Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bu cumartesi süleyman beyle randevum var umarım aradığım ilgi ve bilgiyi kendisinde bulurum.... ve arkadaşım sen memnun kaldınmı süleyman beyden merak ediyorum.
Arkadaşlar evet en sonunda Dr. Süleyman bey ile görüşmeye gittim görüşmem çok güzel geçti.
Benden tahliller Rahim Filmi istedi Eşimden de spermiogram ve genetik istedi.
spermiogramı orda yaptırdık rahim filmini ve diğer tahlilleri bulunduğuın yerde yaptırıp sonuçlarını süleyman beye bildireceğim eşimde ilk defa bir doktoru beğendi alkisalkisalkis
bende süleyman beyle cumartesi görüştüm bizimkide güzel geçti bizdende aynı tahlilleri istedi dün rahim filmini çektirdim çok korkuyodum ama hiçde korktuğum gibi değilmiş sen nerde çektirceksin biz fındıkzadede çektirdik gerçekten sıfır ağrısız ve çok güzel ilgileniyolar tavsiye ederim orayı fiyatıda uygun.inş.hakkımızda hayırlısı olur bu benim 3.denemem inş. bu sefer olur.siz daha önce denedinizmi?
benimde bu cumartesi süleyman beyle randevum var umarım aradığım ilgi ve bilgiyi kendisinde bulurum.... ve arkadaşım sen memnun kaldınmı süleyman beyden merak ediyorum.