Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

yorgun hayırlı ,güzel sonucunu bize yazarsın inşş....kaç tane transfer edildi canım???
bu arada 2 yıl diyen arkadaş var..ben sena hanım diye birini bilmiyorum orda oda belki yanlış biliyordur..çünkü 1 yıl ücretsiz denildi bizede....

inşallah canımmmmmmmmm

bence savaşın yeni başlayacak canım. keşke her şey gebe kalma ile bitse..
neyseee bence sen hamişsin bunu nerden çıkardın deme içime doğdu.
hatta gelip bana ya sen ne güzel yazmıştın hakikatende savaşım yeni
başlamış, her kanamada her sancıda korkuyorum mide bulantıları beni fena yaptı
bla bla bla ...... die yazacaksın valla bak kız. sonra dediydi dersin yerimseniben

ağzından bal damlıyor canım inşallah ayrıca sonunda bebeğime kavuşacaksam mide bulantısı sancı ... hiç umrumda değil yeterki işin sonunda bebeğime kavuşayayım ben savşmaya hazırımmmm

Son düzenleme:
kızlar neslihan hanım bu pazartesi doğum izninden dönecekmiş embriyo 2 yılmı 1 yılmı ücretsiz saklanıyor dedim beni sena hanıma yönlendirdi onu aradım forumda 1 yıl deniliyor dedim hayır 2 yıl dedi:))bu arada kısmetse bende haziran adetinde başlıyorum..

ilaçlarım dolapta heyecanla bekliyorum herkesin allah gönlüne göre versin:)))herkes hamişşşşşşşşşş kalsın herkes ..........................

kızlar neslihan hanım bu pazartesi doğum izninden dönecekmiş embriyo 2 yılmı 1 yılmı ücretsiz saklanıyor dedim beni sena hanıma yönlendirdi onu aradım forumda 1 yıl deniliyor dedim hayır 2 yıl dedi:))bu arada kısmetse bende haziran adetinde başlıyorum..

benim tedavim yeni bitti bana embriyoları 1 yıl sakladıklarını söylediler daha önceden 2 yıl saklanıyormuş

benim tedavim yeni bitti bana embriyoları 1 yıl sakladıklarını söylediler daha önceden 2 yıl saklanıyormuş

evet bende aynen senin gibi biliyorum..bizzat neslihan hanımın kendisi sölemişti bana...
neyse aralık ayında 1 yıl doluyor embryolarımın o zaman arayıp haber verirler heralde...pek az var aralığada:)))

Banada neslihan hanım tarafından verilen bilgiye göre 1 yıl

yorgunn evet doktorum süleyman tosun:))valla kızlar 2 yıl dendi ama 1 yıl dyende var haziranın 2 haftası adet olucam kist falan olmazsa tedavime başlayınca bida sorarım inşallah 2 yıldır:)))inşallah yarabbim herkese bebiş verirsin:))))))))))

kızlar şimdi umut tüp bebeği aradım sena hanımla görüştüm embriyo saklama ücretsiz 2 yılmış..
walla sena hanımla biz yüzyüze konuştuk bize 2 yıl ücretsiz sonra yıllık 120 tl mi ne kira verilerek donruluyor 5 yıla kadar demişti ..

merhaba kızlar benim yorucu yolculuğum ayın 5'inde bitti şuan dinlenme ve sonucu bekleme sürecindeyim uzun zamandır yazamadım... Biraz kendime vakit ayırıp gezip dolaştım istanbul'un tadını çıkartım yarın artık samsuna dönüyorum ve şunu kesinlikle söyleyebilirm umut tüp bebek merkezi ve süleyman bu işi gerçekten çok iyi biliyor ...........
Allah yüzünü güldürsün inşallah

ilaçlarım dolapta heyecanla bekliyorum herkesin allah gönlüne göre versin:)))herkes hamişşşşşşşşşş kalsın herkes ..........................
ilaçlarını nasıl aldınki tamambaşlayalım demeden..bana da mayıs adetimde başlayalım dedi daha adet olmayı bekliyorum ben. ama bana ilaç vs vermediler. adetinin 2. günü gel o zaman ilaçlarına başlayacaz dediler sadece. bir arkadaşıma da gidin şurdan şu ilaçları alın gelin demişler. 185 tl tutmuş ilaçlar ( transfer sonrasıolup ücrete dahil olmayanlar ) ve ssk ödemiyormuş yazdırmalarını yada başka yerden almalarını bile beklememişler alın gelin anlatıcaz demişler ..??? bu soru işareti kafamı karıştırdı ???

2 yıl biliyorum ben de ama ya????????

