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın.Doktoru bende araştırıyorum.Ben daha çok merkezlerin lab. araştırıyorum.Asıl iş laboratuvar bence .Sana tekrar geçmiş olsun

sağol canım inşallah bi dahaki sefere yüzümüz güler. aslında umut tüp bebek merkezini çok söylüyorlar ama istanbul'a uzaktayız zor olacak o yüzden üç ay içinde iyi ölçüp biçmemiz lazım. benim olduğum yerde çok iyiydi hatta bi arkadaşın eşinden 1 sperm bulabildiler aynı zamanda transferimiz oldu o hamile birazda kısmet işi herhalde bizden umutluydu doktor ama malesef olmadı.
senin ilk denemen mi olacak?

Back
X