Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Doktorum ulun bey fakat dün ulun bey rahatsızlığından dolayı ilk muayenemi süleyman bey yaptı çok nazik bir doktor

bakalım dr.süleyman bey benim tedavimi ne zaman başlatacak? gereksiz yere tedavi yapmak istemiyor ama bu tavrını beğendim.

slm arkadaşlar bend e süleyman beyin hastasıyım,çok iyi bir tarzı var insanı sakinleştiriyor,,ben çok memnunum,iğnelerimin 7.günü..bakalım..hayırlısı,,

slm arkadaşlar bend e süleyman beyin hastasıyım,çok iyi bir tarzı var insanı sakinleştiriyor,,ben çok memnunum,iğnelerimin 7.günü..bakalım..hayırlısı,,

canım hayırlısı olsun bende süleyman beyin hastasıyım şuan tüp tedavisindeyim çok memunum kısa protokolmu uzunmu senin ne zaman toplanıyor yumoşların bol şans

ARKADAŞLAR ELİMDEKİ İLAÇLARIN HEPSİNİ DOZLARI ; SON KULLANMA TARİHLERİ ( S.K.) , KAÇ KUTU KALDIĞI , BANA TEDAVİ ÖNCESİ KAÇ KUTU ALMAM SÖYLENİP ALDIĞIM , İLAVE GEREKİP GEREKMEDİĞİ , ŞU ANDAKİ GÜNCEL KUTU FİYATI İLE TÜM DETAYLARI YAZDIM ..

İLGİLENENLER ÖZEL MSJ ATSINLAR.. KONUŞURUZ..

( ilaçlarımı ışık görmeyecek serin yerde koruyorum . o nedenle sorun yok . ECZACILARIN ÖNERDİĞİ ŞEKİLDE SAKLIYORUM . )

* GONAL - F 450 IU/0.75ML (S.K: 05.2012) - 1,5 KUTU ( BANA 5 KUTU VERİLMİŞTİ) 3 KUTU DAHA İLAVE GEREKİR. 1 KUTU (GÜNCEL) FİYATI : 364,75 TL
* CETROTİDE 0.25 MG (S.K:03.2010) - 1 KUTU ( BANA 2 KUTU VERİLDİ) İLAVEYE GEREK YOK .. 1 KUTU GÜNCEL FİYATI : 68,71 TL
* MERİONAL 75IU - (S.K: 04.2012) - 4 ADET ( BANA 5 KUTU VERİLMİŞTİ ) İLAVEYE HİÇ GEREK YOK ...1 KUTU GÜNCEL FİYATI : 28.59 TL
* OVITRELLE 250 MCG/0,5 ML ( 1 KUTU GEREKİYOR - BENDE 1 KUTU ALDIGIM İÇİN YOK .ZATEN BUZLUKTA BEKLEYİP KULLANILACAK GÜN ALMAK DAHA DOGRU ECZANEDEN. 1 KUTU GÜNCEL FİYATI : 80.50 TL (ENJEKTÖRÜ İÇİNDE))

* 10 ADET 100 CC DERİ ALTI ENJEKTÖRÜ ( CETROTİDE VE MERİONAL İÇİN )
* 12 ADET 600 MG DERİ ALTI ENJEKTÖRÜ( GONAL - F İÇİN )

ayyy evet o iğneler varyaaaaa senin ne zaman kontrolün

ben henüz tedaviye başlamadım.nedensiz infertelite benimki.şimdilik çatlatma iğnesi ve yumurtlama takibi yapılıyor.2 ay bu yapılacak sonra aşılama.umarım hiç gerek kalmz

sen tüp bebeğe mi başladın? aşılama yaptırdın mı? sorun nedir?

canım hayırlısı olsun bende süleyman beyin hastasıyım şuan tüp tedavisindeyim çok memunum kısa protokolmu uzunmu senin ne zaman toplanıyor yumoşların bol şans

sağol cnm cümlemize,benim kısa protokol,bugünde yumurtalrım toplandı hafifiledim14 tane toplanmış..şaşırdım 11 görünüyordu ultrasonda...eşimde tese olmadı ona çok sevindim,buldular düzgün sperm..şimdi tek isteğim 5.güne gitsin embriyolar..senin durum nasıl arkadaşım,hangi aşamadasın?

kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok morelim bozuk çok korkuyorum aynı şeyleri yaşaımaya başlıyorum yine,geçen seferde 5ti,en sona 1 tane kaliteli kaldı,oda 3.gün trasferiydi ya oda ayrı bişey,,dondurulmuşa kalmassa çok kötü olucak bizim için,,ağlamak istemiyorum artık,,nolur dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…