Kızlar nasılsınız benim galiba oğluşum olacak galiba diyorum tam kesin değil çünkü

neden böyle dedin ne hissediyorsun ??transferden sonrakihisler nasıl bir şey?? nasıl bakıyorsun kendine hep yatıyormusun ? ne yiyorsun ekstra bişey alıyormusun ? ilaçlarınneler???? rahat hareket edebiliyormusn ??

yorgunnn seninkide süleyman beymi:))

benim doktorum da süleyman bey :) ama şu anda yurt dışındaymış ; döndümü bilmiyorummm

derya beril tüp bebek için rapor çıkartmıştım üniversiteden 1 yıl rapor geçerli ilaç için 1 ay.ben erken yazdırıp dolapa attım ilaçları 2 ay erken yazdırdım.haziran adetinde nasipse başlıcaz 2 ci denemem.umutta ilk denemem olucak:))1 ay içinde yazdırdığım ilaçları almasaydım i rapor yanardı:)değişen bir şey yok sonuçta dolapta meyvalık kısmında eczacının tarifi şeklinde saklıyorum:))))

selam arkadaşlar deryaberil vee zeymahh ne güzel tedavilerinize kısa zamanda başlayacaksınız. bizimde bu gün kromozom analizlerimiz çıktı çok şükür temiz. gelecek ay rahim filmi çektirip rapor alıcam inşallah. temmuz sonu gibi düşünüyorum ben de rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın...

walla sena hanımla biz yüzyüze konuştuk bize 2 yıl ücretsiz sonra yıllık 120 tl mi ne kira verilerek donruluyor 5 yıla kadar demişti ..

Allah yüzünü güldürsün inşallah

ilaçlarını nasıl aldınki tamambaşlayalım demeden..bana da mayıs adetimde başlayalım dedi daha adet olmayı bekliyorum ben. ama bana ilaç vs vermediler. adetinin 2. günü gel o zaman ilaçlarına başlayacaz dediler sadece. bir arkadaşıma da gidin şurdan şu ilaçları alın gelin demişler. 185 tl tutmuş ilaçlar ( transfer sonrasıolup ücrete dahil olmayanlar ) ve ssk ödemiyormuş yazdırmalarını yada başka yerden almalarını bile beklememişler alın gelin anlatıcaz demişler ..??? bu soru işareti kafamı karıştırdı ???

2 yıl biliyorum ben de ama ya????????

neden böyle dedin ne hissediyorsun ??transferden sonrakihisler nasıl bir şey?? nasıl bakıyorsun kendine hep yatıyormusun ? ne yiyorsun ekstra bişey alıyormusun ? ilaçlarınneler???? rahat hareket edebiliyormusn ??

benim doktorum da süleyman bey :) ama şu anda yurt dışındaymış ; döndümü bilmiyorummm

slm bende umut tüp bebek merkezinde tüp yaptırıcam sen rapor çıkartabildinmi.kaç tane embrio yerleştirişliyor.

selam arkadaşlar deryaberil vee zeymahh ne güzel tedavilerinize kısa zamanda başlayacaksınız. bizimde bu gün kromozom analizlerimiz çıktı çok şükür temiz. gelecek ay rahim filmi çektirip rapor alıcam inşallah. temmuz sonu gibi düşünüyorum ben de rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın...

slm cnm bende adetin 2.günü gidicem sgk rapor için hsg hariç hepsini yeniden yaptırıcam testlerin istiyorlar acaba kaç günde verirler raporu sen daha önce rapor aldınmı ben infertilite gurubundayım eşimde problem yok oradaki kızlar 2.haftaya çıkar dedi.

meldayel canım nasılsınn???demek oğlun olucak hayırlısı olsun kaçıncı haftadasın sen benim bebişin kız olduğu kesin 17.haftamda belli olmuştu....
bu arada dondurma ücreti olarakda 200 lira denildi bize kızlar 120 değil..

slm cnm bende adetin 2.günü gidicem sgk rapor için hsg hariç hepsini yeniden yaptırıcam testlerin istiyorlar acaba kaç günde verirler raporu sen daha önce rapor aldınmı ben infertilite gurubundayım eşimde problem yok oradaki kızlar 2.haftaya çıkar dedi.

canım bu benim ikinci denemem olucak ilki de raporluydu. 2-3 hafta içinde çıkıyor.
bi tek rahim filmi beni korkutuyor. ben hiç bir problem yaşamadım. sadece ilk gün ordan oraya koşturdum. 3-4 saatimi aldı. bi de heyet günü ürolog tutturdu eşinden y mikrodelasyon istiyorum diye -bizimkisi erkek infertilitesi- ama ikna ettim hocayı.
umarım sizde rahat bir şekilde alabilirsiniz.

canım bu benim ikinci denemem olucak ilki de raporluydu. 2-3 hafta içinde çıkıyor.
bi tek rahim filmi beni korkutuyor. ben hiç bir problem yaşamadım. sadece ilk gün ordan oraya koşturdum. 3-4 saatimi aldı. bi de heyet günü ürolog tutturdu eşinden y mikrodelasyon istiyorum diye -bizimkisi erkek infertilitesi- ama ikna ettim hocayı.
umarım sizde rahat bir şekilde alabilirsiniz.

bizde problem bende infertilite gurubundayım bende 3.kez aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek raporu için igneli aşılama şartmı acaba ben klomen kulanmıştım problem olurmu çok inceleme yapıyorlarmı.birde canım istanbul yazıkki çok kalabalık bir şehir inşallah çok ugraştırmazlar bende pzt gidicem senin yaşadıgın şehir sakinmi yoksa yogunmu.birde senin doktorun kim memunmusun...

Back
X