Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yumurta toplama işlemi yapıldı cuma günü 12 tane toplandı 9 tanesi döllenmiş dün aradılar herşeyin çok ii gittiğini söylediler yarın sabah arayacaklar transferin ne zaman olacağını söyleyecekler muhtemelen ya o gün yada çarşaamba günü yapılacak.benim içinde dua edin lütfen bu sefer hayırlısıyla olsun
arkadaşım inşallah herşey böğle güzel gider bende şuan takipteyim
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDıM SÜLEYMAN BEYE GıDıORUM BENDE COK MORALıM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVııSıNE BASLADIM MENOGON AMPUL 75LıK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETıN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE ıĞNE KULLANDM DOKTOR BıRı 11 2TANE 9.5 MMLıK ÖLLÇTÜ YANı ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA ıĞNESı OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BııTıı....ıĞNEYıDE KESTı...COK YUMURTA OLUSUOR DEDı..ÖNEMLı OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞıL AZ VE ÖZ OLMASI BıLıORSUNUZ BENıM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ ıŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 ıĞNEMDE KESıLDı.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞıNıDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BıŞE SÖLEYıN KIZLARboshayallersmile
sağol cnm seninkide hayırlı olsun inş. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur
süleyman bey ile telefonda konuştum aslında ben sadece öylesine bi mesaj atmıştım. önce neslihan hanım aradı sonra da süleyman bey toplamda 40 dakika falan konuştuk galiba. tabi ben işi bilen biri ile konuşmanın heyecanından sürekli lafa atlıyorum kibar adam bi sus be kadın demedi bana bilmiyorumkismile ağzımdan a çıksa dinledi. iki gün boyunca kananamalı halimle bir telefonu açmayan doktorum aklıma geldi. ya ben hemen yapmak istiyorum niyeeeeeeeeee bekliycem yaa. gerçi bir kaç hafta sonra genetik test yapıcaz ben ve eşim umuta ilk adımımı atıcam artık. önceki denememde bana ne yapıyor ne ediyorlar diye deli gibi araştırma yapıyordum. burada içim rahat edicek. sonunda aradığımda bulabileceğim bir doktor buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bir de genetik test ne kadar tutuyor 2 bin diyen var 300 diyen var anlamadım ben ya :sm_confused:
unutmadan bi de ben kamu çalışanıyım sevk alıp mı gidiyoruz anlamadım. eşim nasıl gelicek o da mı sevk alıcak il dışı haliyle nasıl olacağını biilmiyorum. allah rızası için yardım edecekleri bekliyorum a.s. a.s.
meldacım bende senle aynı durumdayım çarşamba eşimin microtese ameliyatı var dua edin inş sperm çıkar eğer bulunursa hemen benim yumurta toplama işlemine geçilecek
hem korkuyorum hem heyecanlıyım yarını bekliyorum..........
Allah'tan umut kesilmez Rabbime güveniyorum
iyi geceler kızlar şuan kimse yok galiba eşi uyudu ben uyuyamadım ben bir bakayım dedim kimler var diye ama kimseler yok galiba herkes uyudu bensonuç bekliyorum günler geçmez oldu günler gecsede ne olacaksa olsa -...............................................................................
kızlar benimde bu hafataya ne olacağım belli olacak carşamba gün büyük olacak ne yapacağım ya eşimde salı günü gelecek eşimide çok özledim