Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Bende bugece adet oldum yarın akşam istanbula gidiyorum cumartesi tedaviye başlayacağız çok hecanlıyımeyvahedigeldismile lekelenme olur olmaz süleyman beyi aradım cumartesi gel dedi

merhaba hepinize arkadaşlar bende süleymen bey ile tedaviye başlayacağım sanırım birkaç gün içinde adet olacağım

merhaba arkadaşlar.bende süleyman bey ile tedavime başladım.kendisinden çok memnunum.şu an yumurta büyütüyorum.büyük ihtimalle çarşamba yumurta toplama işlemim yapılacak.

benim yumurta toplama işlemi yapıldı cuma günü 12 tane toplandı 9 tanesi döllenmiş dün aradılar herşeyin çok ii gittiğini söylediler yarın sabah arayacaklar transferin ne zaman olacağını söyleyecekler muhtemelen ya o gün yada çarşaamba günü yapılacak.benim içinde dua edin lütfen bu sefer hayırlısıyla olsun

benim yumurta toplama işlemi yapıldı cuma günü 12 tane toplandı 9 tanesi döllenmiş dün aradılar herşeyin çok ii gittiğini söylediler yarın sabah arayacaklar transferin ne zaman olacağını söyleyecekler muhtemelen ya o gün yada çarşaamba günü yapılacak.benim içinde dua edin lütfen bu sefer hayırlısıyla olsun

arkadaşım inşallah herşey böğle güzel gider bende şuan takipteyim

SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM SÜLEYMAN BEYE GİDİORUM BENDE COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLADIM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile

Merhaba arkadaşlar ben cumartesi günü tedaviye başladım başladım da tek başına çok zor oluyor eşim son aşamada gelecek ben istanbulda ablamın yanında kalıyorum carşamba günü tekrar kontrole gidiceğim

SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDıM SÜLEYMAN BEYE GıDıORUM BENDE COK MORALıM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVııSıNE BASLADIM MENOGON AMPUL 75LıK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETıN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE ıĞNE KULLANDM DOKTOR BıRı 11 2TANE 9.5 MMLıK ÖLLÇTÜ YANı ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA ıĞNESı OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BııTıı....ıĞNEYıDE KESTı...COK YUMURTA OLUSUOR DEDı..ÖNEMLı OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞıL AZ VE ÖZ OLMASI BıLıORSUNUZ BENıM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ ıŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 ıĞNEMDE KESıLDı.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞıNıDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BıŞE SÖLEYıN KIZLARboshayallersmile

canım ben tüp bebek tedavisi görüyorum bence kafana okadar takma süleyman bey ne diyorsa ona göre hareket et en azından sen aşılama yapıyorsun ya ben tüp bebek eşimde sperm çıkmazsa bundan sonra asla çocuk sahibi olamayacağım

meldacım bende senle aynı durumdayım çarşamba eşimin microtese ameliyatı var dua edin inş sperm çıkar eğer bulunursa hemen benim yumurta toplama işlemine geçilecek
hem korkuyorum hem heyecanlıyım yarını bekliyorum..........
Allah'tan umut kesilmez Rabbime güveniyorum

süleyman bey ile telefonda konuştum aslında ben sadece öylesine bi mesaj atmıştım. önce neslihan hanım aradı sonra da süleyman bey toplamda 40 dakika falan konuştuk galiba. tabi ben işi bilen biri ile konuşmanın heyecanından sürekli lafa atlıyorum kibar adam bi sus be kadın demedi bana bilmiyorumkismile ağzımdan a çıksa dinledi. iki gün boyunca kananamalı halimle bir telefonu açmayan doktorum aklıma geldi. ya ben hemen yapmak istiyorum niyeeeeeeeeee bekliycem yaa. gerçi bir kaç hafta sonra genetik test yapıcaz ben ve eşim umuta ilk adımımı atıcam artık. önceki denememde bana ne yapıyor ne ediyorlar diye deli gibi araştırma yapıyordum. burada içim rahat edicek. sonunda aradığımda bulabileceğim bir doktor buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bir de genetik test ne kadar tutuyor 2 bin diyen var 300 diyen var anlamadım ben ya :sm_confused:
unutmadan bi de ben kamu çalışanıyım sevk alıp mı gidiyoruz anlamadım. eşim nasıl gelicek o da mı sevk alıcak il dışı haliyle nasıl olacağını biilmiyorum. allah rızası için yardım edecekleri bekliyorum a.s. a.s.

300 lira sadece benim genetik testim tuttu canımm....senin eşinde yaptırıcak genetik test daha fazla tutar illakii...ama 2 binde tutmaz heraldee....histeroskopi o kadar para yaa..olmaz o kadar olmazz....

süleyman bey ile telefonda konuştum aslında ben sadece öylesine bi mesaj atmıştım. önce neslihan hanım aradı sonra da süleyman bey toplamda 40 dakika falan konuştuk galiba. tabi ben işi bilen biri ile konuşmanın heyecanından sürekli lafa atlıyorum kibar adam bi sus be kadın demedi bana bilmiyorumkismile ağzımdan a çıksa dinledi. iki gün boyunca kananamalı halimle bir telefonu açmayan doktorum aklıma geldi. ya ben hemen yapmak istiyorum niyeeeeeeeeee bekliycem yaa. gerçi bir kaç hafta sonra genetik test yapıcaz ben ve eşim umuta ilk adımımı atıcam artık. önceki denememde bana ne yapıyor ne ediyorlar diye deli gibi araştırma yapıyordum. burada içim rahat edicek. sonunda aradığımda bulabileceğim bir doktor buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bir de genetik test ne kadar tutuyor 2 bin diyen var 300 diyen var anlamadım ben ya :sm_confused:
unutmadan bi de ben kamu çalışanıyım sevk alıp mı gidiyoruz anlamadım. eşim nasıl gelicek o da mı sevk alıcak il dışı haliyle nasıl olacağını biilmiyorum. allah rızası için yardım edecekleri bekliyorum a.s. a.s.

Bende telefonda neslihan hn öngörüşme yaptım sonra beni süleyman beye bağladı ve umut maceramız başlamış oldu ben şuan takipteyim ve şuana kadar merkezden ve doktorumdan çok memnunum

meldacım bende senle aynı durumdayım çarşamba eşimin microtese ameliyatı var dua edin inş sperm çıkar eğer bulunursa hemen benim yumurta toplama işlemine geçilecek
hem korkuyorum hem heyecanlıyım yarını bekliyorum..........
Allah'tan umut kesilmez Rabbime güveniyorum

hakkımızda hayırlısı olsun eşin amlyt oldumu?

iyi geceler kızlar şuan kimse yok galiba eşi uyudu ben uyuyamadım ben bir bakayım dedim kimler var diye ama kimseler yok galiba herkes uyudu bensonuç bekliyorum günler geçmez oldu günler gecsede ne olacaksa olsa -...............................................................................

iyi geceler kızlar şuan kimse yok galiba eşi uyudu ben uyuyamadım ben bir bakayım dedim kimler var diye ama kimseler yok galiba herkes uyudu bensonuç bekliyorum günler geçmez oldu günler gecsede ne olacaksa olsa -...............................................................................

canım hakkında hayırlısı olsun

kızlar benimde bu hafataya ne olacağım belli olacak carşamba gün büyük olacak ne yapacağım ya eşimde salı günü gelecek eşimide çok özledim

Back
X