merhabalar bende süleyman bey ile tedaviye başlayacağım eşimde emre bey ile tedavi görecek
hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende süleyman bey ile tedaviye başlayacağım eşimde emre bey ile tedavi görecek
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ben umut tüp merkezinin gebesiyimmmm
şuan gebelik takiplerimi dr. Süleyman yapıyor kendisinden çok memnunum ve herkesede umut tüp bebek merkezini tavsiye ederimmm
Ben hep okuyordum buraları hatta gecen ay üye oldum ama bir türlü vakit bulup yazamamıştım bende umut tüp bebek merkezinde Dr.Süleyman bey ile tedavi görüyorum ben çok zor bir hastayım ben Süleyman bey ile 3 aydır tedavi görüyorum ve artık yolun sonuna geldiim yarın kısmetse transfer işlemim yapılacak sonrada bekleme süreci sonu güzel olacağını bilsem gerci bir ömür beklerim ama okadar çok yıprandım ki artık başıma ne gelse şaşırmam
merhaba arkadaşlar bende ilk enver beye muayene oldum sonra süleyman beyle görüştüm hakkında hiç bişey bilmeden başladım çok tereddütlerim vardı doğrusu nisan ayında 3aylık bebeyimi düşürdüm piskolejim çok kötü hemen karamsarlığa kapılıyorum konuştuk eşim memnunkaldı çok onun hisleri kuvetli iyi olmasını allahtan diliyorum
kıslar merhaba; geçen hafta süleyman beyle randevum vardı. artık bunalmıştım yapılan tedavilerden ve tüp bebek düşünüyordum. Süleyman Bey bizim için tüp bebeğin gerekli olmadığını doğal yollardan bile gebelik elde etme imkanımız olduğunu söyledi. Oysa bugüne kadar hiçbir dr. bunu söylememişti. Hepsi alacakları para için tüp bebek yapalım demişlerdi hemen. Süleyman bey benim aşırı ısrarıma rağmen önce doğal yollardan olmalı, olmuyorsa aşılama ve sonrasında gerekirse tüp bebek yaparız dedi. İnşallah doğal yollardan olur bebeğim ama olmazsa gideceğim adres belli tabiki Süleyman Bey...
Bu arada bir sonraki adetimde yumurtalığımdaki kistlerimin içini boşaltacak kendisi umarım kolay geçer.
arkadaşlar tahlil sonuçlatımız iyi çıktı tedavi için gün sayıyorum adet görünce tedaviye başlayacağım
Arkadaşım geçmiş olsun.Kalbini ferak tut.Rabbim sana yardımcı olacak.Bugünlerini acı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın.Doktoru bende araştırıyorum.Ben daha çok merkezlerin lab. araştırıyorum.Asıl iş laboratuvar bence .Sana tekrar geçmiş olsunmerhaba kızlar bugün bebeğimin iki gün içinde düşeceğini öğrendim eşim hemen başka tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladı ona süleyman beyi önermişler sizden tavsiyeler bekliyorumüç ay sonra başlıyacağız büyü ihtimalle hazır hissedersem kendimi
Arkadaşım geçmiş olsun.Kalbini ferak tut.Rabbim sana yardımcı olacak.Bugünlerini acı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın.Doktoru bende araştırıyorum.Ben daha çok merkezlerin lab. araştırıyorum.Asıl iş laboratuvar bence .Sana tekrar geçmiş olsun
Hayırlı olsun